Ahhhh Bu Görümceler 😒

Kaç gündür düşünüyorum benim için vicdan, adalet çok önemli... Haksızlık mı ediyorum diye yok valla bana yapılıyor. Bundan sonra mesafeliyim artık....

Ben sana çok katılıyorum aynı durum bendede var benimki biraz farklı bizim yıllardır tüp bebek masraflarimiz var eşimin kardeşleri hep kendini dusunuyor aileden yana ..ailenin bir sıkıntısı olduğundada eşime söyleniyor o kendine dert ediyor.Ben diyorum kimsenin hakkı bana geçmesin.Benden geçen varsada Allah'a havale ettim .Maalesef baş edecek gücümde yok hepsiylede seviyeli görüşüyorum

Kesinlikle eşit davranmiyorlar onlardan eksiğim var hatta bebeğim yok ancak anlam veremedigim birşey var .Görümcem eltimle iyi beni çekemez.Bende kendime çok vicdan yaptım gecelerce kendimi sorguladım.Ama yok iyi oldunmu kötü oluyorsun.Belli bir cizgin olacak kesinlikle....Kayınvalidem çok iyidir ama gorumcemin korkusundan sallanamaz.Kizlarinin laflariyla gezen annelere çok kızıyorum .İnsanın bir duruşu olmali

Benim piskolojimi bozdular vücut ağrılarımdan duramıyorum panik atak vardı daha da arttı.Herkes kalbinin ekmeğini yer ben buna inanıyorum Kızı sevemiyorum.Acaba benmi yanlış düşünüyorum diyorum ginede nasıl bir çıkmaza suruyorsalar bizi

Ama gitmeyincede sorun oluyor işte eşim o an bişey demiyor sonrasında ufak bir tartışmada sende böyle yaptın oluyor.O kadar yoruldumki

Haklı olabilirsiniz ama hak arayacak olan siz değilsiniz,eşiniz.
Eşiniz bu haksızlığın farkında değilse fark etmesini sağlayın.
Eşiniz tepki göstersin. Siz ne deseniz ne yapsanız nafile.

Dİlerim bir an önce borçlarınızı öder, kimseye ihtiyaç duymazsınız.

kesinlikle aynı fikirdeyim

Valla ayrım yapılıyor mu yapılıyor söylesen sen uyduruyorsun alınganlık yapıyorsun oluyor. Kimseyi umursamamak en iyisi.

Eşim farkında tabiki ama bana bişey demiyor. Içine atıyor bence. Aylık gelirimiz kötü değil şükür.. tüp bebek tedavisinde harcadığımız tutarı bankaya yatırsaydık borcumuzun yarısı biterdi.

Kaç gündür düşünüyorum benim için vicdan, adalet çok önemli... Haksızlık mı ediyorum diye yok valla bana yapılıyor. Bundan sonra mesafeliyim artık....
En iyisini yapıyorsunuz bnce 2 haftadır annemdeym kapıdan girdim içeri kv uyuyormuş hele gorumce yüzüme baktı suratı düştü aynı odada kalıyoruz iste kulaklığı takıp yatti sanki düşman geldi

Siz istediginiz kadar rahatsız olun, eşiniz olmadiktan sonra ancak içiniz içinizi yer !
Eşinizin ağzı var degil mi? İstese söyleyebilir her şeyi.
Neden siz onların aile meselesine bu kadar kafayı taktınız?

Kardeşiyle konuşabilir insan herşeyi.

Siz istediginiz kadar rahatsız olun, eşiniz olmadiktan sonra ancak içiniz içinizi yer !
Eşinizin ağzı var degil mi? İstese söyleyebilir her şeyi.
Neden siz onların aile meselesine bu kadar kafayı taktınız?
Eşimde rahatsız oluyor ama bişey demiyor. Ayrım yapılıyor olması canımı sıkıyor yoksa sabah akşam bu konuyu düşünmüyorum.

En iyisini yapıyorsunuz bnce 2 haftadır annemdeym kapıdan girdim içeri kv uyuyormuş hele gorumce yüzüme baktı suratı düştü aynı odada kalıyoruz iste kulaklığı takıp yatti sanki düşman geldi
Sizde umursamayın...

Ailede kendini eziklenmis
Hissedenler olur niye bize yapmiyor etmiyorlar aglarlar hep.. sonunda herkesi kendilerinden soguturlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…