- Konu Sahibi ogretmen_083
-
takmayacaksin...
sen sakin ol...kendi kendini psikolojik olarak yapmak isteedigin doguma hazirla..
herkes ayni dogumu yasamiyor
baskalarinin tecrubelerini dinlemek faydali ama felaket tellallarini dinlesende ciddiye bile alma..
bu senin dogumun bunun nasil gececegi senin elindeymis gibi rahatlat kendini..
hayirli dogumlar..
ben ilk oğlumu 3770 gr normal doğum ile dünyaya getirdimhihoyyyt,benim en yakın arkadaşım de 4100gr normal doğum ile bebişe kavuşmuşa.s,benim ilkinde ikincide doğumda ben bebeğimden başka bir şey düşenemedim:ecrin_bebek:,bi göriğim yavrumu,aklım hep ondayıdı:asigim:,ve bir şey daha ikinci bebeğimi ben tam 10 dk da doğurdum:hooray: dr şoktaydı:roflol:,nasıl olur dedi:roflol:,dosyede böyle yazıyor:doğum zamanı --aniden--- :roflol::asigim:korkmayın kimseye de dinlemeyın bu an çok özelopuyorumnanaktan,bebeği gördüğünüz anda ağlayabilirsiniz mutluluktanopuyorumnanaktan(ben hüngür hüngür ağladım,o mücize bana ait olduğunu inanamadım)herkeze kolay doğumlar ve sağlıklı bebekler dilerim...daha bugün en samimi arkadaşım bebeğimin kilosunu sordu bende 3700 dedim 39+4 haftalığım hemen bana ooooooooo cok kilolu normal doğum yapamazsın diye lafı yapıştırdı bende ona cok kızdım ağzını acamadı özür diledi düşünün bunu kankam dediğim kişi yapıyosa diğer kişiler haydi haydi söyler allah hepimize kolay doğumla bebişlerimizi sağlıklı birşekilde kucağımıza almayı nasip etsin nazar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?