benimki niye vileda kovasını ortaya koydun der,ben de gözümün önünde dursun gece ona sarılıp yatacağım derim,susar
Canim bosver cok dert etme bence her erkegin farkli bir huyu vardir.
Belki ev isinde yardim eder ama baska konuda sikinti verir.
Belki ev isinde sikinti verir ama baska konularda cok anlayislidir.
Biz hangimiz 4/4luguz ki erkeklerden bunu bekleyelim.
canim benim esim problem cikarmaz pek ama bazen aksiligi tutarkızlar sizin kocanız da yemek yapmasanız, ya da geç yapsanız.. gömleğini ütülü bulmasa
veya başka bir ev işi için sorun çıkartıp kızar mı?
benim hayalimdeki evlilik bu işleri beraber yapmaktı. beraber mutfağa girmek beraber evi süpürmek silmek vs vs tabi o hayalde ben hemen iş bulmuştum ama hayatın gerçekleri var. evdeyim çalışmıyorum şu an. ama ben hala çalışmayan bir bayan olmayı kabullenemedim dolayısıyla eşimden az da olsa yardım istiyorum. en azından kendi dağıttıklarını topla diyorum(eşim gerçekten aşırı dağınık bir insan)
her neyse
herkes bazen kendini kötü hisseder ya da yorgun. o gün yemek yapacak ya da yıkanan çamaşırları ütüleyecek hali olmayabilir. (ki ben hamileliğimin ilk üç ayında hiçbirşey yiyememekten parmağımı kımıldatamıyordum.) o zaman sizin eşleriniz de sorun çıkartıyor mu? yani bu erkeklerin genel bir özelliği mi?
benim beklediğim ise şu oldu hep= canım bugün yorgunsun galiba gel beraber yapalım ya da dolaptan kahvaltılıkları çıkarıp bugün de bunu yiyelim.. galiba hayalimdeki erkekle evli değim :çok üzgünüm:
Çalışan kadınların kaderi biz sanki erkeklerden daha az çalışıyormuşuz gibi geliyor erkeklere.Birde birbirleriyle kıyaslıyorlar içten içe .Allahtan benim eşim öyle değildir.Pantalonlarını tren yoluna çevirdiğim günden beri kendi pantalonlarını kendi ütüler.Çöpleri çıkarır.Tabağını toplar.Alışverişi hep o yapar.Tabiki bazen istekleri oluyor ama benimde oluyor.Gece su getir desem getirir üşenmezopuyorumnanaktanzemuszemus
kızlar sizin kocanız da yemek yapmasanız, ya da geç yapsanız.. gömleğini ütülü bulmasa
veya başka bir ev işi için sorun çıkartıp kızar mı?
benim hayalimdeki evlilik bu işleri beraber yapmaktı. beraber mutfağa girmek beraber evi süpürmek silmek vs vs tabi o hayalde ben hemen iş bulmuştum ama hayatın gerçekleri var. evdeyim çalışmıyorum şu an. ama ben hala çalışmayan bir bayan olmayı kabullenemedim dolayısıyla eşimden az da olsa yardım istiyorum. en azından kendi dağıttıklarını topla diyorum(eşim gerçekten aşırı dağınık bir insan)
her neyse
herkes bazen kendini kötü hisseder ya da yorgun. o gün yemek yapacak ya da yıkanan çamaşırları ütüleyecek hali olmayabilir. (ki ben hamileliğimin ilk üç ayında hiçbirşey yiyememekten parmağımı kımıldatamıyordum.) o zaman sizin eşleriniz de sorun çıkartıyor mu? yani bu erkeklerin genel bir özelliği mi?
benim beklediğim ise şu oldu hep= canım bugün yorgunsun galiba gel beraber yapalım ya da dolaptan kahvaltılıkları çıkarıp bugün de bunu yiyelim.. galiba hayalimdeki erkekle evli değim :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?