ahı tutanlar kulübü!

Ben lise hayatim boyunca bi oglana asiktim. Hala aglarim hatirladikca. Zaafimi bildiginden oynatti bni bayagi. Bela okuya okuya her seyini kabullenmisimdir. Ama cok kufrumu yedi.cok bela okudum.bi kaza gecirdi tum vucudu felcli yatiyo 2 yildir. Umarim benim ahim degildir. Umarim ahlar tutmuyodur

:18::18::18::18::18::18:

şu bdv ye öyle bir ah ediyorum ki birgün çökecek ve açılamıycak bidaha açtıgım konuları trend yapana kadar canım cıkıyo yaaaa herkes bdv de

Hayvanların ahı kesinlikle tutar özellikle kedileri canım oh Allah belasını vermiş pislik

allah belanı vermeye korkulur senden
o attığın yımırtadan sonra bunudamı yaptın:26:

Hejeje bende kocama edilen ve tutan bi ahı anlatayım yani ben öyle düşünüyorum lisedeyken kilolu bi kız bundan hoşlanıyomuş bu yüz vermiyomuş sonra kız buna açılmış falan benimkide sen kilolusun diye reddetmiş hala derim Allahım sopası yok şişko bi karın var buyüzden diye hatta senin ahın yüzünden kesin zayıflıyamıyorum derim

Hayvanların ahı kesinlikle tutar özellikle kedileri canım oh Allah belasını vermiş pislik

aynen canım şimdi mum kesildi kedilere pışt dediğini bile görmüyorum kendiside farkında niye bu hale düştügünün ! darısı digerlerinin başına

allah belanı vermeye korkulur senden
o attığın yımırtadan sonra bunudamı yaptın:26:

Ayni cocuk bu. O gun egleniyoz dye anlatmak istemedim. Ya benim gozum kotudur biliyon mu. Ben birinde bisey begensem ya kirilir ya bozulur.

aynen canım şimdi mum kesildi kedilere pışt dediğini bile görmüyorum kendiside farkında niye bu hale düştügünün ! darısı digerlerinin başına

Amin inş. Canım ay öylelerini benim karşıma ćıkarmasın katil bile olabilirim

şimdi senin derdini şöyle çözcez cınım :
dua et eşine zayıf ama tipsiz bi hatun aşık olsun açılsın eşinde tombik sevdiği için sen zayıfsın olmaz der
kadın ah ederse dal gibisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…