Ah u ev ileri... Kocamla aramzda byk bir sorun!

ev işlerinden herhangi biri eksik olduğunda,

• kocam kızar, ve ben çalışan bir bayanım.

OY: 9 4,4%
  • kocam biraz söylenir, ve ben çalışan bir bayanım.

OY: 27 13,2%
  • kocam anlayışla karşılar, ve ben çalışan bir bayanım.

OY: 70 34,3%
  • kocam kızar, ve ben ev hanımıyım.

OY: 12 5,9%
  • kocam biraz söylenir, ve ben ev hanımıyım.

OY: 27 13,2%
  • kocam anlayışla karşılar, ve ben ev hanımıyım.

OY: 59 28,9%

• Ankete Katılan
    204
evin içinde sorun yaşadığımız tek konu ev temizliği ve ev işleri sanırım
ctesi dahil haftanın 6 günü çalıştığım için bi pazarım kalıyor
onda da dinlensem mi iş mi yapsam gezsem mi bilemiyorum
ki eşim gezmeyi daha doğrusu akraba ziyaretlerini çok seven bi adam
her hafta sonu mutlaka kvalideme ve anneme gideriz emin olun misafirliğe gidecek başka başka yerlerde buluruz
evde pek duramadığımız halde eşim evde herşeyin dört dörtlük olmasını ister
ama bende robot değilim ki herşeye birden yetişemem
mesela salon yada yatak odası toz olsun hemen söylenir buranın pisliği ne toz almak 15 dk bilmem ne diye
madem öyle sen al oranın tozunu madem 15 dklık iş söylenme
ama maalesef çayını meyvesini hatta suyunu bile ayağına ister
bende çalışıyorum ama yorulmaya hakkım yok sanırım

bazı özel durumlarda ise eğer keyfi yerindeyse bana her işte yardım eder o konuda hakkını yiyemem asla ama her zaman değil maalesef genelde söylenir kızar

sende elinden geldiği kadarını yap eşinin sözlerini kulak ardı et
hem yardım etmiyor hemde çene çalıyor
benim kocam evi b-k götürse bu ne hal demez çalışan biriyim çünkü
kendide çok dağınık bi insandır hatta ben iş yaparken aman boşver kız gel oturalım derkaydirigubbakcemile3
hamile kalmadan önce çok titizdim pimpiriktim
hem hamileyim hem çalışıyorum hem kocam dağınık valla bende saldım yani
canıma yazık diye
ama kocam hamileliğimden beri elinden geldiğince iş yapar sağolsun

aynen bende az çok öyle temizlik ve simetrik hastası beyim ve ailesi her erkeğin bi hastalığı oluyor bazısıda yemek için kavga eder güzel yemekler pişirilmesini ister, pinti olur vs.. başka konularda titiz olur mutlaka var kimse ben şanslıyım demesin

ben ev işlerine burun sokan erkeklerden nefret ederimlmaz:
babamda anneme hiç karışmazdı çok şükür kocamda karışmıyor
önüne ne koysam yer evin temizliğine hiç karışmaz
kıyafetlerini ütülemesem aman boşver ben öylede giyerim dernaniknanik
harcamalarıma karışmaz
yazık ya adama
ama olsun olsun böylesi iyi herseye maydonoz olan bi adamla yapamazdım heralde:mymeka:

eşim pek yardım etmez ama pekte söylenmez ev iş çocuk zaten zor yaptığımda eline sağlık der yapmayıncada söylenmez allahtan

hiçbirşey demez..eğer çok sinir olursa(gerçi onuda belli etmez ama)
hayatım şunu bi yapsan der..ben zaten ona o lafı dedirtmem..pis değilimdir.(kimse yanlış anlamasın pis demek istediğimden değil).ama bazen çocuğun huysuz olacağı tutuyor.bide o güne işler birikmiş olabiliyor..o zaman çok lazımsa mesela aşkım şu gömleğimi ütülermisin der..yemek yapamasam bile sorun etmez çünkü 2 defa olmuştu öyle..çok ağlamıştı durmamıştı ve ben hiçbirşeyle ilgilenememiştim..gelince ona emante edip çabuk tarafından çorba salata yaptım kahvaltılık çıkardım...anlayışla karşılar canım benim

Benim eşim bana temizlikte mutlaka yardım eder, zaten süpürge olayını o yapar bende toz alırım vileda ile silerim arkasından, mutfak dolabinda leke görse hemen siler mutlaka, ama azcık dağınık sanırsam dışardan gelince üstünü kendi katlamaz bana verir. yemek olayını bilmediği için sadece masayı hazırlar onu da canı isterse ama ramazan geldi (nazar değmesin) gece geç yatıyor beni sahura kaldırır kalkarım masa hazır çay demlenmiş olur hep...

evet analayisli gibi fakat cok daginik ay o gomlekleri firlatmasini .bir soyledim 2 ki yok ..en sonuna kizdim ..simdi bari katlamasada duzgun koyuyo ...

o hanfendinin keyfine nazar değmesin
sen kocanı kül kedisi yapmışın kızdelikafadulden

Hiiiiiiiiiiiç üzemem tatlı canımı ,o da sağolsun demez bişi,önceden yardım ederdi,bu aralar pek yapmıyor,ev tertemiz o senin hüsnü kuruntun diyor bide..kaydirigubbakcemile3

Canim bosver cok dert etme bence her erkegin farkli bir huyu vardir.
Belki ev isinde yardim eder ama baska konuda sikinti verir.
Belki ev isinde sikinti verir ama baska konularda cok anlayislidir.
Biz hangimiz 4/4luguz ki erkeklerden bunu bekleyelim.

hastalik hamileleik vs o gibi durumlarda esim anlayisla karsilar
hatta sofrayi beraber hazirlar beraber toparlariz
ama hic sebep yokken evi temizlemesem yemek yapmasam acikcasi söylenir
benim esimde biraz titizdir yani evde toz falan gördümü hemen bana gösterir cok fazla daginik oldugunuda söyleyemem
bende sebep yokken evde yemek yapmayim temizlik yapmayim böyle bir yapiya sahip degilim ev daganik oldumu yada mutfakta bulasik varsa o gece uykum gelmez benim

seninkide pek uyanıkmış yani ev hanımı olmak demek bütün işleri kusursuz yapmak demek değil yeri geldiğinde eşlerde yardım etmeli.canım sen yinede fazla şımartma istediği şeyi hemen yapma baktın oralı olmuyorsun mecbur yapacak.naniknanik

hiç genel özellik olur mu canım ya, valla benim eşim bu gömlek niye ütülü değil desin dediğine demişine pişman ederim, kadınlar kocalarına bebek muamelesi yapmasın bence, eşim kendi ütüsünü hep kendi yapar ve evi süpürme işide onundur, bence güç gerektiren bi iş çünkü, yemekti bulaşlık çamaşırdı bana ait, yemek çok seçer ama yapmasam niye yapmadın demez asla
şimdi nisbet yapmış gibi olmasında anket diye yazdım valla
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dışarıdaki iş de evdeki yapılan işler iş değilmi yani yardım etmek zorunda en azından dağıtmaması bile yeter çünkü seninki aşırı dağınıkmış

valla ben de eşten yana şanslı olanlardanım ama babam titizdi benim de...
ev işi yüzünden sürekli söylenirdi bize, hala da söylenir:roflol:

benim eşimde anlayışlıdır..
evi süpürür.wc banyo yıkar...
kızımla ilgilenir-ki eskiden çocukla asla ilgilenmezdi-
sadece yemek yapmaktan anlamaz..ama soofra hazırlayabilir
ama bu alışmaya bağlı birazcık..
ufak ufak siz yaptırın..
ben ona hizmet etmeye bayılırım..ama bi süre sonra insanın gücü yetmiyor..hele birde çocuğunuz varsa iyice zorlaşıyor..
bende kocam için allaha hep şükrederim..
benim gibi ne çok titiz ne çok dağınık

kadınlar robot heralde hem bütün gün işte canın çıksın bi de sonra eve gel sorumsuz kocanın pisliğini temizle.. oldu gözlerim doldu yani.. hee bi de su getircez ayaklarına beyefendinin ayaklarını da yıkayalım da tam olsun. şu erkeklerin egolarına sinir oluyorum :mymeka::mymeka::mymeka:klava:klava::tomato::tomato:

niye su bile almazlarmiş onlar padişah mı elini hiçbirşeye sürmeyecek :)ev onun evi değil mi ki tek gorevi para geitrmek evin sorumluluklarından kaçmak.

Hani ev hanımıysanız eşinizi nazlandırın ama sozum genelde çalişan bayana meyvesini suyunu çayını ayağina niye goturuyorsunuz ki kendi eli ayaği yok mu?ikinzide çalişiyorsunuz onun ki canda sizin ki patlıcan mı?bebek muamelesi yapanlara sinir oluyorum.daha doğrusu insan sevgisinden şefkatinden yapar da alıştırmaz.ya da arada o da sizin boyle şımartsın orta yolu bulun.

Ne diim onlar hak ediyor da siz hak etmiyor musunuz

kocacım karışmaz..
zaten evde köpüşümüz var her yer kıl tüy oluyor.. bu tüyler çoğalınca bunları toplayıp bir yastık yapsak mı der..:) bende msj alındı derim. ama yorgan düşünüyoz bu ay o yüzden biriktiriyorum diye de eklerim:)))
evdeki hiç bir kire pisliğe bişiy demez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…