Ah şu kıskançlık

Eşinize güvenin ama onu uyarın da. kendisine bunun çok gereksiz bi davranış olduğunu söyleyin.

Bende konusiyim o zaman erkek arkadaslarimla diyorum, o kadar yil ayni yerde calis kobusursun diyor bana

de ki: ben daha sıcakkanlıyım, bi kaç aya iş arkadaşlarımla kanki olursam kusura bakma.
kendi afedersin karı gibi muhabbet edip beni kısıtlarsa eşim, burnundan getirrim.
bende engel olduğu şeyi kendi de yapmıcak.
en sinir olduğum şeydir 'erkek yapar kadın yapmaz mantığı olanlar'

Son düzenleme:
Ne arkadasi yahu cikar iliskisi basbakanlikta calisiyor isim duser diye tutuyor bir kosede kadini. sizin hic erkek arkadasiniz var mi?
Benim yok, benim yoksa esimin de olamaz
Ayy aynen oyle ben evlendikten sonra erkek arkadaslarimla iletisimi kestim aman gormesin huzurumuz kacmasin diye

Zateb bosuna sildim gibi geliyor banada ekler o yine 7 yillik arkadasiz ayip olur diyor.
Bazı insanlar kendi ilişkilerini ve sevgililerini anlatmaya bayılıyorlar, eğer öyleyse en azindan riskli bir durum yok ortada. Her gün düzenli olarak konuşma yoksa pek sorun olmaz gibi, süresi uzamasin yeter ki.

Aynen oyle canim ondan boyle konularda cok fevri oluyorum gozum bir sey gormuyor, en son kizla konusucam ya

20 dk uzun sure bence. Annemle o kadar konuşuyorum konu bitiyor bir sure sonra.

Aynen oyle canim ondan boyle konularda cok fevri oluyorum gozum bir sey gormuyor, en son kizla konusucam ya

ay bebişim kızla hiç muhatap olup malzeme verme.
iş kocanda bitiyo.
azcık seviye koycak okadar.
beceremiyosa aynısını ona yap.
biraz empati kurarsa anlar.

Bazı insanlar kendi ilişkilerini ve sevgililerini anlatmaya bayılıyorlar, eğer öyleyse en azindan riskli bir durum yok ortada. Her gün düzenli olarak konuşma yoksa pek sorun olmaz gibi, süresi uzamasin yeter ki.
Surekli konusmuyor ama kotasini birden doldurmus iste

Cnm kendine rakip görüyormus gibi gösterme eşine sakin. Sakın ol herzaman ki gibi davran ve en zayıf anında ona empati kurması gerektiğini sole. Tartışma ortamı yaratma derim

20 dk uzun sure bence. Annemle o kadar konuşuyorum konu bitiyor bir sure sonra.
Neymis is yerinden bi ablada konusmus onla beraber birde ,artik be birikmisse bu kadar
ay bebişim kızla hiç muhatap olup malzeme verme.
iş kocanda bitiyo.
azcık seviye koycak okadar.
beceremiyosa aynısını ona yap.
biraz empati kurarsa anlar.
Anca aynisini yaparsam anlar canim. o catlasin artik gorurum ben onu

Cnm kendine rakip görüyormus gibi gösterme eşine sakin. Sakın ol herzaman ki gibi davran ve en zayıf anında ona empati kurması gerektiğini sole. Tartışma ortamı yaratma derim
Ay cok sinirim bozuldu ama. Empatiyi beceremiyor bu erkekler canim

Surekli konusmuyor ama kotasini birden doldurmus iste
O zaman ben de senin hoslanmadigin biriyle uzun süre konuşsaydim nasil hissederdin? diyerek empati yapmasını sağla. Empati pek çok sorunu tartışma olmadan hızlıca çözmeye yarıyor.

O zaman ben de senin hoslanmadigin biriyle uzun süre konuşsaydim nasil hissederdin? diyerek empati yapmasını sağla. Empati pek çok sorunu tartışma olmadan hızlıca çözmeye yarıyor.
Evet tesekkur ediyorum buraya yazmak iyi geldi. İste simdi gelsin bu konu daha konusulacak

Ben senin yaptığına kıskançlık demiyorum, normal tepki.. Tersi olsa eşin ne yaparmış?
Ayrıca bekar bi kızın evli barklı adamla sevgilisi hakkında muhabbet nedir yahu.. Laubali bi kız olmasını geçtim, laubali olmayanda yapamaz.. Gitsin bekar birine sorsun, yada başka arkadaşına..

20 dakikalık konuşma biraz uzun. O kadar konuşacak kadar ne sormuş ya? Sizin yerinizde olsam ben çok sert tepki gösterirdim. Ama siz yine de sakin yaklaşın.

Ay evet kendimi kizin yerine koyuyorum da ben olsam yapmazdim diyorum, hic mi kiz arkadas kalmamis canim
20 dakikalık konuşma biraz uzun. O kadar konuşacak kadar ne sormuş ya? Sizin yerinizde olsam ben çok sert tepki gösterirdim. Ama siz yine de sakin yaklaşın.
Bi kiz yuzunden dustugumuz duruma bak simdilik yumusadim yani sizlerle paylasinca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…