- Konu Sahibi biryumakmutluluk
-
Merhaba kizlar
Senelerdir takip ettiğim ama bir türlu uye olamadim simdi 21 yasinda evlenmis bir kadinim.
Sıkıntım ben temizlikten anlamıyorum ne yapmam gerek esim titiz hergün eğitimim var cuma pazar haric ve temizlik yapmaktan haz alamiyorum uykularim kaçıyor sürekli temizliği düşünüyrm bi başladığımda yorulup yarim birakiyorum napmaliyim bana akil verin lutfen
Evet işte parkelerde su lekesi kalıyor , halıdaki lekeleri de çıkarmıyor , elle silmek gerekiyor şeklindedir çoğu yorum.biz indirdik diye bir site var oradan almıştık galıba 80 .tl idi. annem çarsıdan ilk gidip 150 bırsey almıştı adamla konuşmış beğenmezsen ıade alırım demış 3gun kullandı sevmedı ıade ettı ama bu aldığımızdan memnun çok rahat her gun onunla yerlerı sılıyor lavoboda fılanda kullanıyor. bende okumuştum bazıları nem bırakıyor demıs evet bırakıyor su yanı ne bırakacak deterjan fılan sıfır daha doğal. neye bu kadar para vermıyoruz kı bırde parke mesela neyle sılsen sankı ız kalıyor ama mop ıle bız ız kalmadan temızlıyor.
bu arada hem buharlı hem süpürge olanlar çok pahalı bunun sadece buharı var tek sıkıntısı bırde kablosu kısa dıyordu annem. tabı alışmış o uzun elektrık supurgesı kablolarına
Evet işte parkelerde su lekesi kalıyor , halıdaki lekeleri de çıkarmıyor , elle silmek gerekiyor şeklindedir çoğu yorum.
Döner başlıklı mop kullanıyorum evi silmek için , su lekesi bırakmıyor , kullanımımı çok kolay . Buhar makinaları ile halı koltuk kolay ve temiz siliniyorsa almak isterim :26:
valla canım işte bakış açısı annem teyzem aldı memnunlar kullanıyorlar ne bekleyip ne görmenle alakalı bence. bu yüzden bılemeyeceğim bizde parkelerde sorun çıkarmıyor su lekesı yok halıların uzerını onunla sılıyorlar birde bizim burda çok is olur ayda halı sılınır yada yıkanmaya verılır ama bu alet alındı alınalı 2 ay oldu daha sılınme ıslemı olmadı.
ben nıcer dıcer aldım çok yorum okudum yınede aldım kımse begenmıyor ben ayıla bayıla kullanıyorum bır sene oldu ne paslanan ne kırılan bır parçası var çok kullanışlı mutfakta elım ayağım yanı.
işte bakış açısı çok öenmlı ben ondan çok buyuk bır performans beklemiyorum oda benı sağolsun hıç mahcup etmıyor
Bilgi için teşekkürler
Katalogunu istedim ben de, hatta bir arkadaşım bulaşık mak. deterjanını önerdi, ona da bakacağım. Malum bulaşık deterjanı arınabilecek bir şey değil, daha sağlıklısını tercih etmek istiyorum.
Teşekkür edrim cevapların için .
Haklısın tabi ama genel olarak beklentimiz birbirine yakındır muhtemelenİyi ve kolay temizlik .
Son bir soru kullanımı kolay mı yani günlük kullanabilir mi , çok ağır mı ?
ağır değil ınce uzun zaten sarjlı uzun süpürge bence daha ağır.
ben doğal kısmına çok takılıyorum cunku annem çok deterjan kullanılırdı loclar vs artık kullanmıyor .
bence çevrenızde bırınde var ıse alın kullanın yada satılan yer ıle anlaşın deneyın kullanın .
fayans araları ıcın mesela annemı tatmın etmedı açıldı ama bembeyaz olmadı dedı ama zamanla dahada açıldı dedı.
dediğim gibi ne bekledığın ne aldığın önemlı.
mesela ben nıcer dıcerı hem annem hem kv aldım ama ıkısıde kullanıyor ellerı daha ıyıymıs
Of bana da fenaliklar basiyor bu konuda bazen. Isten gel temizlik yap zor geliyor dun her seyi sallayip uyudum mesela hele isin yorucuysa daha zor oluyor. Bulasiklari makineye at varsa. Camasirlari el mahkum asicaksin yerlestireceksin. Utu var o daha kotu ya en sevmedigim :/ Beni asil sinir eden ortaligin dagilmasi biseylerin bi yerlerde kalmasi bi de esim daginik. Ama artik supurgeyi tutusturuyorum eline o yapiyor bir de anlastik yeni eve gecince kadin tutucazbu kadar titizlik istiyorsa o da yardim etsin
bir hafta camları kpıları sıl
bulasık makınasına fıx her gun
sonra halılar makına tutup kaldıryorm
yerlerı supurup sılıp toz alıyorum
temızlık yaptım gun dısardan yemek soluyorm yetısmıyor
dger kalan gündede yemek bir haftalık yapıp dondurucuya atıyorm
musait ama herkes yni gelinsin onudami yapamiyorsun diyebilirler :
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çevremde kimse de yok maalesef .pratik olsun istiyorum , alırsam netten alırım muhtemelen.bir sitede 100 tl şuanda indirimdeymiş . H2O mop X5 diyor , sizinkiye aynıdır herhalde . Temizlikte doğala yakın içerikte olan Ersağ kullanıyorum . Dikkat ederim bende elimden geldiğince . Nicer dicer da bi ara aklımdaydı ama ona da bıçakları çok keskin dediler bende biraz sakar sayılırım , korktum almadım
ayyy canım bende sakarım ama bır ıkı bıçağı bıraz tehlıkelı dıgerlerı çok değil . biz .............dan almıştık ıstersen oraya bak
aynen bana da fenalık geldi. ben işi şöyle çözdüm.akşam yemekten sonra eşimle hemen bulaşıkları yerleştiriyoruz. sabah işe gitmeden yatağımı çocukların yatağını salonu mutfağı şöyle bir topluyorum. eve gelince toplu oluyor en azından. haftada 1 yada iki kez ev süpürüyor bazen:) tozda alıyorum. büyük temizliğe gelince geçen eşime yaptırdım. kadın çağırıyım dedim kabul etmedi ben yaparım dedi yaptı
gene büyük temizlik yapılcak hiç cnm istemiyor. iyice tembelleştim yapmaya yapmaya. geçen hafta çamaşırı eşim attı mekineye kuruyanları da o katladı o derece. giyecek çamaşır kalmamıştı artık
ütüye bayılırım . ütüsüz hiç bir şeyim yok.
Ahanda beni buldum..:-D ben de tam ulan amma pasakliymisim diordum ki yorumunu gördüm icimn yaglari eridi oh dedim:-D henuz evli deilim ama ne annem ne ben ole haftda bir derin temizlik yapmyiz yapamayız. .. yafrularim hayat akiyor s****r edin yahuu... :-D
telefondan yazıyorum yazım hataları affedile...
Ben de bunu anlayamıyorum işte, hayat gerçekten akıyor.
Evdeki tozlar iki gram fazla olsa ne olur, az olsa ne olur.
Boş vaktim olsa da temizlik yapsam moduna girmekten korusun Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?