ahlak yoksunu kadın

Beğenmiyor veya tasvip etmiyorsanız görüşmeyin, bu kadar dahil olmak niye ki? İfşa etmek sizin haddinize değil.
Yüzünün nuru abdest suyuymuş, fondotenmiş bunlar gereksiz kibirdir. Size göre kötü ya da uygun değilse en çok hayatınızdan çıkartabilirsiniz. Gerisi sizi bağlamaz.

Ok rezil edin. Genç adam için ne yapmayı düşünüyorsunuz? Pardon, o devam etmeli musmutlu hayatına değil mi? Kadında zaten tek hata.

adamı tanımıyorum ama inanın bana karısını araştırdım eğer bulsaydım mesaj atacaktım böyle böyle diye. ama bulamadım. kardeşimde aradı tabiki adamda haysiyetsiz kadınla mukayese edilemez bile..

Evli olanla yaptığı tam namussuzlukk. Ama ikinci bekarmis ablası, bırak da tanısın belki anlaşırlarsa evlenirler dört beş yıl sonra felan.

Karışmayın! Sizi uyarmaya gelen komşunuzdan farkınız kalmaz. Sizin yaptığınız da topluma göre oldukça ahlaksız bir şey. Görüşmeyin, olsun bitsin.

Sizi anliyorum kadinin ikiyuzlulugune dayanamiyorsunuz ama sonucta sizi ilgilendiren bir durum yok ortada. Su anki iliskisi de iki bekar insanin iliskisi olduguna gore ne boyutta olursa olsun bir sey diyemezsiniz. Kisacasi hayatinizdan cikarin gitsin.

Evli olanla yaptığı tam namussuzlukk. Ama ikinci bekarmis ablası, bırak da tanısın belki anlaşırlarsa evlenirler dört beş yıl sonra felan.

madem öyle evlenirken yapsınlar imam nikahını.. sevişmek için önüne gelenle imam nikahı kıymak nasıl bir midesizliktir ya..
o kadın evlenmez onu 1 kişi paklamaz o yaşta o azgınlık pes diyorum yanii.. ahlaksızlıkta son nokta o.. bile daha haysiyetli en azından mesleğim bu diyolar.

Sana ne kadının seks hayatından? İstediği yaşta istediği kadar azgın olabilir, sana mı soracak? Evlenmez demişsin ayrıca evlenmek zorunda mı?

Herkesin kendi hayatı diyecek kadar genişlemedim
Herkes benim hayatım diyerek fuhuş yapsın, zina yapsın, metres olsun oldu o zaman.
İfşa et çekinme

anneniz arkadaşlarını kendi seçecek yaşta ona müdahale etmeniz çok saçma olmuş sonuçta arkadaşı ve herşeyini annenizle paylaşıyor buna rağmen de anneniz görüşüyorsa afedersiniz size bal yemek düşüyor,kadına gelince eviniz ayrı yolunuz sapa görüşmeyin olsun bitsin

O kadın imam nikahiyla anca kendini kandiriyor işte. Ama sizin yaptığınız da aynı şey. Bi de yetmemiş uyaran komsunuza sanane sevisirim diye cemkirmissiniz. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye sorarlar insana.
Alan razi veren raziysa siz niye bu kadar geriliyorsunuz? Gorusmuyorsunuz işte tamam. Herkes kendi yaptığından sorumlu.

konuşma üslubun çok çok yanlış...ki kendin diyorsun sevgilimle beraber yaşadım diye..aynı kelimeleri sanada diyebilirlerdi..sen sadece annene görüşme diyebilirsin..geri kalan seni ilgilendirmez...

ben onun yatağından çıkıp bunun yatağına gitmedim ama.. en baştan beri sevdiğim adamlayım nitekim evlendik..
ee malum hayatında başkasıda yoktu evet topluma uygun değildi dışardan bizi tanımayan biri öylesine bişi sanabilirdi ama bu göz göre göre onunla nikah kıyıyor yatıyor kalkıyor sonra boşol boşol.. evli adamla yatıyor kalkıyor daha niceleriyle telefondan konuşuyor.. sonra yüzümdeki nur abdes suyundan diyor..
zaten benim dayanamadım birileriyle yatıp kalkması değil beni hiç ilgilendirmez bunu bişeylerin arkasına sığınıp sinsice yapması ve kendini dışardan bambaşka göstermesi.. normalde hemcinslerime karşı böyle konuşmam ama çok taktım kafaya

Kafasi acik kafasi kapalı olayina cevirmeseniz. ? Kadin evli biriyleymis bu cok huzursuz edici ve anneniz mesafe koymuş burda haklısınız. Ama sonrasinda dini nikah yapması sizi bağlamaz. .bunderece nefret ettiginiz kişiyi faece den takip etmeyin boylelikle makyaj abdest paylasimlarini göremezsiniz..
Ben de yaşadım ama bunun yaptığı 2 yüzlüluk diyorsunuz uzak durun olsun bitsin siz gerekeni kendisine belirtiniz bitti.KIzina soyleseniz ne olacak size madalya mi takicaklar? Bir de lutfen su konulara gecende bize su oldu kapalilari kayirdilar vs tarzi ayrim icerikli yazi yazmayın ben de kapaliyim bana da feracemden ötürü "kara bocek,burasi laik bir ulke defolup gidin Arabistan'da giyin ocu gibisiniz " dedi alisveriste bir teyze napalim simdi o oyle dedi diye tum insanlara düşman mi olalım yani demem o ki bir insanin kapali acik olması tutumu onu bağlar. Konu sahibi sizin unide 5 yil esinjzle ayni evde yaşamanız kimine gore dogru örnek kimine göre kötü ornek kimine gore ahlaksizlik hatta. .bahsettiğiniz kadinin yaptıkları da göreceli yani kimine gore ahlaksizlik kimine göre dini nikah yapıyormuş yeterli..bunun değerlendirmesini kendimize gore yapar uygun bulmazsak görüşmeyi keseriz. O teyze yapmasa iyiymis allah hidayet versin ama anlamadigim kizi onu dovse siz ne elde edeceksiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…