Kızı sevmeme nedeniniz nedir?
bir kereye mahsus mu konuşmuşlar? eğer öyleyse çok aşırı tepki vermeseydi keşke. sadece rahatsız olduğunu dile getirseydin sakin bir dille. sonra bakardın birdaha tekrarlayacak mı diye izleme şansın olurdu. böyle durumlarda ne kadar kısıtlayıcı ve baskıcı olursan karşı tarafı konuşmaya daha çok teşvik etmiş olursun.
Esinle kızın bi samimiyet varsa numarayı silmeniz bişe değiştirmez diye düşünüyorum. Birde Bu kadar aşırı tepki vermeniz eşinizi gizli görüşmeye sevk edebilir. Bence tatlı dille halledin işi. Bişe ne kadar yaşaksa okadar cazip gelebilir. İnşallah dediği gibi bir durumdur. Allah evli varki adamları ağına düşürmeye çalışan kadınlardan korusun..
Düzgün bir kız olsaydı ben sorun etmezdim ama laubali ise ne kadar mesafeli o kadar iyi. Yalnız kendiniz silmektense eşinizle ikna edici bir konuşma yapıp onun silmesini sağlamanız daha iyi olurdu. O zaman aşırı müdahaleci ve kontrolcü oldugunuzu düşünüp soguyabiliyorlar.Çok laubali biri olmasindan sanirim. Kizi tanidigimdan beri kanim isinmadi birde
fotodaki sizseniz, kocana 10 basarsın görüntüde.
oyüzden hiç kasma.
dip not: 20 dakka hakkaten fazla.
5 dakka olsa normal de o ney öyle bildiğin kanki moduna girmiş demekki.
Hmmm...
Sizinle gun icinde her hangi bir konu icin 20 dk telefonda konusur mu ?
Düzgün bir kız olsaydı ben sorun etmezdim ama laubali ise ne kadar mesafeli o kadar iyi. Yalnız kendiniz silmektense eşinizle ikna edici bir konuşma yapıp onun silmesini sağlamanız daha iyi olurdu. O zaman aşırı müdahaleci ve kontrolcü oldugunuzu düşünüp soguyabiliyorlar.
Ne desem bilemedim tesekkurler, yani aslinda oyleler gibi 7 yildir arkadasiz falan dedi esim kanka modundalar birazda
Ne desem bilemedim tesekkurler, yani aslinda oyleler gibi 7 yildir arkadasiz falan dedi esim kanka modundalar birazda
Hayir,bunu bende soyledim benimle o kadar konusmadin hic diye, guluyor bide sinirimi bozdu daha da.
senin erkek kankan var mı?
yoksa onun da olamaz.
avcunu yalasın.
yok öyle çifte standart.
Zateb bosuna sildim gibi geliyor banadaekler o yine 7 yillik arkadasiz ayip olur diyor.
Ya hic gulecegim yoktuniye guluyor aman da karim beni kiskandi ben cok yakisikliyim beni elinden kacirmak istemiyor hahahah ben en iyisiyim... Havalara mi girmis haspam, Benim kocam yapsa kotu olurdu ne yalan soyliyim kendisinin dogum gununde en yakin erkek arkadasindan yardim alacagimi soyler ayagini denk almasini isterdim
Bende konusiyim o zaman erkek arkadaslarimla diyorum, o kadar yil ayni yerde calis kobusursun diyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?