ah şu temizlik :(

bu mop nasil birsey

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

internetten mikrofiber yazarsan, görsellerde bulabilirsin. Acil bir misafir geleceği zmaan süpürge açmak yerine bununla alıyorum açık yerlerdeki tozları.Halıları da silkeledin mi, oldu bitti.En azından görünen yerleri topluyor...Bende buradaki forumlardan birinde resmini görüp almıştım, mutlaka görmüşsündür marketlerde filan...

Temizliği severim ama yapmayı sevmem
Mecburiyetten yapıyorum

benim bir tanidigim camin disina takilan miknastisli seylerden almis ayni cam siliciler gibi sen ne tarafa yaparsan o taraf siliniyor icten yapilio

uykularim bilr kaciyor bu yuzden sanki kocam beni birakip gitcekmis gibi

ayy astim cok zor canim ya bnimde kardesim astim cok zorlaniyr

Muzigi ac birazda ses ver hem canin sikilmaz hemde temizligin nasil bittigini anlamazsin gozunde buyutme hic buyutursen usenir yapamazsin bisey.. Kahvaltidan sonra baska isin yoksa basla temizlige siraya koy hepsini takir takir biter zaten

ayy bu temizlik aski bendede olsa ya.

ayy muzigi deneyecgim :) kesin cok hareketli muziklr bulmaliyim

ivir zivirlarda lazim ya onlari kutularami koysam napsam

Canım,öncelikle dağınıklık yaratan döküntülerden kurtulman lazım.
Gardırobunu aç, giymediklerini ayır köşeye kolile, ihtiyacı olanlara ver.
Faturaydı, dekonttu, fişti falan filan bunlar için bir kutu edin, kutunun içine istifle, kaybolmalarını engellersin.
Banyo dolabını elden geçir, deterejanlarını ve yedek duş jellerini, şampuanlarını dolaba koy.Kozmetiklerin için ise, tekerlekli metal raflardan al, onun üzerine diz.Böylelikle hem banyoya hem de yatak odasına sürükleyebilirsin.
En sık giydiğin montu kapının yanındaki askıya as, diğer montları da gardıroba koy.Giymediğin yazlık ayakkabılarını kutula, ayakkabılığın varsa oraya tık, yoksa balkonun bir köşesine güzelce kutularıyla beraber koy.
Mutfak için de kullanmadığın tencereni tavanı poşetle, dolabın stündeki boşluğa koy ya da komple bir mutfak dolabına yığ.
Elinde çok fazla ürün bulundurma.Yani hem Cif, hem Bingo Sıvı Krem Deterjan alma. Az ve öz ürünlerle temizliğini yap, gereksiz kalabalığı önlemiş olursun.
Büyükçe bir kutuya da atkı, bere, eldiven gibi kışlık aksesuarları koy, ihtiyacın oldukça gider alırsın kutudan.
Ve son olarak...Mümkün mertebe, evin görünmeyen köşelerinde gizli dolapların olsun, ki depolama alanın fazlalaşsın...

mesela takilar vitaminler saatler pasta malzemeleri kitaplar ayraclar keceler vs vs

Takıların için bir askı al bi milyoncu gibi bir yerden, elbise askısı değil, hani odaların kapısının arkasına asarsın ya onlardan işte.
Koy gardrobunun kapağına, as kolyelerini. Küpelerini ayrı küçük kutuya, yüzüklerini ayrı kutuya koy.Pasta malzemelerini de sığdırabiliyorsan tek bir çekmeceye sığdır, olmuyorsa onlar için bir dolap ayır, sadece pasta malzemelerin olsun.

belkide insanin evini sevmesi olsa

Benim evle ilgili sıkıntım yok çok şükür seviyorum.
Ben ev işleri yapmaktan hoşlanmıyorum.Ev işi , el işi , mutfak işi ruhumda yok elimde değil
Yapmaya çalışıyorum o ayrı

ben kasik sandigi vardi ya onu kullandim ama genede acele edince sabah dagiliyor

canım ben camaşır sulu ve deterjanlı su yapıyorum süngerle şöyle bi cama sürüyorum yanımda bi temiz suya batırılmış bezle deterjanlı suyu sildirip kuralama beziyle kuruluyorum çok temiz oluyor çerçeveler da dahil

uzun bi aparat alıp içten dışa temizleyebilirsin internetten araştır reklamı dönen bi aparat vardı hatırlayamadım ismini şu an baya kullanışlıydı bi bak istersen

oda bakia acisi tabii ben seviyorum ama evin muhtinde sikintim var

Taşınma şansınız yoksa ,evin muhitini boşvermeye çalışmalısın o zaman.
Evin içini ne kadar istediğin gibi güzelleştirirsen o kadar seversin evini.

mop u annem kullanıyor çok memnun ayda bır halı sılerdı sımdı sızın gıbı halıların ustunden gecıyor çok rahat bır bıcımde 2ay oldu hala sılmedım dıyor.
bende almayı düşünüyorum en yakın zamanda.

teyzemde kullanıyor parkeleri yerlerı mıs gıbı yapıyor mop

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…