- 5 Eylül 2012
- 462
- 288
- 103
şimdi siz eşinizin face'inden bahsi geçen kızı sildiniz ya
eşiniz zor durumda kalmadı mı sizce? yani yarın birgün fark edildiğinde eşiniz nasıl bir açıklama yapmalı ne demeli ortada bir sorunda yokken böyle bişeyin yapılmış olmasına şöyle mi açıklama getirmeli;
eşim silmiş çünkü senden hoşlanmıyor?
eşim seni kıskanıyor ondan silmiş?
facebook bozuk benim, geçen günde annemi silmiş?
yani bence sizde bi fevrilik var ve önünü almazsanız hem kendinizi hemde eşinizi utandıracak durumları daha çok yaşar/yaşatırsınız..
tabi bu yaptığınız sizce utanılacak bir durumsa.
Bu ne samimiyet ,gitsin başka arkadaşlarına danışsın sevgilisini. İyi yapmışsın silmekle .İçimden bir his başınıza bela olurdu diyor .Evli iş arkadaşıyla bu kadar samimiyeti doğru bulmuyorum.Bugun esimin telefonuna bakiyim biraz dedim, cokta didiklerim. İs yerinden bi kizla 20 dk konuşmuş. Kızıda sevmiyorum delirdim gorunce.
Yok sevgilisinin dogum gunuymuste ona biseyler sormusta, is yerinden konusmuslarda. Anlamiyorum evli barkli bi adama ne anlatabilir bir de sevgilisi var. Cok asiri tepki verdim napicagimi bilmiyorumkizin numarasini falan sildim, facesinden de sildim.
Evet haklisin ya sinirlenince dusunemiyor insan, sakinlesince kizdim ama kendime o kim ki kavga ediyoruz onun yuzunden diye is isten gectikten sonra tabiiTepki vermen normal, ben de olsam tepki gösterirdim. Ama numarasını ve Facebook hesabını silmekle hata etmişsin.
Şöyle düşünmeliydin "O kadın kim ki ben bu kıskanacağım benden üstün özellikleri mi var sanki? Eşimle arama asla giremez." Böyle düşünmesen bile bu izlenimi vermeliydin eşine.
Ben olsam yine kızardım ne konuştun o kadar diye ama silmektir falan bunları yapmazdım.
20 dk bir kızla hemde kızın sevgilisine hediye gibi gibi yani işle de alakalı değil, kocam konuşamaz.net
Neden? Çünkü bende konuşmuyorum.
Çünkü bu tarz görüşmeleri masum bulmuyorum.
Yerinde olsam aynını yapardım. Üstüne de "yanlış bir şey yaparsan uykunda şeyini keserim" diye tehdit ederdim...
Arada ediyorum iyi oluyo
Su "ben erkeklerle daha iyi anlasiyorum yaa" tipindeki kizlardan iste. Salak degilse anlamistir silmemden umarimBu ne samimiyet ,gitsin başka arkadaşlarına danışsın sevgilisini. İyi yapmışsın silmekle
Erkek iş arkadaşlarımla mesafeliysem eşimde kız arkadaşlarıyla öyle olmak zorundadır.Bir erkekle kadın arasındaki kanka muhabbetine ben inanmıyorum.Eninde sonunda ya kız erkekten hoşlanır ya erkek kızdan.Ateşle barut yanyana durmaz.Evet haklisin ya sinirlenince dusunemiyor insan, sakinlesince kizdim ama kendime o kim ki kavga ediyoruz onun yuzunden diye is isten gectikten sonra tabii
Yaa cok cilginsin tehditler ise yariyosa denemekte fayda var
Evet de ne biliyim iste insan duymayinca supheleniyor surede uzun oluncaKendin demişsin sevgilisinin d. Günüymüş onla alakalı konuşmuşlar özel bişey yoksa paylaştıkları abartma
bende hiç sevmem laubali insanlarıÇok laubali biri olmasindan sanirim. Kizi tanidigimdan beri kanim isinmadi birde
Sen tedbiri elden bırakma canımEvet de ne biliyim iste insan duymayinca supheleniyor surede uzun olunca
Ah gel de bunu anlat. Sonu aynen oyle oluyor haklisin canimErkek iş arkadaşlarımla mesafeliysem eşimde kız arkadaşlarıyla öyle olmak zorundadır.Bir erkekle kadın arasındaki kanka muhabbetine ben inanmıyorum.Eninde sonunda ya kız erkekten hoşlanır ya erkek kızdan.Ateşle barut yanyana durmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?