- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
evin içinde sorun yaşadığımız tek konu ev temizliği ve ev işleri sanırım
ctesi dahil haftanın 6 günü çalıştığım için bi pazarım kalıyor
onda da dinlensem mi iş mi yapsam gezsem mi bilemiyorum
ki eşim gezmeyi daha doğrusu akraba ziyaretlerini çok seven bi adam
her hafta sonu mutlaka kvalideme ve anneme gideriz emin olun misafirliğe gidecek başka başka yerlerde buluruz
evde pek duramadığımız halde eşim evde herşeyin dört dörtlük olmasını ister
ama bende robot değilim ki herşeye birden yetişemem
mesela salon yada yatak odası toz olsun hemen söylenir buranın pisliği ne toz almak 15 dk bilmem ne diye
madem öyle sen al oranın tozunu madem 15 dklık iş söylenme
ama maalesef çayını meyvesini hatta suyunu bile ayağına ister
bende çalışıyorum ama yorulmaya hakkım yok sanırım
bazı özel durumlarda ise eğer keyfi yerindeyse bana her işte yardım eder o konuda hakkını yiyemem asla ama her zaman değil maalesef genelde söylenir kızar
Benim eşim bana temizlikte mutlaka yardım eder, zaten süpürge olayını o yapar bende toz alırım vileda ile silerim arkasından, mutfak dolabinda leke görse hemen siler mutlaka, ama azcık dağınık sanırsam dışardan gelince üstünü kendi katlamaz bana verir. yemek olayını bilmediği için sadece masayı hazırlar onu da canı isterse ama ramazan geldi (nazar değmesin) gece geç yatıyor beni sahura kaldırır kalkarım masa hazır çay demlenmiş olur hep...
kızlar sizin kocanız da yemek yapmasanız, ya da geç yapsanız.. gömleğini ütülü bulmasa
veya başka bir ev işi için sorun çıkartıp kızar mı?
benim hayalimdeki evlilik bu işleri beraber yapmaktı. beraber mutfağa girmek beraber evi süpürmek silmek vs vs tabi o hayalde ben hemen iş bulmuştum ama hayatın gerçekleri var. evdeyim çalışmıyorum şu an. ama ben hala çalışmayan bir bayan olmayı kabullenemedim dolayısıyla eşimden az da olsa yardım istiyorum. en azından kendi dağıttıklarını topla diyorum(eşim gerçekten aşırı dağınık bir insan)
her neyse
herkes bazen kendini kötü hisseder ya da yorgun. o gün yemek yapacak ya da yıkanan çamaşırları ütüleyecek hali olmayabilir. (ki ben hamileliğimin ilk üç ayında hiçbirşey yiyememekten parmağımı kımıldatamıyordum.) o zaman sizin eşleriniz de sorun çıkartıyor mu? yani bu erkeklerin genel bir özelliği mi?
benim beklediğim ise şu oldu hep= canım bugün yorgunsun galiba gel beraber yapalım ya da dolaptan kahvaltılıkları çıkarıp bugün de bunu yiyelim.. galiba hayalimdeki erkekle evli değim :çok üzgünüm:
kocam konuşmaktan kaçan biri ama ben sırf konuşalım diye tv yi bilgisayarı kapatıp karşısına oturup neler hissettiğimi anlatıyorum. uzun uzun konuşuyoruz ama hiç sorun hallolmuyor.
onun kafasındaki ve sürekli dile getirdiği şey şu: normalde kadınlar dışarda çok yoğun işlerde çalışmalarına rağmen evde de herşeylerini 4/4lük yaparlarmış. beraber çalıştığı kadınlardan bu hikayeleri duyuyor sürekliklava: kocaları su bile almazlarmış ayaklarına istermiş. ben de evlerine girip içeriyi mi gördün diyorum yok ben biliyorum diyor.
beklenti ne kadar çoksa sorun da o kadar çok oluyor bu konuda çok haklısın. onu olduğu gibi kabul edeyim diyorum ama çok yıpranıyorum :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?