benim varda acaba benim mi ahım tuttu yoksa olacağımı vardı blmiyorum
anlat bence:13::13:
lisede çok etkilendiğim biri vardı kendi benden yaşca büyüktü.
ona olan zaafımdan faydalanmaya kalktı. o da benden hoşlanıyormuş gibi davrandı. sonra sen bana göre değilsin küçüksün dedi. sonra yine yakın davrandı falan filan.baya oynadı bu benle yani anlayacağın
aradan baya bir zaman geçti ben büyüdüm serpildim o kara kuru fare halimden eser kalmadıüniversiteye başladım
tabi bu beni böyle görünce dibi düştü.sürekli mesaj atmalar aramalar.oraya geleceğim görüşelim demeler. masci sana çok asık oldum. okulunun bitmesini beklerim babanla konuşayım söz nişan birşey yapalım diye yalvarmalar( çok uzak akraba oluyor babamıda burdan tanır)
Sen benim için fazla yaşlısın lütfen kendi yaşına göre bir bayan bul onunla evlen dedimsonra van a tayini çıktı. orda bunalıma girmiş iyi değilmiş falan. şimdi nerde napıyor bilemiyorum
lisede çok etkilendiğim biri vardı kendi benden yaşca büyüktü.
ona olan zaafımdan faydalanmaya kalktı. o da benden hoşlanıyormuş gibi davrandı. sonra sen bana göre değilsin küçüksün dedi. sonra yine yakın davrandı falan filan.baya oynadı bu benle yani anlayacağın
aradan baya bir zaman geçti ben büyüdüm serpildim o kara kuru fare halimden eser kalmadıüniversiteye başladım
tabi bu beni böyle görünce dibi düştü.sürekli mesaj atmalar aramalar.oraya geleceğim görüşelim demeler. masci sana çok asık oldum. okulunun bitmesini beklerim babanla konuşayım söz nişan birşey yapalım diye yalvarmalar( çok uzak akraba oluyor babamıda burdan tanır)
Sen benim için fazla yaşlısın lütfen kendi yaşına göre bir bayan bul onunla evlen dedimsonra van a tayini çıktı. orda bunalıma girmiş iyi değilmiş falan. şimdi nerde napıyor bilemiyorum
bitanede ben anlatıyım bı arkadasımın basına gelmıs;
bu arkadasım zamanında cok kızla cıkıyo işte 2 kızı bı arada yurutuyo falan neyse sonra bı sevgılısı oluyo bu kız sureklı kacıp kacıp arkadasımın yanına gelıyomus
en son kızın aılesı polıse haber vermıs kızı yolda yakalamışlar eve yollamıslar sonra kızın annesı bızım oglana ah etmıs demıskı bu kızı sen bu hale getırdın sen bu kadar üzdün inşallah sende üzülürsün demiş
sonra bizimkinin kız kardeşi başka bi oglanla evden kaçıyo evlenıyo bizimki tabı baya uzuluyo
sonra bı kıza aşık oluyo bızımkı bu kızı dürüst sanarken kızın arkasından çevirmediği iş kalmıyo
arkadaşım dedıkı en son dayanamadım o üzdüğüm kızı arayıp hellalik istedim helalleştik ve artık kızları aldatmıyorum uslandım dedi
birde sanırım başkasının ettiği ah tuttu banaonuda anlatıyım
aklımın 5 karış olduğu zamanlar bir sevgilim var bana çok aşık.sürekli çocuğu üzüp ağlatıyorum. yapma dediği şeyleri yapıyorum başka oğlanlarla geziyorumbirdaha yapmıcam diye söz veriyorum 3 gün sonra yine aynı
bir gün yine kavga ettik başka şehirdenn kalkıp geldi geldi 5 dk çık senni göreyim dedi. çıkmadım tren saati gelene kadar orda beklemiş. ben yatıp uyumuştumneyse işte bir buçuk yıl böyle geçip gitti. yapmadığım eziyetı bırakmadım.
neyse aradan zaman geçti kendi evlendi mutlu oldu. bende başka birine sırıl sıklam aşık oldum. süpriz yapıyım diye akşamın bir yarısı evine gittim pasta börek alıp. beni yagmurda saatlerce dışarda bekletti eve almadı. sanırım evde başka bir kız vardıyani aldatıldım
ne yaşattıysam aynılarını yaşadımm
Yok bence ahla ilgisi yok sizin oglanin. Sacma yasam tarzi sacma secimler benceo kadin kizina ah etseymis once canim. Kizi uzmus kadini.
:18::18::18::18::18::18::18:cok fenabitane de ben anlatayım...
benım kedim var ve kedi köpek beslemeyi çok seviyorum genel olarak kapımda bır hayvan göreyim onu aç yollamam kesınlıkle hemen yemek koyayım su vs. haliyle evimin kapısına kediler alışkındır gelir giderler kimseyede zararları yoktur... bizim bir komşumuz bır kadın var oda hiç sevmez rahatsız olurdu bana hep laf çarpardı şu kedileri alıştırma diye bende benım kapımın önü karışma dedim... yan komsumdur kendisi...
bigün kediler kapının önünde bagırıyordu bilirsiniz çiftleşme zamanı bagırırlar ... bende balkondayım komşum olacak kadın çıktı kocaman odunu kedilere attı kedinin beline geldi o acıyla hayvan sürüne sürüne kaçtı...
o an doldum şok oldum agzımı açamadım aglamaklı oldum konuşamadım içeri kaçtım hemen başladım ağlamaya ama nasıl beddua ediyorum kadına Allah seni beter etsin diye...
1 ay sonra sağ bileginden ameliyat oldu damar sıkışması varmış elini kullanamaz oldu evde iş yapamıyo muhtaç oldu başkalarına ... oh çektim bi güzel..
benim ahım mı tuttu kedinin ahımı tuttu tartışılır tabi
bende ablamın yaşadığı olayı anlatayım;
hayatına ilk giren erkek ve son olacağına inandığı adam...7 yıl çıktı ....ailesiyle ailem tanıştı benim nişan düğünüme geldiler,,ablamla izlediler ,ablamı beklettiler...okuldu askerlikdi bahanelerle,,,oğlan mühendislik okuyordu hersene mezun oldum yalanları ile ablamı oyaladı meğerse 7 yıldır ünivden mezun olamamış askerlik duruyor onca yalanlar birde...ablamı bıraktı ,3 ay sonra evlenmiş duydukkii,, başka şehirde oturuyorlar memleketleride başka....ablam hep Allaha havale ettiii,,2 yıl üstüne ablam evlendi doktor biriyle...hemde onların memleketinde ananelerinin evinin karşısında sağlık ocağında aile hekimi eniştem....şimdi içi yana yana baksın ablama....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?