ahlak yoksunu kadın

Bazen yorumları :KK57::KK57: şekilde okuyorum. Ya o kadınla konu sahibini aynı kefeye koymak Nasıl bir kafadır. Benzer konularda da aldatan erkeği ve ikinci kadına müsamaha gösterip konu sahibini eleştiri bombardımanına tutan kafa. İnsan bazen gerçekten hayret ediyor

ben de diyorum ki,konu sahibi ikiyüzlülüğe kızıyor.kendini öyle gösterip,böyle yaşayanlara.kadın kapalı veya değil.ilk yaşadığı ilişki baştan sona yanlış.ikinci ilişkisi,konu sahibi de dahil kimseyi ilgilendirmez.
burada kapalı olduğuna vurgu yapmasaydı,konu sahibi.eminim bütün yorumcular.kadına tu kaka derlerdi.ama başı kapalı diyince,bazıları savunmaya geçmiş kadını.bu çifte standart diyorum

Ben kadının yaptığına birşey diyemem. Ahlaksız bir yaşam tarzı bana göre, ama bizi ilgilendirmez. Konu sahibini de... Karışmamalı diyorum ben kısaca.

açıkcası bişi düşünmezdim oda duysa bişi demezdi çünkü korkak gibi yaşamadım hiç bi zaman. he evet ifşa olayı daha öncede belirttiğim gibi haddimi aşmak olur zaten eeen başta dedim haddim değil ama tahammül edemiyorum diye.

Bence en azından üstüne vazife değil diye düşünürdünüz birisi söylese. Bu durumu da öyle düşünün. Karışmayın. Sonuçta herkesten gizlese bile, Allah'tan gizleyemez düşüncesini ve yaptıklarını. Çünkü tesettürü ile yalnızca kulları kandırır.

iyi de konu sahibinin çizdiği kadın profili ortada. kıyaslamaya yapmayı gerektirecek bi durum yok. millet 5 sene nasıl aynı evde yaşarsın'a takılmış belli ki.
iyi de konu sahibinin çizdiği kadın profili ortada. kıyaslamaya yapmayı gerektirecek bi durum yok. millet 5 sene nasıl aynı evde yaşarsın'a takılmış belli ki.
yok milletin taktig o degil. milletin taktigi konu sahibini n fazla takinti yapmasii

Bazen yorumları :KK57::KK57: şekilde okuyorum. Ya o kadınla konu sahibini aynı kefeye koymak Nasıl bir kafadır. Benzer konularda da aldatan erkeği ve ikinci kadına müsamaha gösterip konu sahibini eleştiri bombardımanına tutan kafa. İnsan bazen gerçekten hayret ediyor

kocam beni aldatıyor ama kadın müslüman teşekkürler allahım metresim dini bütün bir kadın diye sevinen hiç kimseyi duymadım ama burada kadını savunanlar aldatılırsa okuruz..

yok milletin taktig o degil. milletin taktigi konu sahibini n fazla takinti yapmasii

zaten onlara bişi demiyorum ben evet çok taktım gereksiz takıntı yaptım insan gibi karışma haddine değil diyenlerede bişi demedim ama gelip kadını savunmaları çok ilginç..

takıntı mı bilemiycem ama onu ilgilendiren bi durum olmadığınu, ifşa etmesine gerek olmadığını vs söyledim ben zaten.

DAHA FZA YAZPTA PRIM YAPTRMICAM MERAK ETME. ISTEDGIN HALTI YIYEBLRSIN NASIL OLSA SENN GIBILER YAPNCA YASAM TARZI OLUYO DIGERLERI YAPNCA NAMUSSUZ BILMEM NE OLUYO.. YASAYN YASAYABILDGNZ KADR EN FZLA 50 60 SENE SNRASI MALUM........ ORDA GORSMEK UZERE.....................................

Orada görüşmek üzere ne demek yaa? Konu sahibini sen mi hesaba çekeceksin ahirette!

Tövbe tövbe...

Siz hayatınızı keyfekeder yasarken baskasına laf soyleme hakkını nereden elde ettıgınızı sorabilir miyim?

Dini olguları kendıne gore yasıyordur Size ne ?

İslamı usullere gore yanlıs yolda gordugunuz ınsanı bır kez guzel bır sekılde uyarırsınız; Uyup uymamak ona kalmıs.. Hayat seçim tarzı sana/size uymuyorsa uzaklasmanız gerek sadece.. Ozel hayatını ortaya dokmek sıze kalmadı ki..

Bende cok karsıyımdır boyle seylere elbette. Sizin bakıs acınıza ofkelendım.Cinselliği Siz kendiniz yasarken iyi de...Sosyal medyadan da takıp etmeyı bırakın olsun bitsin.

söyleyecektim aslında arada bir beraber kalıyoruz diye biliyordu ama ne bileyim o kadarını söyleyeyim dedim ağırlığı olsun adamın istedim ama sonra söyledim oda anlamıştım zaten dedi :KK51:

valla inan bende bilmiyorum niye burada onu savunanları gördükçe iyice iğrendim demekki çok var böyleleri..
karışma diyenleri hariç tutuyorum..
yorumlardan gördüğüm kadarıyla kadın savunulmuyor. size olumsuz yorum yapılması kadını savunulmasından değil tamamen sizin üslubunuzdan kaynaklanıyor. babanıza da siz söylemişsiniz.. X mahalleden X kadın gelip babanıza "kızınız şöyle böyle yapıyor" demesini ister miydiniz. :KK51:

takıntı mı bilemiycem ama onu ilgilendiren bi durum olmadığınu, ifşa etmesine gerek olmadığını vs söyledim ben zaten.

bu kadarını söyleyen herkese saygı duydum bende..
ama kadını savunan herkes dilerim eşleri bir gün onları aldatacak olursa böyle muhterem biriyle aldatsın ki canları daha az yansın..
yada kardeşleri böyle senede 4 kez imam nikahı kıyan bir kızla evlensin ki başlarını yastığa daha rahat koysunlar.

bu kadarını söyleyen herkese saygı duydum bende..
ama kadını savunan herkes dilerim eşleri bir gün onları aldatacak olursa böyle muhterem biriyle aldatsın ki canları daha az yansın..
yada kardeşleri böyle senede 4 kez imam nikahı kıyan bir kızla evlensin ki başlarını yastığa daha rahat koysunlar.

kadına sinir olmakta haklısınız. kendisi evli adamlarla düşüp kalkmasa bile sürekli 'islamiyet çok güzel, gelsene!!!' kafasındaki insanlara ben de sinir oluyorum. ama görmemezlikten, duymamazlıktan gelin.

yorumlardan gördüğüm kadarıyla kadın savunulmuyor. size olumsuz yorum yapılması kadını savunulmasından değil tamamen sizin üslubunuzdan kaynaklanıyor. babanıza da siz söylemişsiniz.. X mahalleden X kadın gelip babanıza "kızınız şöyle böyle yapıyor" demesini ister miydiniz. :KK51:

istemezdim ama söylenilsede korkacak bişeyim yoktu.. o yüzden ikisini kıyaslamak bence doğru değil.
çünkü beni tanıyan herkes bu şekilde yaşayabileceğimi anlar..
ama onu gözüyle görse konduramaz o kadar farklı.

Boyle hissetmekte haklisiniz.Bende iki yuzlu seytanlardan nefret ediyorum , disari pamuk gurunup icinde fitne fesat tasiyan milyonlarca ornegi var.Allah iclerindeki pislige gore muamele etsin insh

Boyle hissetmekte haklisiniz.Bende iki yuzlu seytanlardan nefret ediyorum , disari pamuk gurunup icinde fitne fesat tasiyan milyonlarca ornegi var.Allah iclerindeki pislige gore muamele etsin insh

ya haddim olmadığını biliyorum üniversitedeyken komşunun biri gelip bana burası aile apartmanı burada nikahsız oturmazsınız dediğinde ortalığı yıkmıştım sevişirken sana mı sorcam diye derdim bu değil zaten sadece ikiyüzlülüğüne dayanamıyorum böyle içime dert oluyor üstünü başını parçalayıp sokağa salmak istiyorum.
Perhiz-lahana turşusu ilişkisi.

Biri sizin nikahsız berbaerliğinize karışmış, ortalığı yıkmışsınız.
Şimdi siz ama o ikiyüzlü diye müdahale peşindesiniz.

Görüşmeyi kesmişsiniz, daha ne.

Konu biraz farklı bi boyuta gelmiş gibi açık-kapalı olayı değil tabiki ama hem kapalısın,dindarsın ALLAH kitaptan bahsediyorsun ama yemediğin b..... yok:KK57::KK57:yoksa herkez dini kendisine göre yaşıyor zaten haaa bunu açık bayanlarda yapıyor ama kalkıp dinden imandan bahsederek yapmıyor ...
sonuçta her koyun kendi bacağından asılır bence hiç karışmayın sadece görüşmeyin o kadar.zaten başımıza ne geldiyse yemedikleri b...... kalmayıpta her lafın başında dinden imandan bahseden insanlar yüzünden gelmedimi bunlar
anlayan anladı bence konu başka yerlere çekilmez umarım....

Her çuval da çürük elma var..Hepimizin atladığı konu şu ,mükemmel olan islamdir insanlar değil. .hekza;sana kizilmasinin sebebi o kadini haklı görmek değil dinin kurallarını eleştirir tarzda bir konu olması.."sac teliniz görünüyor tövbe edin" diyen kapali kadın ahlaksızlik yapıyor diyorsun. Kadının evli adamla olması konusunda herkes ayipliyor.ama yani mesela birkomsu kadin var evli bir adamla beraberdi,annem uzaklaştı ama bu kadin simdi baska bekar bir adamla beraber çocukları bilmiyor bu kadin dine düşkün gorunse de yaptıkları tersini gösteriyor 2 yüzlü görüyorum. Mesela sirf beraber olmak icin dini nikahı kullanıyor 1,2 kez yaptı. .ifsa etmek istiyorum deseydin emin ol bircok kapali arkadaşım da ben de " dini pis işlerine alet ediyorlar,dini nikah bu demek değildir."diye yazardı... ama siz ben de yaşadım ama bu kadin 2 yüzlü çünkü alkah katinda kocam diyor. Dersen tepki alirsin cunku burda kadini değil dini nikahı eleştiriyor görünüyorsun..ayrica inşallah siz de yaşarsınız sekkinde bir yorumunuz var.Dusmez kalkmaz 1Allah ,birgün bu kinadiginiz kadının durumuna dusmeyeceginizin garantisi var mi? Ya da evladinizin? Sanki kadin kocaniza göz koymuşta,kızlarına söylemek istiyorsunuz da burda herkes sizi eleştirmiş gibi insanlara başınıza gelsin demeniz cok manasız.

Konu biraz farklı bi boyuta gelmiş gibi açık-kapalı olayı değil tabiki ama hem kapalısın,dindarsın ALLAH kitaptan bahsediyorsun ama yemediğin b..... yok:KK57::KK57:yoksa herkez dini kendisine göre yaşıyor zaten haaa bunu açık bayanlarda yapıyor ama kalkıp dinden imandan bahsederek yapmıyor ...
sonuçta her koyun kendi bacağından asılır bence hiç karışmayın sadece görüşmeyin o kadar.zaten başımıza ne geldiyse yemedikleri b...... kalmayıpta her lafın başında dinden imandan bahseden insanlar yüzünden gelmedimi bunlar
anlayan anladı bence konu başka yerlere çekilmez umarım....
:KK50:

Her çuval da çürük elma var..Hepimizin atladığı konu şu ,mükemmel olan islamdir insanlar değil. .hekza;sana kizilmasinin sebebi o kadini haklı görmek değil dinin kurallarını eleştirir tarzda bir konu olması.."sac teliniz görünüyor tövbe edin" diyen kapali kadın ahlaksızlik yapıyor diyorsun. Kadının evli adamla olması konusunda herkes ayipliyor.ama yani mesela birkomsu kadin var evli bir adamla beraberdi,annem uzaklaştı ama bu kadin simdi baska bekar bir adamla beraber çocukları bilmiyor bu kadin dine düşkün gorunse de yaptıkları tersini gösteriyor 2 yüzlü görüyorum. Mesela sirf beraber olmak icin dini nikahı kullanıyor 1,2 kez yaptı. .ifsa etmek istiyorum deseydin emin ol bircok kapali arkadaşım da ben de " dini pis işlerine alet ediyorlar,dini nikah bu demek değildir."diye yazardı... ama siz ben de yaşadım ama bu kadin 2 yüzlü çünkü alkah katinda kocam diyor. Dersen tepki alirsin cunku burda kadini değil dini nikahı eleştiriyor görünüyorsun..ayrica inşallah siz de yaşarsınız sekkinde bir yorumunuz var.Dusmez kalkmaz 1Allah ,birgün bu kinadiginiz kadının durumuna dusmeyeceginizin garantisi var mi? Ya da evladinizin? Sanki kadin kocaniza göz koymuşta,kızlarına söylemek istiyorsunuz da burda herkes sizi eleştirmiş gibi insanlara başınıza gelsin demeniz cok manasız.

olabilir.. insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş zaten o yüzden öyle yazdım..
bugüne kadar doğruya göz göre göre yanlış demedim körü körüne de hiç bişeyi savunmadım o sözlerim de yanlış olduğunu bile bile savunanlara.

Back
X