demek yardım etmese diyenler de var :roflol: delikafaduldenbazen yardım etmese daha iyi diyorum:roflol:yahu durmak bilmiyor temizlikte birde simetri hastalığı tutuyor.ama inanın kızlar çok zor oluyor.genelde sonu tartışmayla bitiyor ama temizlikte bitiyor:sm_cool:
hayatım bu erkeklerin böyle olmasının sebebi yine biz kadınlar yani anneleri.aynı durum bizim evde de söz konusu.babam ve kardeşim çıkardıkları pijamalarını bile yere öylece bırakıyorlar.hayatta yataklarını çekmezler.suyu bizden isterler çayı bizden isterler.banyo yaparlar banyoyu temzilemek bize düşer gerçi ben yapmıyorum en sinir olduğum şey kötürüm değil bişey değiller elleri ayakları sağlam.benim annem olacak kadın öyle bir alıştırdı ki ayakkabılarını giyerler bağla sil annemi çağırırlar.ya daha neler neler aklıma gelenler bunlar.şimdi kardeşim ilerde evlenecek evde de aynı şeyi yapacak eşinden de aynı şeyi bekleyecek sonrası bizlerin başına bela.erkek çocuk anneleri biz mahvolduk ama gelecek nesli kurtarabiliriz:))) lütfen kendi işine kendi yapan erkek evlatlar yetiştirin fazla sahiplenici koruyucu olmayın zararı yine kendilerine.
küçük kardeşim tam bi tembel. bir bağırma sesi duyarsınız "ANNE SUUUUU!" götürüp kafasından aşağı suyu dökesim gelir, kızarım da ama onun da mizacı öyle şutarafagitti
eşleri yardım ettiği için kendini şanslı görmek bana biraz tuhaf geliyor. ne olursa olsun zaten yardım etmek zorunda. ben çalışıyorum. sabah 7de çıkıyorum akşam 7de geliyorum eve. 12 saat dışardayım. eşim gelip bana bu niye olmamış derse bırakır evi giderim. zaten her işi ortaklaşa yapıyoruz o da yapmak zorunda eğer evde düzen istiyorsa. ben ona çöpü niye atmadın diye soruyorum o bana değil çünkü o sabah 08.00da evden çıkıyor ve akşamda benden 30 dakika önce geliyor. bütün ev işlerini eşimle birlikte yaparız yani. ben çamaşır makinasını doldurduysam o boşaltır asar vs bence olması gereken de bu. bunun dışında davranan kişiyle de zaten evlenmezdim. hem dışarda çalışıcam hem de evde sömürülücem,lmaz:
aynen benim bekarken düşündüğüm gibi düşünüyorsun ve hatta icraata da geçirmişsin
tebrik ederim vereliniortak
ben de eşimle böyle anlaşmıştım ama düğünden sonra değişti herşey.
hepsi köprüden geçene kadarmış.
kocam konuşmaktan kaçan biri ama ben sırf konuşalım diye tv yi bilgisayarı kapatıp karşısına oturup neler hissettiğimi anlatıyorum. uzun uzun konuşuyoruz ama hiç sorun hallolmuyor.
onun kafasındaki ve sürekli dile getirdiği şey şu: normalde kadınlar dışarda çok yoğun işlerde çalışmalarına rağmen evde de herşeylerini 4/4lük yaparlarmış. beraber çalıştığı kadınlardan bu hikayeleri duyuyor sürekliklava: kocaları su bile almazlarmış ayaklarına istermiş. ben de evlerine girip içeriyi mi gördün diyorum yok ben biliyorum diyor.
beklenti ne kadar çoksa sorun da o kadar çok oluyor bu konuda çok haklısın. onu olduğu gibi kabul edeyim diyorum ama çok yıpranıyorum :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?