Siz eşinizden daha çok rahatsız olmayın.Eşimde rahatsız oluyor ama bişey demiyor. Ayrım yapılıyor olması canımı sıkıyor yoksa sabah akşam bu konuyu düşünmüyorum.
Hanımefendiciğim kimsenin ağladığı falan yok. Herkes içinde yaşıyor yaşayacağını.Ailede kendini eziklenmis
Hissedenler olur niye bize yapmiyor etmiyorlar aglarlar hep.. sonunda herkesi kendilerinden soguturlar
Kardeşiyle eşinin hakkında konuşamaz meselaKardeşiyle konuşabilir insan herşeyi.
Ben anlıyorum sizin demek istediğinizi.Siz eşinizden daha çok rahatsız olmayın.
Emin olun eşiniz size o sekilde söylüyor. Aşırı rahatsız olsa bir yerden sonra açıkça söylerdi.
Ben mesela haksızlıga tahammülü olan biri değilim, illaki bana yapılmış olması gerekmiyor tepki vermem icin.
Ama bu eş tarafı olduğu icin araya girmemek gerek, onlar iyi olur anlıktır her şeyleri
siz kötü olursunuz.
O yüzden takmayın kafaniza
Siz üzülürsünüz .
Konu o değil ama para burada.Bir de suçu eşinizde bulun. Konuşturan erkek.erkek kardeşi konusturursa konuşur kadın.Kardeşiyle eşinin hakkında konuşamaz mesela
Çok yanlış gelmişsiniz sizKonu o değil ama para burada.Bir de suçu eşinizde bulun. Konuşturan erkek.erkek kardeşi konusturursa konuşur kadın.
Oyle yapmaya çalışıyorum dua edin şu tayin belli olsun ona göre götürecek ınsallah esim beni de olursaSizde umursamayın...
Valla amacına ulaştı mı bilmiyorum ama mesafemiz var o kesinSen ne zaman bu beklentileri kiyaslamayi birakirsan anca oyle huzur bulursun. Bosver de gec. Gorumcen bilerek yaptiysa eger amacina ulasmis oluyor sen taktikca.
Amin inşallah gönlünüzdeki gibi olur.Oyle yapmaya çalışıyorum dua edin şu tayin belli olsun ona göre götürecek ınsallah esim beni de olursa
❤Amin inşallah gönlünüzdeki gibi olur.
Ben sizi cok iyi anladim bi laf var ya afedersiniz esekten dusen yanima gelsin hesabi aynisini yasiyorum ben esimde 7 kardes 4 kizdan sonra abisi olmus ve herkes onu cok simartmis tabiki banane ama biz esimle nisanlaninca kendi öz kardesleri bile cekemedi abisi bekar daha bizde ona sunu isticez sunun cok guzel kizi var bizde ona onu alicaz gibi ozamanlar anlamiyordum nisanliydim daha sulalesi beni överlerdi kayinvalidem Allah mustafamada versin derdi hep bikere bile evet oglum icin cok mutluyum demedi ben esime dogum gunu yaptim nisanliyken kv dem görumcelerime haftayada gelin mustafayada yapin dedi kiskanir simdi dedi ki yani daha bisuru bisuru seyler ki cok tuhafima gitmisti yani kvdem zaten buyuk oglunu sevdigini agziyla soledi ama görumcelerime cok sasirmistim ya yabanci el olsa anlarim ama oda kardesi sonucda cok yadirgamistim hic bole seyler görmedim cunku yani siz size yapilanda degilsiniz siz bu kardes degilmi derdindesiniz ki cok dogru bence ve bu yine anne babada bitiyor bu ayrima onlar izin vermese kimse yapamaz ama basta onlar kendileri yapiyolar hatta kaynim kendi kardesinden icin bana sen bunun neresini sevdin sen bunun nereaiyle evlendin demisti ciddi ciddi yani kardesi cirkinmis degmezmis dusunun yaMerhaba kızlar
Benim anlam veremediğim bir durum var yani belki ben abartıyorumdur ama fikrinizi söylerseniz sevinirim.
Eşim 8 kardeş. Bir kaç konu oldu önce çok üstünde durmadım ama şimdi kafama takılıyor.. Bulunduğumuz yerde kaynım var oda evli çocukları var.
Eşimle kardeşi aynı işi yapıyorlar.. Büyük görümcem tanıdığı vasıtasıyla kaynıma yurtdışında iş ayarladı. Durumları normal kötü değil kendi evleri... 1 seneye yakın çalıştı işi bitince döndü.... ( Ev borcu olan ve tüp bebek için tedavi gören biziz )...... Eşim içinde çabalayabilirdi dedim İçimden oda kardeşi sonuçta..
Kayınvalidem de memlekette bişeyler yapıyor.. Yaptığı şeylerden 3 sene peş peşe kaynımlara gönderdi satın kendinize harçlık yaparsınız diye.. Öyle çok bir tutar değil yani 1.500- 2.000 TL anca tutar... Çocuğudur yapar ayrıca kendi emeği buna sözüm yok kesinlikle....
Bu senede ilk defa bize gönderdi satın doktora gidiyorsunuz ihtiyaçlarınıza kullanın bana göndermeyin dedi.. Aradan 10-15 gün geçti diğer görümcem küçük olan yani eşime telefonda soruyor annesinin parasını gönderip göndermediğimizi... Bende çalışıyorum ama Konut kredisi ödüyoruz tüp bebek için çok para ödedik bunları bildikleri halde... Kaynıma kaç kere gönderdi ama ona soran yok annemin parasını gönderdin mi diye..
Bunun gibi baya mevzular anlayacağınız... Bunlar bir kaçı.............................. Borçlardan dolayı eşimde 1 yıllığına yurtdışında çalışmak istiyor ... Kaynım 2. kez gidebilsin diye dua eden küçük görümcem eşime gelince burda çalışıyor işini bırakıp gitmesin bence diyor ( orda alacağı maaş burdaki maaşının 3 katı ).......... Bunlar birikti bende artık.. Eşimde kardeşlerinin hepsine düşkündür arar sorar muhakkak yardımcı olmaya çalışır... Küçük olan görümcem çocuklarının doğum günlerinde kaynımla eltimi çağırırmış hep bize hiç söylenmiyor bile bundan da yeni haberim oldu.. Sorsam benim eşim de dayı değil mi diye ?? benim kızlar kuzenlerini istediler o yüzden çağırdım der...
Şimdi söyleyin allah aşkına ben mi abartıyorum bu ayrım değilde nedir. ??
Allah sabır versin size cidden. Sizinkiler bide patavatsızlar.Ben sizi cok iyi anladim bi laf var ya afedersiniz esekten dusen yanima gelsin hesabi aynisini yasiyorum ben esimde 7 kardes 4 kizdan sonra abisi olmus ve herkes onu cok simartmis tabiki banane ama biz esimle nisanlaninca kendi öz kardesleri bile cekemedi abisi bekar daha bizde ona sunu isticez sunun cok guzel kizi var bizde ona onu alicaz gibi ozamanlar anlamiyordum nisanliydim daha sulalesi beni överlerdi kayinvalidem Allah mustafamada versin derdi hep bikere bile evet oglum icin cok mutluyum demedi ben esime dogum gunu yaptim nisanliyken kv dem görumcelerime haftayada gelin mustafayada yapin dedi kiskanir simdi dedi ki yani daha bisuru bisuru seyler ki cok tuhafima gitmisti yani kvdem zaten buyuk oglunu sevdigini agziyla soledi ama görumcelerime cok sasirmistim ya yabanci el olsa anlarim ama oda kardesi sonucda cok yadirgamistim hic bole seyler görmedim cunku yani siz size yapilanda degilsiniz siz bu kardes degilmi derdindesiniz ki cok dogru bence ve bu yine anne babada bitiyor bu ayrima onlar izin vermese kimse yapamaz ama basta onlar kendileri yapiyolar hatta kaynim kendi kardesinden icin bana sen bunun neresini sevdin sen bunun nereaiyle evlendin demisti ciddi ciddi yani kardesi cirkinmis degmezmis dusunun ya
Yok kaynıma gelince soramazlar gayet biliyorum. Hem kaynımdan hemde eşimden çekiniyorlar... Onlar da karı koca yeri geliyor hiç iplemezler kimseyi. Ama yinede kıymet gören onlar olur. Çokda takılmıyorum aslında ama ayrım yapıyorlar açık açık buna sinir oluyorum...Belki kaynınıza da sordu görümceniz bilemezsiniz. Bundan muhtemelen kayınvalidenizin haberi yok. Belki kendince kıskandı çok takılmayın. Bırakın kardeşler kendi arasında halletsin, siz müdahil olmayın. Zaten sizi bağlayan bir durum yok. Eşinizin annesi vermiş, kardeşi istemiş. Eşiniz ister öder ister bekletir siz niye dert ediyorsunuz.
Patavatsiz olsa tek ben cözemedim daha malesef daha bir suru olaylar oldu tabi suan görusmuyorum kimseyle 2 senedir kafa rahat cidd3n sizde kafanizda bitirin yokmus onlar gibi yasayin yoksa cidden öbur turlu yasanmiyor olan kendimize oluyorAllah sabır versin size cidden. Sizinkiler bide patavatsızlar.
Zaten kıymet verdiğimiz için bi havalar bi havalar. İstememezlik yapsaydık veya değer vermeseydik mesafe koysaydık bugün bizden iyisi olmazdı.. Allah büyük başka bişey demiycem.Patavatsiz olsa tek ben cözemedim daha malesef daha bir suru olaylar oldu tabi suan görusmuyorum kimseyle 2 senedir kafa rahat cidd3n sizde kafanizda bitirin yokmus onlar gibi yasayin yoksa cidden öbur turlu yasanmiyor olan kendimize oluyor
Ayrım yaparak aslında kendilerinden soğutuyorlar farkında değiller.. İstediklerini yapsınlar valla umursamıyorum artık. Herkes kendi havasında zaten..Esim 12 kardes kp 11 ini evlendirmis birsekilde borclarini odemis esime gelince paran bende biriksin deyip isteme olacagi zaman paran varsa gidelim yoksa benden 5 kurus cikmaz demis sırf sehirde yasiyoruz diye bizde koye gidelim diye mobilya dugun borcuna tek kurus destek vermeyip (zorunda deil ama 3 yillik birikimini geri vermesi gerekirdi diye dusunuyorum) esim ameliyat oldugunda bu ay nasil gecim ettiniz diye sormadilar bile ustune üstlük rahatsizlanan kaynima belli bir miktar yardim etmemizi buyuran ki daha yeni evliyiz kiradayiz borcumuz cok oldugu halde 35 gram altini bozdurup onca borcu kapatmamizi bekleyen ki 3 te 1 bile odenmezdi borcun
Ki biz yardim edecegimiz zaman aklimiz var cok sukur ne yapacagimizi biliriz
Konuyu baglamaya calisiyorum ama olmuyor
Neyse velhasil kelam kuruntu yapmayin ve kendi fikrinizi onemseyin cevrenin ne dedigine bakmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?