ah şu temizlik :(

evet oyle yapmaya basladim kocamda artik yardim ediyor aagolsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

katli mi yikamali ginrslikler

güneşlikleri düzgün katlayıp yıkasakta kırışıyor ben ütülemeden asmıyorum..

canım ben de senin gibiydim ilk zamanlar. bunlar zamanla oturacak şeyler. ben çalışıyorum. öğretmenim. cuma günleri dersim yok. o yüzden cuma günlerini temizliğe ayırıyorum. kadınlar kulübünden öğrendiğim çok şey oldu ev işleri konusunda. özellikle temizlik konularını açıp okuduğumda acaip gaza geldim. özellikle evi çekip çeviremiyorum ve evim güzel evim bölümünde temizlik konuları beni çok gaza getirdi. sistemini kurmak bütün mesele. gerisi çorap söküğü gibi geliyor. ama bi yerden de başlamak lazım. günlük plan yaparak işe başlayabilirsin bence.

tüller ütü istemiyor ama satenlerim ne yaparsam yapim yok ütüsüz kırış kırış oluyor.

Son düzenleme:
biraz daha yumusak sekilde denilebilir.

Tembellik hakaret değil,küfür değil,suçlama değil,sert bir dil değil.Her insan tembellik yapabilir,bazı konularda tembel olabilir.Her lafı kötü niyetle algılarsan,hayatta hep yanlış anlaşılmalara fırsat vermiş olursun.
21 yaşında,çok küçük bir yaşta evlenmişsin.İki kişisiniz.Çalışıyor olsan bile,iki kişinin temizlik problemi yemek problemi,çocuklu ve kalabalık ailelere göre hiçbirşeydir.Eğer bu bile senin uykularını kaçıracak kadar sorun oluyorsa,bunun adının tembellikten başka birşey olduğunu düşünmüyorum ben.

Bende senin gibiydim yapasim gelmiyordu yorgundum ee hamileydimde ne yapabilirsem artik idare ederdim ama mutsuzdum sonra plan yaptim kendime her aksam yemegim yoksa yaparim o piserken eve supurge atarim viledayla silerim 3 gunde bir toz alirim gece yatmadan mutfagi odalari toplarim banyoyu yikarim haftada bir koltuklari cekerek elomle silerim yerleri ayda bir cam 3ayda bir perde ayda 1 miyfak dolabi iclrri iner 8 aylik bebegim var ugrasiyorum ama degiyor

mutfak dolaplarının içleri ayda bir gerekirmi..

Neye değiyor, yorulmanıza mı?

Yapmayın Allah aşkına, canınıza yazık.

Neye değiyor, yorulmanıza mı?

Yapmayın Allah aşkına, canınıza yazık.

aynen yahu. o ne öyle
heralde ben pisim diye düşündüm okuyunca
her gün silmek bana zulüm resmen.
temizlik yaptığım günün akşamı topallayarak yürüyorum.
her gün yapsam demek ki her gün topallıcam

bende yazayım bari
2 ayda bir camlar değişken olabilir,çok kirlendiyse silerim,klima ile ısındığımızdan senede 2 defa tül perde,süpürge hergün 3 buçuk yaşında oğlum var ve saçlarım çok dökülüyorvileda 2 günde bir,balkon iki günde bir yıkanır,halı senede 1 bazen oğlan kirlettiyse 2 de olabilir..mutfak dolap içleri 3 ayda bir..kızartma çok nadir yaparımdahaftada bir banyo tuvalet..

Ben hamile kalmadan önce istisnasız her gün halılar kaldırıp silip süpürüp toz alıyordum..Şimdi halıları kaldıramıyorum ama gene her gün silip sürpürüp,toz alıp banyoları temizliyorum..2 kişiyiz..Fakat bende çekmeceler ve dolap dağınıktır...Her gün toplasam ertesi günü gene aynı olur..Ona bi çözüm bulamadım bende

Hiç uğraşamam fani işlerle beyhude ...canınızın kıymetini bilin ,işe vereceğinize kendinizi,size kasın zaman.unutmayın kimse hamaratsınız diye madalya takmayacak . ❌⭕❌⭕

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…