Beraber izleyin filmleri? yorum yapin vs. Iletisimi kuvvetlendirin acilen.Farklı şeyler mesela? İlgisiz bir eş evet.her akşam film izleyen 3 sene oldu evlilik.2yaşında oğlum var.bekarlik güzel geliyor gözüme :-(
Hoşgeldin
Ee ne yaptın
Akşam yemeği
Tv
Çay faslı
Çayla beraber tikinmaca
Meyve
Süt
Bazen birliktelik
Kapanış. ...
Hoşgeldin
Ee ne yaptın
Akşam yemeği
Tv
Çay faslı
Çayla beraber tikinmaca
Meyve
Süt
Bazen birliktelik
Kapanış. ...
Gel sende bunu bekarlara sor :) tamam hergunum ayri bi ekşın geciyo ama tek olmak cok sıkıcıFarklı şeyler mesela? İlgisiz bir eş evet.her akşam film izleyen 3 sene oldu evlilik.2yaşında oğlum var.bekarlik güzel geliyor gözüme :-(
Gel sende bunu bekarlara sor :) tamam hergunum ayri bi ekşın geciyo ama tek olmak cok sıkıcı
Gel sende bunu bekarlara sor :) tamam hergunum ayri bi ekşın geciyo ama tek olmak cok sıkıcı[/QUOTE
Konu tekrarı gibi olmuş geçen haftada vardı böyle senin gibi dertli ama herkesin rutini farklı canım kimse plan program yapmıyo hayat yönlendiriyo biyerden sonra oğluşta varmış allah bağışlasın amaaan napçen gocayı gıı boşver al bi top oynayı verin garii ben öyle yapıyorum :)Evli olmak zor mu ,güzel yani neler@ bir oğlum var dünyama bedel.başka da güzel yani yok.evli bayanlar akşamları neler yapiyorsunuz? Program nız düzenli mi@ eşiniz ilgili mi ,ben çok bunaldım bu evlilikten
Hhe hee bizi anlattın bacı saol biz bide çocuklarla kudurmayı ekliyoruzHoşgeldin
Ee ne yaptın
Akşam yemeği
Tv
Çay faslı
Çayla beraber tikinmaca
Meyve
Süt
Bazen birliktelik
Kapanış. ...
Beklerken çok rahat güzel bir hayatım vardı, yine de bir gün bile dönmek istemem . Doğru kişiyle evlilik çok güzel birşeymiş. 3 yıl olucak. Bizim de çok ekşınlı geçmiyor günlerimiz yemek koltuk tv üçlüsü genelde ama eşim çok ilgili ben de ona karşı öyleyim. Yemekten sonra en sevdiğim kahveyi yapip getirmesi kendiliğinden yapmasi falan ufak şeyler bile çok mutlu ediyor.[/QUOTE
ışte söylemek istediğim bu ufak şeyler. Ne kadar güzel Allah daim etsin canım
Yok ayrı değiliz tabi de ne bileyim yaÖyle bi anlatmışsn ki ayrı falan takılyosunuz heralde? Film izleyin bişeyler atıştırın abur cubur yiyin (biz hep yaparız) birbirinizden uzak oturmayın zaten sonrası çok ekşınlı oluyo
Hoşgeldin
Hoşbuldukk
Kizçenin babasina çildirmasi salonda öpücükler koklasmalar
Yemek
Tv (sesi son ses açik beyin uyustururcasinaa)
Şunun sesini biri kissinn diye bir adet cildirma ve odayi terk etme
O sirada biseyler hazirlama
Kahve oralet nescafe salep süt vb
Findik patlamis misir
Sesi kısılmış tvde film muahbbet ayni
Anladım ,genel olarak aynı şeyler . Bende alismaliyim
zamanda
Yada kizimizla cesitli oyunlar resim yapma bilmece sorma gibi
Bazen ekşın
Kapaniş ama adama kapaniş
Cünku kadin kendine uyuyacak yer aramaktadir o kükreme sesinden
(Ayol bu adamin herseyi gürültülü)
Tabi yazin tv hayatimizdan cikar genelde balkonda yada bahcede oluruz offf ozledim yazı
Hoşgeldin
Hoşbuldukk
Kizçenin babasina çildirmasi salonda öpücükler koklasmalar
Yemek
Tv (sesi son ses açik beyin uyustururcasinaa)
Şunun sesini biri kissinn diye bir adet cildirma ve odayi terk etme
O sirada biseyler hazirlama
Kahve oralet nescafe salep süt vb
Findik patlamis misir
Sesi kısılmış tvde film muahbbet ayni zamanda
Yada kizimizla cesitli oyunlar resim yapma bilmece sorma gibi
Bazen ekşın
Kapaniş ama adama kapaniş
Cünku kadin kendine uyuyacak yer aramaktadir o kükreme sesinden
(Ayol bu adamin herseyi gürültülü)
Tabi yazin tv hayatimizdan cikar genelde balkonda yada bahcede oluruz offf ozledim yazı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?