Ah şu kıskançlık

Ben olsam bende çok kızardım 20 dakika sohbet edecek ne varmış yani, herkesin yakın arkadaşları var aranızdan hanginiz evli bir arkadaşınızla 20 dakika konuşabiliyorsunuz?
Kızarak iyi yapmışsınız bence, böylece bundan sonra çekinir eşiniz sizden, mesafeli olur biraz daha. Sizde rahatsız olmazsınız böylece. Susup içiniz içinizi yiyecegine söylemişsiniz çokta iyi olmuş bence

Adamın aklında o kız yoksa bile, artık siz soktunuz.
Kızın aklında eşinizle ilgili bir şey yoksa bile, artık yasak meyve tadında peşinden koşacak.
Böyle durumlarda yapmanız gereken şey, eşinizi tatlı bir dille uyarmanız ve izlemeye almanızdır.

şimdi siz eşinizin face'inden bahsi geçen kızı sildiniz ya
eşiniz zor durumda kalmadı mı sizce? yani yarın birgün fark edildiğinde eşiniz nasıl bir açıklama yapmalı ne demeli ortada bir sorunda yokken böyle bişeyin yapılmış olmasına şöyle mi açıklama getirmeli;
eşim silmiş çünkü senden hoşlanmıyor?
eşim seni kıskanıyor ondan silmiş?
facebook bozuk benim, geçen günde annemi silmiş?
yani bence sizde bi fevrilik var ve önünüz almazsanız hem kendinizi hemde eşinizi utandıracak durumları daha çok yaşar/yaşatırsınız..

tabi bu yaptığınız sizce utanılacak bir durumsa.

20 dakika mı şişlerdim ne yalan söyliyeyım

bence kızın nosunu ve face ini silerek hata etmişsin birden fazla sebepten dolayı. 1.si, eşini onca yıldır tanıdığı iş arkadaşının karşısında küçük düşürmüşsün. kız sonuçta eşinin onu face de sildiğini fark edecek. nosunu silmen ise hiçbir şey değiştirmez, tekrar konuşup mesajlaşmaları gerektiği zaman zaten gene bir şekilde irtibata geçerler, sonuçta kızda hala eşinin nosu var. ayrıca yıllardır aynı yerde çalışan insanların ortak noktaları fazlalaşır ama bu tehlike çanları çaldığı anlamına gelmez. senin iş hayatın yok mu, bunu en iyi çalışma hayatı olanlar bilir. 2.si ise eşinin bu kadar kıskandığı bir kıza adamın farklı gözle bakmasına sebep olabilirsin. yani acaba hakkaten güzel mi falan diye düşünmeye başlayabilir. kıza uyuz olmakta haklı sebeplerin olabilir onu bilemem, sonuçta ben de laubali insanlardan asla hoşlanmam. ama keşke bunu eşine bu kdr belli etmeseydin. ne bileyim konuşmalarını fark ettiğinde iğneli bir laf sokman yeterdi diye düşünüyorum. o mesajı alırdı. not: bütün bunları 7 yıllık ilişkisinde sevgilisinin feysinden bir sürü kız arkadaşını silen ve bir sürü tecrübe edinmiş biri olarak yazıyorum. 3 aylık da evliyiz ve kıskançlıktan hayatı birbirimize zehir ettiğimiz günleri geride bıraktığımız için çok mutluyuz :)

Esin biriyle 20 dakika konuŞtu diye ortalığı parcaliyosun bunlar normal şeyler değil
Ama sizin ilişki yaşama şeklinizi bilemem sizin iliskiniz de normaldir
Ona bit şey demiyorum ama ;

Buraya fotoğraf koymaktan bile kiskandigini ima etmişsin
Su kalp gözü nasıl bir şey gerçekten merak ediyorum kimleri nasil goruyorsunuz da boyle dusunceleriniz oluyor hahaha neyse daha fazla bir şey demeyim

Ben hakliyim sen haklisin diye diye ozur diledi sonunda, bazi seyleri degistirmek icin ilk once kendinden baslamak gerektiginide anladim sanirim. Yani sinir hastasi olmadan

20 dk bir kızla hemde kızın sevgilisine hediye gibi gibi yani işle de alakalı değil, kocam konuşamaz.net
Neden? Çünkü bende konuşmuyorum.
Çünkü bu tarz görüşmeleri masum bulmuyorum.
Yerinde olsam aynını yapardım. Üstüne de "yanlış bir şey yaparsan uykunda şeyini keserim" diye tehdit ederdim...
Arada ediyorum iyi oluyo

Tepki vermen normal, ben de olsam tepki gösterirdim. Ama numarasını ve Facebook hesabını silmekle hata etmişsin.

Şöyle düşünmeliydin "O kadın kim ki ben bu kıskanacağım benden üstün özellikleri mi var sanki? Eşimle arama asla giremez." Böyle düşünmesen bile bu izlenimi vermeliydin eşine.

Ben olsam yine kızardım ne konuştun o kadar diye ama silmektir falan bunları yapmazdım.

Bu ne samimiyet ,gitsin başka arkadaşlarına danışsın sevgilisini. İyi yapmışsın silmekle .İçimden bir his başınıza bela olurdu diyor .Evli iş arkadaşıyla bu kadar samimiyeti doğru bulmuyorum.

Evet haklisin ya sinirlenince dusunemiyor insan, sakinlesince kizdim ama kendime o kim ki kavga ediyoruz onun yuzunden diye is isten gectikten sonra tabii
Yaa cok cilginsin tehditler ise yariyosa denemekte fayda var

Bu ne samimiyet ,gitsin başka arkadaşlarına danışsın sevgilisini. İyi yapmışsın silmekle
Su "ben erkeklerle daha iyi anlasiyorum yaa" tipindeki kizlardan iste. Salak degilse anlamistir silmemden umarim

Kendin demişsin sevgilisinin d. Günüymüş onla alakalı konuşmuşlar özel bişey yoksa paylaştıkları abartma

Evet haklisin ya sinirlenince dusunemiyor insan, sakinlesince kizdim ama kendime o kim ki kavga ediyoruz onun yuzunden diye is isten gectikten sonra tabii

Yaa cok cilginsin tehditler ise yariyosa denemekte fayda var
Erkek iş arkadaşlarımla mesafeliysem eşimde kız arkadaşlarıyla öyle olmak zorundadır.Bir erkekle kadın arasındaki kanka muhabbetine ben inanmıyorum.Eninde sonunda ya kız erkekten hoşlanır ya erkek kızdan.Ateşle barut yanyana durmaz.

Kendin demişsin sevgilisinin d. Günüymüş onla alakalı konuşmuşlar özel bişey yoksa paylaştıkları abartma
Evet de ne biliyim iste insan duymayinca supheleniyor surede uzun olunca

Ah gel de bunu anlat. Sonu aynen oyle oluyor haklisin canim

Yıllardır bir arada çalışan insanların konuşacakları çok şey olur. O günkü olan küçük bir olayı bile konuşurken laf lafı açabilir. Bende çalışan bir bayanım ve erkek arkadaşlarımla telefon görüşmesi yaparım. Ayrıca bu görüşmelerde uzun olabilir. Benim için oldukça normal.
Merak etmeyin çalışan bayanlar kocalarınıza bayılmıyorlar. Kocalarınızla çalışan bayanları potansiyel tehlike görme konusunu lütfen yenin. (lafım tüm böyle düşünen bayanlara)
Çalışan bayanlar da namusludurlar ve erkeklerle konuşuyorlar diye baştan çıkartan fettan kadın değillerdir.
Farz edinki o kızcağız gerçekten bir şey sordu, olmadı aklına takıldı başka bir şey sordu, laf lafı uzattı. Ne var bunda. Yemedi ya kocanızı.
Bu ne kıskançlıktır anlamadım yahu. Eşinize hiç mi güveniniz yok. Siz aşırı kıskanınca, telefonunu karıştırınca, facesini kapattırınca eşiniz çapkınlık yapmayacak mı? Valla içinde varsa, siz yanınızdayken bile çatır çatır yapar.
O yüzden, eşinize güvenmiyorsanız karşı tarafı suçlamayın. Önce güveninizi suçlayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…