ahh şeytan aklımı çeldin.. utanıyorum..

annene git ne demek anlamadım hem de en ufak bir şey yüzünden
çok tuhaf insanlar var hayatta

Yuh . Gerçekten bu ne böyle . Bu tepkiler çok fazla tamam kızabilir ama eşyalarnı topla falan gerçekten fazla olmuş. Bende karıştırım eşimin telefonubu hiçde bir şey demez . Şaşırdım doğrusu

Evt baktım bişeyler geldi demek bu kadar zor muydu? Benim eşim de çoğu zaman benden erken uyur gelen herşeye bakarım bazen whatsapp iş grubundan önemli bişey olur kaldırırım bile.. Ne varki bunda yani siz eşsiniz bunun güvenle falan alakası yok eşiniz de bayaa abartmış evden kovmalar falan yuhh yani !!

oho çok abartmış adam en sinir olduğumnda ananın evine git demesi! koynuna alırken iyiydi ama

Tamam telefonun kurcalanması hoş değil ama o tepki ne öyle yahu? İyiki sizi paspasa oturtup kapıyı kapatmamış. Deli mi ne.

merhaba. birincisi arkadaslarinda dedigi gibi esinizin tepkisi cok abartili ve ikincisi sizin bu kadar yalan soylemenize kizan birisi emin olunki size yalan soyluyordur. cunku ayni sey benim basimdanda gecti. sevgilime sizin yalniniza benzer bi yalan soyledim ve sonrasinda o soyledigimin yalan oldugunu ama kendisi icin yaptigimi dile getirdigimde kiyametleri kopardi ve ben hayatimda yalan konusmadim banada konusulmasindan nefret ederim dedi ama ben onun kaç kez yalanini yakaladim ama sesimi cikarmamistim...

Bu ne hassasiyet ayol siz karı kocasınız bakmış bakmamış niye söylemedim vs yani eşinin teli senin telin demek yada tam tersi ama kocanın bu kadar abartmasının altından birşey çıkmaz inş

Konu gereksiz büyümüş karda yürü izini belli etme bari:)

ayy çok abartmış
siz de niye yalan söylüyorsunuz söyleyin
adam panik yaptığınızı görünce gözünüzü korkutmuş
siz de böyle yapıp da aklımda olmayan can sıkıntısına baktığım telefonuna iyi ki yaptım dedirttin derdim... git derse de böyle birşey abartıyorsun der gitmezdim tamam özür dilerdim ama yerinzde olsam bu kadar üstüne düşmezdim
adam burnunuzu fena sürtmüş.. böyle birşey için kimse kimseden ayrılmaz

Eşiniz bilerek abartılı tepki vermiş,bir daha asla kata ve zinhar telefonuna bakmamanız için yapmış.
Yoksa sırf böyle bir sebepten topla pılını pırtını git demek tuhaf yani.
Ha sizin yaptığınız doğru mu? Bence değil zira gerek yokmuş,zaten ortada duran birşeymiş ,şüphelenecek bir durum olur anlarım ama ortada birşey yokmuş.

Hazırla güzel bi sofra sende süslen püslen gönlünü al canım yazık negüzel bi evliliğiniz var halbuki gerçekten ah bu şeytan olmucak şeyler yaptırıyo bence ikna edersin aynen bize anlattığın gibi anlat sakın yine o iblise uyup evini bırakıp gitme biranlık öfkeyle geçer üzme kendini

Tabiri caizmidir bilmem ama yuh diyorum. Allahim kocama sukur neler neler var...

En ufak biseyde böyle tepki veriyorsa allah yardimcin olsun. Annenin evine git demesi çok kırıcı bence artık Özür dileme üstüne düştükce kendisinin haklı olduğunu düşünür

Bu kadarcık bişey için evden git dediyse,siz niye kaldınız...Çok kırıcı

Bakacaksınız en doğal hakkınız kocanız o sizin , evlilikler de her şey ortak değil mi . Eşinizin sorması ilginç , böyle bir şey için sizin yalan söylemeniz de ilginç .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…