Iyi yapmissin silmekle bencede ne gerek var. Ama caktirmadan sil caktirmadan karistir bence sonra huzursuzluk oluyo. Engelleyio silersen donuste olmazBugun esimin telefonuna bakiyim biraz dedim, cokta didiklerim. İs yerinden bi kizla 20 dk konuşmuş. Kızıda sevmiyorum delirdim gorunce.
Yok sevgilisinin dogum gunuymuste ona biseyler sormusta, is yerinden konusmuslarda. Anlamiyorum evli barkli bi adama ne anlatabilir bir de sevgilisi var. Cok asiri tepki verdim napicagimi bilmiyorumkizin numarasini falan sildim, facesinden de sildim.
Haklisin valla bi tane tek var boyle arkadasi oda 10 taneye bedel yahu.Birazda esinin gevsekligi mesafesini koysa bu kadar sirnasamaz kiz
Hep yapiyorum aslinda caktirmadan ama o an patlamasaydim telini parcalardin heraldeIyi yapmissin silmekle bencede ne gerek var. Ama caktirmadan sil caktirmadan karistir bence sonra huzursuzluk oluyo. Engelleyio silersen donuste olmaz
Ne guzel empati yapabilmis esin, ay benimki de yapabilse nlurduValla bende oyle kiskancim bakmam bakmam gecenlerde esimden kendime fotograf gondercem isyerinden arkadaslarla bir arkadasinin dogum gununde resim cekinmisler birde bi kizla tek cekinmisler o fotografida kiz esime gondermis allah kiyamet koptu tabi evli barkli adama sen o saatte ne amacla bu fotografi gonderirsin eaime dedim hicbirsey demiyorum bende isyerinden bi arkadasla resim cekinip o resmi telefonda barindirsam tepkin ne olurdu acaba o gun bu gundur esim resimlerde en arkada hatta hic gozukmuyoustelik esim hayatta boyle seyler yapacak bi insan degil
Kıskanç olsan o fotoyu koyaman avatara ben olsam asla koyamam mesela
20 dk fazla olmus cidden..
Canim cunku benimki kiskancligindan is arkadaslarimla dugune gondermemis biri bide nisanli bile degildik o zaman o yuzden mahcup sanirsam banaNe guzel empati yapabilmis esin, ay benimki de yapabilse nlurdu
napalim canim bos kalmasin diye yoksa kiskaniyorum bakma
İpleri vermemek lazim ellerineCanim cunku benimki kiskancligindan is arkadaslarimla dugune gondermemis biri bide nisanli bile degildik o zaman o yuzden mahcup sanirsam bana
Yok canim eskiden ayni yerdelerdi simdi kiz baska yerde ayni sirket ama.Benim anlamadigim faceden telden silmissin de sirnasacaksa is yerinde gayet rahat sirnasir zaten sinir oluyorum oyle tiplere
Ha o zaman iyi cnm hak etmis cok cok iyi yapmissinİpleri vermemek lazim ellerine
Yok canim eskiden ayni yerdelerdi simdi kiz baska yerde ayni sirket ama.
Ha o zaman iyi cnm hak etmis cok cok iyi yapmissinİpleri vermemek lazim ellerine
Yok canim eskiden ayni yerdelerdi simdi kiz baska yerde ayni sirket ama.
Mesaj atacak kadar cesursa iki ihtimal var ya gerçekten çok laubali ve hadsiz ya da ona bu cesareti eşiniz vermiş birinci durumsa silmeniz iyi olmuş ikinci durumsa ciddi bi tepki gerekBugun esimin telefonuna bakiyim biraz dedim, cokta didiklerim. İs yerinden bi kizla 20 dk konuşmuş. Kızıda sevmiyorum delirdim gorunce.
Yok sevgilisinin dogum gunuymuste ona biseyler sormusta, is yerinden konusmuslarda. Anlamiyorum evli barkli bi adama ne anlatabilir bir de sevgilisi var. Cok asiri tepki verdim napicagimi bilmiyorumkizin numarasini falan sildim, facesinden de sildim.
Mesaj degil arayipta konusmus. Ciddi tepki verdim zaten ama oda abartiyosun diyip trip yapiyor simdi banaMesaj atacak kadar cesursa iki ihtimal var ya gerçekten çok laubali ve hadsiz ya da ona bu cesareti eşiniz vermiş birinci durumsa silmeniz iyi olmuş ikinci durumsa ciddi bi tepki gerek
hmmm erkekler zaten hep böyle biz abartıyoruz hep makul ve beklenilen bir cevap vermiş eşiniz o kıza dikkat benceMesaj degil arayipta konusmus. Ciddi tepki verdim zaten ama oda abartiyosun diyip trip yapiyor simdi bana
Maalesef en cokta ondan korkuyorum yani forumda okuduklarimdan. Erkeklerle iyi anlasan kizlardan ne beklenir hic kiz arkadasi yok galiba korkuyorum oylelerindenYoo tepki vermekte gayette haklisin.Karsiyim boyle seylere.o kizin soracagi baska kimse yokmuymus.ne isi var evli adamla 20 dk sohpet ediyor.be munasebet! Onleminizi alin.samimiyet kurmasina izin vermeyin.neler okuyoruz forumda.
Kadınlar herzman olumsuzluğu hisseder buna inanırım. Kızı kanın almadıysa var bişey benceÇok laubali biri olmasindan sanirim. Kizi tanidigimdan beri kanim isinmadi birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?