- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.496
- 773
- Konu Sahibi biryumakmutluluk
-
Hadi gözün aydın , ugur getirsin size . Gönlüne gore olur artık hersey icine siner umarimbuldummm kizlarrr :) dubleksi aldik :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kayinvalidemin tek gliniyim baska cocugu yok beraber yapalim dedi ayda ikimiz hallederz dedoi
cicege kurbn ol :) fincan takimi bolbol
bu biraz sert oldu.
Tembelliğin nesi sert anlayamadım canım.
ben de büyük temizliğe girişecem de satenlerimi yıkadıktan sonra direkt takamıyorum kırış kırış oluyo.Yok mu bunun bir yöntemi?
canım sende toptan yapmaya çalışma hepsini ufak ufak parçalara böl ve zamana yay bir güm bir parçasını yap mesela böylece hem gözünde büyümez, hem içine sinerek yaparsın aceleye gelmez hemde çok yorulmamış olursun
Ben önce güneşlikleri yıkıyorum çıkartıp katlayıp makinaya atıyorum sonra onlar çıkınca hemen asıyorum arkasından tülleri atıyorum aynı şekilde perde yıkamak en kolayı bence
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
yikadim perdelerimi kosla tulle
biraz daha yumusak sekilde denilebilir.
Bende senin gibiydim yapasim gelmiyordu yorgundum ee hamileydimde ne yapabilirsem artik idare ederdim ama mutsuzdum sonra plan yaptim kendime her aksam yemegim yoksa yaparim o piserken eve supurge atarim viledayla silerim 3 gunde bir toz alirim gece yatmadan mutfagi odalari toplarim banyoyu yikarim haftada bir koltuklari cekerek elomle silerim yerleri ayda bir cam 3ayda bir perde ayda 1 miyfak dolabi iclrri iner 8 aylik bebegim var ugrasiyorum ama degiyor
Bende senin gibiydim yapasim gelmiyordu yorgundum ee hamileydimde ne yapabilirsem artik idare ederdim ama mutsuzdum sonra plan yaptim kendime her aksam yemegim yoksa yaparim o piserken eve supurge atarim viledayla silerim 3 gunde bir toz alirim gece yatmadan mutfagi odalari toplarim banyoyu yikarim haftada bir koltuklari cekerek elomle silerim yerleri ayda bir cam 3ayda bir perde ayda 1 miyfak dolabi iclrri iner 8 aylik bebegim var ugrasiyorum ama degiyor
Neye değiyor, yorulmanıza mı?
Yapmayın Allah aşkına, canınıza yazık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?