Ne kadar terbiyesizsiniz...
Kadini bulamadiysan 3 aylik hamis oldugunu nerden biliyosun.
adamı tanımıyorum ama inanın bana karısını araştırdım eğer bulsaydım mesaj atacaktım böyle böyle diye. ama bulamadım. kardeşimde aradı tabiki adamda haysiyetsiz kadınla mukayese edilemez bile..
Kadini bulamadiysan 3 aylik hamis oldugunu nerden biliyosun.
Neyse sen yasarken iyi. Birak o da yasasin.
Aynen bu nasıl bir genellemedir. Konu sahibi eşiyle anlaşamayıp sonra da başka biriyle evlenseydi, kendine de kaç adamla düşüp kalktim der miydi acaba?eleştri yaparken kadının kapalı olduğunu neden vurguladın?,abdest suyunu ne karıştırdn?,heleki bekar sevgilisiyle imam nikahını neden eleştriyorsun? sen imam ya da resmi olmadan ,yaşamışsın eşinle bunu kendin söylüyorsun ve .......ya eşinle evlenmeseydin?eleştri yapana da sanane diyorsun.....bizim orda kör köre cırt demiş derler.............
eleştri yaparken kadının kapalı olduğunu neden vurguladın?,abdest suyunu ne karıştırdn?,heleki bekar sevgilisiyle imam nikahını neden eleştriyorsun? sen imam ya da resmi olmadan ,yaşamışsın eşinle bunu kendin söylüyorsun ve .......ya eşinle evlenmeseydin?eleştri yapana da sanane diyorsun.....bizim orda kör köre cırt demiş derler.............
Aynen. Evlencegi kesin miydi sanki?Aynen bu nasıl bir genellemedir. Konu sahibi eşiyle anlaşamayıp sonra da başka biriyle evlenseydi, kendine de kaç adamla düşüp kalktim der miydi acaba?
dışı mekke içi kerhane.
yüzünün nuru fondotenden değil abdes suyundan olanlara günaydın..
Sizin gibi uyarirdim anlayana yanı. Anlamiyorsa da gorusmezdim olur biter. Donlarina kilit vuracak halimiz yok ya. Kıyamet yakın vesselam.saçlarını göstermenin haram olduğunu her fırsatta dile getirdi için..
abdes suyu ile yüzüne nur indiğini ve çok muhterem bir insan olduğunu sandığı için.
çünkü dinimizde önüne gelenle imam nikahı yapıp yatmak diye bişey yok bunlar islamiyetin saptırılmış hali.
evet yaşadım bekardım seviyordum ve bunu hiç bir dini görüşün arkasına saklanıp kendimi başka biri gibi tanıtmadan yaptım.
eşimle evlenmeyebilirdim evet bunu da o zaman belki düşünemeyecek kadar cahildim bilemiyorum..
eleştiri yapanlara sanane demiyorum sadece ben hiç kimseye olduğumdan farklı gibi göstermedim kendimi soranlara evet biz beraberiz beraber yaşıyoruz diyebildim yada günah denildiğinde evet günahsa benim boynuma diyebildim..
bu kadın yaptıklarını normal görüyor onun kucağından diğerinin kucağına geçerken hiç bir utanç duymuyor üstelik allah katında o benim eşim diyor... benim sinir olduğum şey kadının iki yüzlülüğü..
çevrenizde bi kadın düşünün ki bu komşunuz olsun..
böyle biri olsun acaba böyle mi tepki verecektiniz ?
ben kimsenin ne yaptığına, kaç yaşında kaç kişiyle yattığına, ne kadar seks yaptığına karışmam
evli de olsa birlikte olduğu kişi bana ne? eşi değilsem beni ilgilendirmez
ancak bu tür insanlar fazlaca "en bi namuslu benim, benim yaptıklarım normal, din dairesi içinde, ama senin gözünün üstünde kaşın var ve zinhar caiz değil" pozlarında oluyorlar, ben buna sinir oluyorum. hep o insanlardaki ikiyüzlülüğe hem toplumun şekle bakıp içeriği boşvermesine
ona da olmamaya çalışıyorum
bu toplumda normal, sinir olmakla da elimize hiç bişey geçmiyor
görmemek lazım.
saçlarını göstermenin haram olduğunu her fırsatta dile getirdi için..
abdes suyu ile yüzüne nur indiğini ve çok muhterem bir insan olduğunu sandığı için.
çünkü dinimizde önüne gelenle imam nikahı yapıp yatmak diye bişey yok bunlar islamiyetin saptırılmış hali.
evet yaşadım bekardım seviyordum ve bunu hiç bir dini görüşün arkasına saklanıp kendimi başka biri gibi tanıtmadan yaptım.
eşimle evlenmeyebilirdim evet bunu da o zaman belki düşünemeyecek kadar cahildim bilemiyorum..
eleştiri yapanlara sanane demiyorum sadece ben hiç kimseye olduğumdan farklı gibi göstermedim kendimi soranlara evet biz beraberiz beraber yaşıyoruz diyebildim yada günah denildiğinde evet günahsa benim boynuma diyebildim..
bu kadın yaptıklarını normal görüyor onun kucağından diğerinin kucağına geçerken hiç bir utanç duymuyor üstelik allah katında o benim eşim diyor... benim sinir olduğum şey kadının iki yüzlülüğü..
çevrenizde bi kadın düşünün ki bu komşunuz olsun..
böyle biri olsun acaba böyle mi tepki verecektiniz ?
Sen 5 yıl beraber yasayıp herseyı yapıp hangi edayı takındın?nerden başlasam bilemiyorum.
annemin çok yakın bir arkadaşı var kadın 10 yıl önce eşinden ayrılmış bu süreçte hayatına bir sürü adam girmiş tabi ben sadece konuşuyor tanımak istiyor uygunsa evlenir ne var bekar kadın diyordum..
sonra bir öğrendim ki evli bi adamla beraber adam genç karısı o kadar güzel ki ve bu kadınla arasında 16 yaş var... çocuk buna sürekli çiçekler çikolatalar yolluyor devamlı karısına iş seyahati deyip yanına geliyor bazen işteyim deyip yanıana gidiyor falan neler neler ben duydum yaptığın tam bi o... hülya teyze sana hiç yakıştıramadım o kafandaki türbanıda çıkar at senin saçının telinden aldığın günahla zina kıyaslanamaz bile dedim..
aaa hekza öyle deme karısıyla boşanma noktasındalar beraber bile yatmıyorlar bana aşık falan dedi bende saydırdım hiç aynaya bakıyor musun sen neyine aşık fıstık gibi karısı var mal mısın nesin dedim annem yeter saygısızlık yapma kendi tercihi dedi bende ne b.k yerseniz yeyin seninde 2 tane kızın var etme bulma dünyası dedim.. o gün bugündür kendisiyle görüşmüyorum kızları çok iyi insanlar onlarla görüşüyorum..
annemle bu kadının görüşmesini istemiyorum kendisine daha önce de söylemiştim.. annem tavır koymuş ayrıl işte falan demiş neyse kadın ayrıldı akabinde adamın karısı 3 aylık hamişim diye foto paylaştı...
şimdi yine biriyle berabermiş neyseki bu bekar... fakat şimdide imam nikahı yapıp beraber olmak istiyormuş adam hülya malı da kabul etmiş..
şimdi ahlak bekçiliği yapacak değilim kimseye ben üniversitede eşimle beraber yaşadım 5 sene nikah falanda yoktu her şeyide yaşadık bir gramda pişman değilim aşıktım hala aşığım yine olsa yine yaparım ama bu nedir ya ?
nasıl bi midesizliktir ? kimse kimseyle sevişmesin demiyorum kim naparsa yapsın ama bunu böyle hanımhanımcık kadın edasıyla yapmasın. insan dışardan neyse odur.
bunun dışı mekke içi kerhane.. annem artık telefonlarına çıkmıyor ona gelmek istediğinde müsait değilim diyor mesafe koymaya başladı iyice yalnız ben bunu ifşa etmek istiyorum
kızlarından biri çok sert bu konuda annesini döver bile red eder bilse ve ben söylemeyi düşünüyorum.. haddim değil belki ama söylemek istiyorum bu yelloz karı sosyal medyada
yüzünün nuru fondotenden değil abdes suyundan olanlara günaydın..
yazdıkça yüzünün nuruna tüküresim geliyor.
kimseden delicesine böyle nefret etmedim heralde tiksiniyorum resmen.
adamı tanımıyorum ama inanın bana karısını araştırdım eğer bulsaydım mesaj atacaktım böyle böyle diye. ama bulamadım. kardeşimde aradı tabiki adamda haysiyetsiz kadınla mukayese edilemez bile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?