ahlak yoksunu kadın

Kadini bulamadiysan 3 aylik hamis oldugunu nerden biliyosun.

Neyse sen yasarken iyi. Birak o da yasasin.

eleştri yaparken kadının kapalı olduğunu neden vurguladın?,abdest suyunu ne karıştırdn?,heleki bekar sevgilisiyle imam nikahını neden eleştriyorsun? sen imam ya da resmi olmadan ,yaşamışsın eşinle bunu kendin söylüyorsun ve .......ya eşinle evlenmeseydin?eleştri yapana da sanane diyorsun.....bizim orda kör köre cırt demiş derler.............

Kadini bulamadiysan 3 aylik hamis oldugunu nerden biliyosun.

Neyse sen yasarken iyi. Birak o da yasasin.

annem söyledi ısrar etim ver adresi diye seni ilgilendirmez dedi. adamla annem tanış zaten.

Aynen bu nasıl bir genellemedir. Konu sahibi eşiyle anlaşamayıp sonra da başka biriyle evlenseydi, kendine de kaç adamla düşüp kalktim der miydi acaba?

saçlarını göstermenin haram olduğunu her fırsatta dile getirdi için..
abdes suyu ile yüzüne nur indiğini ve çok muhterem bir insan olduğunu sandığı için.
çünkü dinimizde önüne gelenle imam nikahı yapıp yatmak diye bişey yok bunlar islamiyetin saptırılmış hali.
evet yaşadım bekardım seviyordum ve bunu hiç bir dini görüşün arkasına saklanıp kendimi başka biri gibi tanıtmadan yaptım.
eşimle evlenmeyebilirdim evet bunu da o zaman belki düşünemeyecek kadar cahildim bilemiyorum..

eleştiri yapanlara sanane demiyorum sadece ben hiç kimseye olduğumdan farklı gibi göstermedim kendimi soranlara evet biz beraberiz beraber yaşıyoruz diyebildim yada günah denildiğinde evet günahsa benim boynuma diyebildim..

bu kadın yaptıklarını normal görüyor onun kucağından diğerinin kucağına geçerken hiç bir utanç duymuyor üstelik allah katında o benim eşim diyor... benim sinir olduğum şey kadının iki yüzlülüğü..
çevrenizde bi kadın düşünün ki bu komşunuz olsun..
böyle biri olsun acaba böyle mi tepki verecektiniz ?

bak simdi ahlak kavramı kisiden kisiye değişir. kimine gore evden cikan kadin ahlaksizdir kimine gore basi açık kadin. kimine gore senin yaptığın ahlaksizliktir kimine gore onun yaptigi. bir insani sevmiyorsan gorusmezsin olur biter. sen fazla burnunu sokmussun. kendi hayatina saygi istiyorsan insanlara saygi gister. konusma uslubunda bence terbiyesiz. gene hanımefendi kadinmis seni bozmamis.

arkadaşlar diliyorum ki hepinizin hayatına böyle biri girer ve her biriniz o kadına aynen burada yazdığınız gibi hoş görülü olursunuz..
hani diyorlar ya burada ikinci kadınlar el üstünde diye gerçekten öyle.. hemcins diye göklere çıkardınız yellozun tekini.
dilerim her birinizin hayatına birer yelloz girer ve sizde bana söylediğiniz gibi amaan hülya yat kız nolacak.. al benim kocamlada takıl 2-3 gün imam nikahı nasılsa.. dersiniz..

sonuçta herkesin kendi hayatıymış ya..

dışı mekke içi kerhane.

yüzünün nuru fondotenden değil abdes suyundan olanlara günaydın..

Sabah sabah güldüm, kusura bakma, bunlar gün görmemiş laflar ya

Canım takma kafana, annen ile görüşmesini istememişsin kadının, ki kurunun yanında yaşta yanar, ama bence artık üsteleme.. Annen görüşmüyorsa artık olay senin tarafından bitsin.. Çünkü o kadının görüştüğü adamın karısı bir şeyler duymuş yada farketmiştir.. Ya da önünde sonunda duyar..
Şunu da bil ki yapan değil söyleyen suçlu oluyor bu durumlarda, yani çirkefe bulaşma..
Sen adamın karısına üzülmekte haklısın ama o kadın ve adam seni iftira atıyor derse, yada adamla o kadın sana iftira atarsa..
Uzak dur derim.. Öfkeyle kalkan zararla oturur..

Sizin gibi uyarirdim anlayana yanı. Anlamiyorsa da gorusmezdim olur biter. Donlarina kilit vuracak halimiz yok ya. Kıyamet yakın vesselam.

ben kimsenin ne yaptığına, kaç yaşında kaç kişiyle yattığına, ne kadar seks yaptığına karışmam
evli de olsa birlikte olduğu kişi bana ne? eşi değilsem beni ilgilendirmez
ancak bu tür insanlar fazlaca "en bi namuslu benim, benim yaptıklarım normal, din dairesi içinde, ama senin gözünün üstünde kaşın var ve zinhar caiz değil" pozlarında oluyorlar, ben buna sinir oluyorum. hep o insanlardaki ikiyüzlülüğe hem toplumun şekle bakıp içeriği boşvermesine
ona da olmamaya çalışıyorum
bu toplumda normal, sinir olmakla da elimize hiç bişey geçmiyor
görmemek lazım.

Ne zaman bizi ilgilendirmeyen durumlara karışmaktan vazgeçeceğiz acaba? Dışarıda adam keserler, kedi köpek zehirlerler kimse elleşmez ama dört duvar içinde olan şeylere atlamaya bayılıyoruz.

Anneni uyarmışsın mesafe koymuş gerisi seni ırgalamaz. Karışma insanlar nasıl isterse öyle yaşar.

işte buradaki bazı arkadaşların okuğunu anlama problemi olduğunu düşünüyorum.. ki siz gayet iyi anlamışsınız.
teşekkür ederim. yoksa ben de eşimle beraberdim yıllarca diyecek kadar beyinsiz değilim heralde.

Kapı komşum da olsa senin verdiğin tepkiyi vermem
İnsanın imanı da , günahı da Allah'la kul arasındadır, kimsenin içini bilemem
Herkes kendinden sorumlu, gün gelir onun yerinde olabilirsin, Allah büyük lafları yedirir insana, hiiiçç yapmam deme
Kendi hayatınla ilgilen, en fazla ailenden mesafe koymasını isteyebilirsin ama kadını ifşa etmek, orada burada eleştirmek falan her şeyden önce Müslümalığa yakışmaz ki sen bu dini bildiğini ifade ettin. İnsanların içini yaradan bilir, karışma kimsenin hayatına ve bu şekilde çirkin eleştirme bence

Sen 5 yıl beraber yasayıp herseyı yapıp hangi edayı takındın?

Kadın kendini olduğundan farklı gösteriyor . Peki sen sevgilin ile yaşarken eş dost akraba herkese söyledin mi sevgilin ile herşeyi yaşadığını? Hepimizin hataları, sırları var. Yargılamadan doğruyu göstermek lazım. Değişmiyorsa ilişkiyi kesin.

Koca kadın yaşadıklarından yaptıklarından evlatlarından kendisi sorumlu seninde arkadan bu şekil konuşman doğru değil..üstüne vazife olabilecek olan anneni görüşmemesi için uyarman gerisi seni bağlamamalı

Hangi sıfatla bunu yaptın peki? Hadi kızlarından biri yapsa bunu anlarım ama sana ne oluyor karışırsan seninde başın ağrımayacak mı?

Arkadaşım sen üniersiteyken sevgilinle beraber yaşıyordun madem, o dönem kalkıp biri senin bu durumunu ailene, akrabalarına îfşa etse ne düşünürdün?

Allah aşkına kendi durumunuzu bile bile başkasına b*k atmayı bırakın yahu!

He eğer ben sevgilimle beraber yaşarken, sevişirken kimseden saklamadım, yurtta ya da kız arkadaşlarla kalıyorum diye kimseyi kandırmadım diyorsan o zaman başka...

Ama her durumda karışmak sana düşmez. Bırak kızlarına söylemeyi, annene görüşme demek bile düşmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…