işte bunu istiyorum varya bunu benım mutluluguma bakıp içi yansın ben ne yaptım desin istiyorumablanıza saygılar
Ben lise hayatim boyunca bi oglana asiktim. Hala aglarim hatirladikca. Zaafimi bildiginden oynatti bni bayagi. Bela okuya okuya her seyini kabullenmisimdir. Ama cok kufrumu yedi.cok bela okudum.bi kaza gecirdi tum vucudu felcli yatiyo 2 yildir. Umarim benim ahim degildir. Umarim ahlar tutmuyodur
bitane de ben anlatayım...
benım kedim var ve kedi köpek beslemeyi çok seviyorum genel olarak kapımda bır hayvan göreyim onu aç yollamam kesınlıkle hemen yemek koyayım su vs. haliyle evimin kapısına kediler alışkındır gelir giderler kimseyede zararları yoktur... bizim bir komşumuz bır kadın var oda hiç sevmez rahatsız olurdu bana hep laf çarpardı şu kedileri alıştırma diye bende benım kapımın önü karışma dedim... yan komsumdur kendisi...
bigün kediler kapının önünde bagırıyordu bilirsiniz çiftleşme zamanı bagırırlar ... bende balkondayım komşum olacak kadın çıktı kocaman odunu kedilere attı kedinin beline geldi o acıyla hayvan sürüne sürüne kaçtı...
o an doldum şok oldum agzımı açamadım aglamaklı oldum konuşamadım içeri kaçtım hemen başladım ağlamaya ama nasıl beddua ediyorum kadına Allah seni beter etsin diye...
1 ay sonra sağ bileginden ameliyat oldu damar sıkışması varmış elini kullanamaz oldu evde iş yapamıyo muhtaç oldu başkalarına ... oh çektim bi güzel..
benim ahım mı tuttu kedinin ahımı tuttu tartışılır tabi
şu bdv ye öyle bir ah ediyorum ki birgün çökecek ve açılamıycak bidaha açtıgım konuları trend yapana kadar canım cıkıyo yaaaa herkes bdv de
aç bi bdv sanada gelek
aşk ihanet bekret konuları olsun ne bilim uydur bişiler
aç bi bdv sanada gelek
aşk ihanet bekret konuları olsun ne bilim uydur bişiler
Ben lise hayatim boyunca bi oglana asiktim. Hala aglarim hatirladikca. Zaafimi bildiginden oynatti bni bayagi. Bela okuya okuya her seyini kabullenmisimdir. Ama cok kufrumu yedi.cok bela okudum.bi kaza gecirdi tum vucudu felcli yatiyo 2 yildir. Umarim benim ahim degildir. Umarim ahlar tutmuyodur
Hayvanların ahı kesinlikle tutar özellikle kedileri canım oh Allah belasını vermiş pislik
allah belanı vermeye korkulur senden
o attığın yımırtadan sonra bunudamı yaptın:26:
aynen canım şimdi mum kesildi kedilere pışt dediğini bile görmüyorum kendiside farkında niye bu hale düştügünün ! darısı digerlerinin başına
Ayni cocuk bu. O gun egleniyoz dye anlatmak istemedim. Ya benim gozum kotudur biliyon mu. Ben birinde bisey begensem ya kirilir ya bozulur.
Hejeje bende kocama edilen ve tutan bi ahı anlatayım yani ben öyle düşünüyorumlisedeyken kilolu bi kız bundan hoşlanıyomuş bu yüz vermiyomuş sonra kız buna açılmış falan benimkide sen kilolusun diye reddetmiş hala derim Allahım sopası yok şişko bi karın var buyüzden diye hatta senin ahın yüzünden kesin zayıflıyamıyorum derim
Hejeje bende kocama edilen ve tutan bi ahı anlatayım yani ben öyle düşünüyorumlisedeyken kilolu bi kız bundan hoşlanıyomuş bu yüz vermiyomuş sonra kız buna açılmış falan benimkide sen kilolusun diye reddetmiş hala derim Allahım sopası yok şişko bi karın var buyüzden diye hatta senin ahın yüzünden kesin zayıflıyamıyorum derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?