ahh bu kararsızlığım

Allah Allah!!! Bu adam neden böyle ya? Bir öyle diyor bir böyle. Bir tamam diyor, bir vazgeçtim. İçine birşey kaçmış bu adamın galiba :(

Ben tam olarak konunu anlayamadım, bir başka konuda aldatıldım yazmışsın...Msn de bir kızdan başka birşey buldun mu? Eşin biraz özgüvenini yitirmiş gibi, sürekli seni kendisini yeterince sevmemekle suçluyor. Eşin seni seviyor gibi gözüküyor, ailesi çok baskıcı ve tamamen arada kalmış. Eşin seninle barışmak istiyor olabilir mi?

problemi neymiş ben anlamadım kendisi boşanmak istiyo mu istemiyo mu. niye zorluk çıkarıyo. hem suçlu olan kendisi

aldatma yüzünden boşanmıyor musun.elinde ispat delil yok mu:44:ben aldatma durumunda kolayca boşanma olduğunu kadınında haklarını rahatlıkla aldığını biliyorum.bence bu iş uzasa da vazgeçme:50: nafaka tazminat ne varsa hakkın al.böyle adamlar bir bedel ödemeli.zor bir dönemdesin kabul ediyorum ama çocuğun için pes etme bence:31:

aldatma yüzünden boşanmıyor musun.elinde ispat delil yok mu:44:ben aldatma durumunda kolayca boşanma olduğunu kadınında haklarını rahatlıkla aldığını biliyorum.bence bu iş uzasa da vazgeçme:50: nafaka tazminat ne varsa hakkın al.böyle adamlar bir bedel ödemeli.zor bir dönemdesin kabul ediyorum ama çocuğun için pes etme bence:31:

evet aldatma dan dolayı ben dava açtım oda şiddetli geçimsizlik diye açtı
elimde delil var avukatım sundu mahkemeye
o ben sana mahkemenin vereceğini şimdi veriyim anlaşmalı bitirelim, mahkemelerde sürünmeyelim dedi
bende kızımın okulu açılana kadar kararsız olduğum ona hemen özgürlüğünü vermek istemediğim için bekledim ve artık karar verdim uzatmadan bitirmek istiyorum ama onun verdikleri çok az pazarlık yaptım bunları ver sen yoluna ben yoluma ben buradan il dışına taşınıcam dedim

tamam dedi... 2 gün sonra senin il dışına gitmen aklıma yatmadı,unut bu işi dedi
çocuk burada okusun sende rahat edersin oda dedi
ama şunu veriyim bunu veriyim avukatın gelsin bitirelim demedi bir planı var gibi

avukatınla konuş canım eğer onun teklifinden çok daha fazlasını kazanabileceksen anlaşma bence. üstelikte oturduğun yere de karışıyo.hem çalışmıyosan ve seni o şehre bağlayacak birşey yoksa niye orda oturacaksın ki. burda haklı ve güçlü olan taraf sensin. eşin hem suçlu hem de herşey istediği şekilde gelişsin istiyo. üstelik başka bi şehirde olursan daha kolay başlangıç yapabilirsin. eğer orda kalmanı çok istiyosa sana iş filan bulsun maddi anlamda da zor durumda bırakmasın o zaman.

javelin kendine iş bakmayı neden denemiyorsun beni yanlış anlama ama bu adam hayatını karartmaya devem edecek biraz güçlü ol lütfen masraflarınız ne kadar olabilir ki sık dişini bir iki sene....sonra istediğini alırsın çok yanlış yapııyorsun bu süreç tamamlanana kadar ailenin yanında kal sen de düşük ücretli de olsa bir iş bul......daha fazla dizginleri bu adma verme lütfen muhattap olma
bu adamın hala hayatınla oynamasına izin veriyorsun ne yaşadığını bilmiyorum ama çok zayıf duruyorsun bunu yapaman çok gereksiz.......tekrar söylüyorum kusura bakama şartlarını bilmiyorum ama kadın sığınma evlerine muhtaç olmayacak durunda olduğunu tahmin ediyorum....lütfen yapma

evet aldatma dan dolayı ben dava açtım oda şiddetli geçimsizlik diye açtı
elimde delil var avukatım sundu mahkemeye
o ben sana mahkemenin vereceğini şimdi veriyim anlaşmalı bitirelim, mahkemelerde sürünmeyelim dedi
bende kızımın okulu açılana kadar kararsız olduğum ona hemen özgürlüğünü vermek istemediğim için bekledim ve artık karar verdim uzatmadan bitirmek istiyorum ama onun verdikleri çok az pazarlık yaptım bunları ver sen yoluna ben yoluma ben buradan il dışına taşınıcam dedim

tamam dedi... 2 gün sonra senin il dışına gitmen aklıma yatmadı,unut bu işi dedi
çocuk burada okusun sende rahat edersin oda dedi
ama şunu veriyim bunu veriyim avukatın gelsin bitirelim demedi bir planı var gibi

senin hayatına çok fazla müdahalede bulunuyor buna izin verme:19:
avukatınla konuşup ne kadar nafaka tazminat alabileceğini öğren ve haklarını alana kadar bekle bence mahkeme sürse de pes etme aldatılan sensin haklı konumdasın
ayrıca bu süre içinde bir işe girip çalışabilirsin hem kafanda dağılmış olur:31:

ben burada kalıp herkesin lafını sözünü çekmek istemiyorum
onun istediği çocuk burda kalsın.. benim annemler baktı zaten hep annane bakar,dede dışarı işini yapar,o istediğinde gelir görür,onun anası babası istediğinde getirtir çocuğu görürler..aklı çocukta kalmaz ama ben neolucam

benim bir hayatım olmayacak,küçük bir yerde yaşıyorum dul kadın imajı malum
ama o burda durmuyor il dışında işleri var sadece 2 haftada birgün geliyor kızını alıyor görüyo geri gidiyor
adam hayatını yaşıyor

ben burdan taşınmakta kararlıyım ama bana diyorki neyapıcaksın orda
başınıza bişey gelse kim ilgilenecek diyor aklım karışıyor benimde korkuyorum tekrarama burda kalırsamda kafayı yerim

zaten annemde gelicek benimle
çok doğru söylüyorsunuz hala hayatımı yönlendiriyor,farkındayım
ya ben enden korkuyorum bukadar ozaman
çok pasif kalıyorum

senin hayatına çok fazla müdahalede bulunuyor buna izin verme:19:
avukatınla konuşup ne kadar nafaka tazminat alabileceğini öğren ve haklarını alana kadar bekle bence mahkeme sürse de pes etme aldatılan sensin haklı konumdasın
ayrıca bu süre içinde bir işe girip çalışabilirsin hem kafanda dağılmış olur:31:

benim amacım biran önce kendime bir hayat kurmak onu ve keyfini vede mahkemeyi beklemek istemiyorum ki zaten mahkeme bitsede lacaklarım temyizi vs 2 senede elime geçecek
çok uzun bir süre değilmi
iş şuan zor lise mezunuyum hemen iş bulamam,iş imkanıda za burda zaten

siz hangi şehirde yaşıyosunuz sakıncası yoksa söyleyebilir misiniz neden iş imkanı sdece orda olsun ki

Kızlaarr.....

Kaçgündür elim telefoma gidiyor sonra bırakıyorum,
Benim olaylarımı hatırlıyorsunuzdur,boşanma aşamasındayım
Mahkeme ertelendi 2 ay sonraya ve ben artık çok sıkıldım
Ayrı yaşıyoruz,o gününü gün ediyor
Ben evde sıkılıyorum,burada yapacak çok bişeyde yok
Hani eşin olsa yanında onunla gidersin biryerlere,küçük biryer burası birkere çıksan 2.si laf oluyor özellikle bu aşamada
Bende artık çok sıkıldım ki uzayacak bu iş,bitsin istiyorum
Telefon edip konuşmayı düşünüyorum artık anlaşıp bitirelim diye
ama elime alıyorum telefonu sonra acelemi ediyorum acaba,mahkemenin sonucunumu beklesem diyorum
Duygusal gelgitlerim bitti artık,rahatım okonuda
Bitirip hayatımımı kursam(başka biryere taşınıcam) yoksa beklesemmi
Mahkeme 1 yıl daha sürermiş

Sizler ne düşünüyorsunuz
Acelemi ediyorum

Bence bir an önce o beldeden taşın, şimdiden kendi hayatını kurma hazırlıklarına başlamalısın. Bir şekilde bu kaçınılmaz olacak

cnmm ayrılsan ne olacak...
ayrıca seni aldatan adam elinden alabildiğini al derim :34: hiç zorluk çekmesin bırak olduuuu ekmeğine ne diye yağ sürüyorsun senin onun yüzünden döktüğün gözyaşları ne olacak evet belki bedeli böyle ödenemez ama en azından elin zillileriyle daha az yer içer :47::47::47:
daha fazlasını almak için uğraş sıkıldıysan adama iyilik etmeye değil :47:

Back
X