Ahım büyük...

canım yaa bu konuyu yeni gördüm ben.
merak etme kimsenin ahı kimsede kalmaz.
er ya da geç çıkar acısı.
sen eşinle mutlu ol da gerisi önemli değil.

karşı taraf canım benim çok daha çirkin olaylar oldu. nikahımıza 10 gün vardı nişan attık sonra da ailleri hiçe saydık evlendik. ama bizim daha evlenmeden flört döneminde sorunlar vardı görümceyle alakalı hep görmedim duymadım sonra eltiler kaynana kaynata ortaya bi karışık yaptılar. hakaretler küfürler iftiralar namusuma daha neler neler nefret ediyorum hepsinden. allahtan eşim hep destek oldu sildi attı bi kalemde.

eşin seni seviyorsa
senin yanındaysa yeter bence
dış etkenler hak ettiği cezayı almışş.

vallahi ben hıç ah etmemıştım hep allaha havale etmıştım fakat sınırle edılmış çok buyuk bır ahım var allah enınde sonunda neyapar eder cıkarır.annem bana hep derdı senınle ugrasan bırı olursa allahım benı unutturacak dert ver dıye cogu zamanda demışımdır.....

bende çok şeyler yaşadım nişanlılık dönemmde olsun düğün günü falan.
allaha havale ettim şimdi beni üzenlerin başına neler geldigini duyuyorum.
onların bana yaptıklarının çok daha büyüyü allah onlara gösterdi.
sizde çok zprluklar la bir yuva kurmussunuz allah sonuna dek yardımcınız olsun

İşte bu insanların içinde Allah korkusu yok demekki :olmaz:

Yazık günah yaa herşey bu dünyada zannediolar yaptıklarının hepsi yanlarına kar kalcak zannediolar heralde ama yukarda Allah var işte çıkıo hepsinin acısı bir bir.. kaydirigubbakcemile Çok üzgünüm çoook

Allah sana sabır versin cnm.. :Saruboceq:

İyiki eşin sana hep destek olmş.. alkisalkisalkis

Eşinle mutluluğunuz daim olsun güzelim :Saruboceq:

Allah nazarlardan korusun :nazar:

Sen yuvanda mutlusun ya
Eşinle iyisin ya gerisini boşver
Benim eşim gibi sağlığından olmadı şükür
Benim eşimin bana dediği şuydu
Sen olmasan beni bu kadar sevmesen ben o kazığı asla unutamaz
Bu hastalıktan can verirdim diyor
Bundan sonra iş sana düşüyor
Eşine sevgini saygını öyle çok göstereceksin ki
O babasının attığı kazığı unutup biraz olsun mutlu olacak
Diğerleri de kıskançlıktan kuduracak
Sevgiyle kalın mutluluklar

alkisalkisalkis

alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste diye bir laf daha vardır anan yoksa baban da yoktur çocuk anadan yetim kalır diye eskiler boş konuşmamış

haklıısn eşim o kadar olaydan sonra düğünde bile babasını sordu ama babası gelecek misafirleri bile engellemişti

neler yaşamışsınız ama eminim birbirinize daha da bağlamıştır bu yaşadıklarınız sizi öyle oluyor çünkü

öncelikle şu güzellik çirkinlik konusunda bişey söylemek istiyorum..resimlerinizi başka konuda görmüştüm ve ilk dediğim ya ne tatlı bir insan...
halt etmiş o çakma kaynana..
çok iyi olmuş daha beterleridegelir inşallah başlarına..
ama işin şu kısmı var bu dünyada görenlere öteki dünyada bişey kalmayacak..kalanınıda cehennemde çeker inş..
ailem beni böyle yetiştiemdediği içi anlayamıyorum böyle yalan dolanla iş yapan,fesat insanları yaa..hayal bile edemiyorum nasıl utanmadan arlanmadan böyle yapabiliyorlar..

Back
X