- 26 Haziran 2016
- 129
- 120
- 103
Böyle zamanlarda eski arkadaşlarla buluşup görüşmek biraz onlarla gezmek iyi gelebilir veya hobiler edinmekEvet haklisin arkadasim normalde evet aktivitelerimiz oluyordu ,kiş sezonu geldi evden de çıkasım gelmiyor ki. Çıksan yürüyüş oda bitiyor veya üşüyorsun. Ben bu aralar ne yapacagimi bilmiyorum sanırım bunalım geçiriyorum :)
Maalesef hiç arkadasim kalmadı hepsi şehir dışına evlendi... Sadece aileme gidip geliyorum
sen harekete geçtiğine göre hayat da bu yolu sana açacaktır durup bekleyen kimseye kapılar açılmaz umarım herşey çok güzel gelişir senin içinEvet haklisin arkadaşım. Kurlara başvuru daha yeni yaptım gideceğim . En azından kendimi stresten atabilirim.. bu iyi gelecektir . Iş bakıyorum ama bulamıyorum onunda stresi var o yüzden de hep evdeyim çağırabilirler umuduyla
Kışın böyle genelde. Yazın akşamları gezeriz falan ama kışın evdeyiz genellikle. Oğlum okullu akşam biton ödev yapıoruz. Diğer oğlum 3 yaşında. Dışarı bir iki çıksak hasta oluyor hemen. Karı koca sinema çok severiz. Ufaklıkla sinemaya gidemiyoruz. Haliyle yatağa girip laptop tan izliyoruz. Başbaşa olsak gezmeler artar. Ama çocukların varsa onlara göre yaşarsın. Ben birde çok evcimenim. Bir yere gidelim dediğinde evde duralım diyorum. Bana ev biti oldun diyohadi ya o kadar yani :-( peki şikayet ediyor musun bu durumdan yada alistin mi ? Onca trip hallerim boşunamiydi yani ,haksızlik çok ettim o zaman :-(
Güzel birşey mutlulugunuz daım olsun, bende evliyim fakat çocuk suanlık yok .Çocuk g
üzel birşey evin kıvamı herşey için fakat anladıgım kadarıyla aşkta olduğu gibi evlilikte de güzel kaçamaklar güzel oluyor daha istekli daha karşılıklı sevgı bagını guçlendırıyor sanırım buda aşkın meyvesi sayesinde :)
Kışın böyle genelde. Yazın akşamları gezeriz falan ama kışın evdeyiz genellikle. Oğlum okullu akşam biton ödev yapıoruz. Diğer oğlum 3 yaşında. Dışarı bir iki çıksak hasta oluyor hemen. Karı koca sinema çok severiz. Ufaklıkla sinemaya gidemiyoruz. Haliyle yatağa girip laptop tan izliyoruz. Başbaşa olsak gezmeler artar. Ama çocukların varsa onlara göre yaşarsın. Ben birde çok evcimenim. Bir yere gidelim dediğinde evde duralım diyorum. Bana ev biti oldun diyoben memnunum hayatımdan. Ufaklık biraz daha büyüsün aktivitelirimiz artar bunu biliyorum. Evde 2 çocuk olunca onları uyutup yatağa girip seks yapmak bile ekşın. Çünkü ufaklık gece kalkıp yanıma gelip yatmak istiyor gizli gizli her işimiz
Evet haklisin arkadaşım. Kurlara başvuru daha yeni yaptım gideceğim . En azından kendimi stresten atabilirim.. bu iyi gelecektir . Iş bakıyorum ama bulamıyorum onunda stresi var o yüzden de hep evdeyim çağırabilirler umuduyla
Hoşgeldin
Ee ne yaptın
Akşam yemeği
Tv
Çay faslı
Çayla beraber tikinmaca
Meyve
Süt
Bazen birliktelik
Kapanış. ...
Al bizden de o kadar
Bende bu akşam sırf bu konu için girdim kk 30 aylık bir oğlum var ve hamileyim son ayim üstelik birbirimizi çok seviyoruz aslinda buna eminim eşim gündüz 10 2 arası evde o saatler kahvaltı çocukla oynar ayda uyur ve ise gider akşam 7 de gelir akşam yemeği çay tv sohbet yok oğlu ile oynar ve gece olur oğlan benimle uyutmak isterse baba baza gider çünkü hamislikten 3umuz sigmiyoruz ve benim nasıl oldum pek umrumda değil ağrım var mi yokmu sormaz ilgisiz biri oldu aslında kahvaltı hazırlar arada temizlik yardım eder ama arada tabi ama ben
istiyorum benimle ilgilensin halimi sorsun çok mu şey istiyorum ki[/QUOTE
aynen öyle.benim ilk hamilelikm de hiç ilgilenmedi istediğim gece asermek değildi sadece sorması idi sormadı. şimdi ikinciyi istiyor ve olacaklar gene aynı olacak tahmin ediyorum :--( bence erkeklern yapısı böyle ama ilgilenen de var bilmiyorum ya .o kadar üzgüm ki hamileliğim aklıma gelince oğlum iki yaş bitti gene arada esin yardım ediyormuş. ilk evladin kaç yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?