- 8 Nisan 2016
- 612
- 292
- 18
Bu nasil bişey aklım almadiannemle alakalı konu açmıştım önceden şuanda annemle konuşmuyorum.eşime karşı tuhaf hareketleri vardı eşimle yalnız kaldığı zaman farklı tavırları vardı ona karşı. daha nişanlıyken bile aynı ortamdayken geceleri çağrı atıyormuş eşime tabi eşim ayrılma korkusundan dolayı bana bunları sonradan söyledi.işte bizim eve geldiğinde eşim balkona sigara içmeye gitsin haberim olmadan hemen arkasından gidiyordu.arabada sen arkaya gel seni seveyim falan eşim hava alanında uğurlarken eşime zorla sarılıp kokusunu içine çekmeler falan ben bunları hazmedemiyorum bunları sadece eşim ben ve annem biliyor abim babam başka sebebten konuşmuyoruz diye biliyorlar.uzattım kusura bakmayın bu durumda analık hakkı olur mu benim için annem öldü bir daha kesinlikle konuşmak istemiyorum çünkü hazmedemiyorum yaptıklarını
Neden ağlıyor ki anlamadım annenin kocana karsi farklı duygular icinde sarıldığını yakınlık gösterdiğini düşünüyorsan görüşmezler yada az görüşürler erkek mesafe koyduktan sonra yanına kimse yaklaşamaz esinde madem rahatsız oluyor tavrını koysun yanı.bunları öğrendikten sonra söyledim hemen ağlıyor sen beni yanlış anlıyorsun o benim oğlum falan diyor ama ben annemi diğer evlatlarına böyle davranırken görmedim bunları yaparkende bana söylememsini söylemiş ben yanlış anlarmışım
çok teşekkür ederim yorumlarınız için galiba bu düşünceyi annem empoze etti bana çünkü üzerime çıkıp beni ezse bile ben bişey diyemezmişim o anneymiş
Neden ağlıyor ki anlamadım annenin kocana karsi farklı duygular icinde sarıldığını yakınlık gösterdiğini düşünüyorsan görüşmezler yada az görüşürler erkek mesafe koyduktan sonra yanına kimse yaklaşamaz esinde madem rahatsız oluyor tavrını koysun yanı.[/QUOTE
önceden eşim aramasa bana baskı yapardı eşin beni aramıyor derdi trip atardı bende sonradan eşime annemi ara diye baskı yapardım ama inşallah bundan sonra bu durumlar olmaz
Ayan beyan ortada bir problem olduğu kesin de ben annesinin psikolojik sorunları vardır diye çok da kotu kelime kullanmak istemedim .. Bir de ne cevremde ne de annemden böyle bisey gormeyince direkt olarak ya üvey ya da annesinin psikolojik sorunları vardır diye dusundum.. Bilmem bu laf ağır mı olur ama demekki konu sahibinin annesi beslemesiz bir çocuk ! Yoksa, evladına karşı bu kadar acımasızca ve ahlaksızca davranan bir anne olamaz ?Zaten yeni kendime geldim duyunca şoka girdim hiç de ağır olmadi seninki şaka yapmıştır ama bu anlatılanlar yazılanlar gibi şeyler yasatmasın Allah kimseye bu ne duyulmuş nede görülmemiş bi olay daha beter daha kötü ağzıma hanimligıma yakışmicak lafları hakediyo böyle bi ana yaa anne deyipte o kutsal kelimeyi bile kirletiyo namussuz ya bi ana evladına kendi canına kanına nasil boyle gizli düşmanlık yapr ya en iyisi daha yazmimyoksa mune cik beni banlar
kocamın dediklerini anneme sordum kabul ediyorYa anneniz hasta ya kocanız yalan söylüyor. Siz annenizin hasta olduğunu düşünün. Hak konusunda da bu konuda yetkin birinden fetva almanız sizin yararınıza. Yoksa bu yorumlarda nefsinizin sesini doğrularsınız, kolaya kaçmış olursunuz.
Amaan yarabbi tövbe bismillah sen koru yarbbi Allahım bu ne biçim iş bu ne biçim sinavdir Allahım sen bizi böyle şeylerle imtihan etme rabbimNeden herkes şaşırmış ki? Damadından hamile kalan birini tanıdım ben. Kaynından kalanı da tanıdım. Kayınpederinden de. Çok uzakta değil bu örnekler. doğuda ya da uzaklarda da değiller üstelik. Bir gün kartal adliyesine uğrayın, görürsünüz.
Konu sahibinin daha önceki açtığı konuları da okumanızı tavsiye ederim.başta direk suçlamıyor zaten annesinin davranışlarını tuhaf buluyor araştırıyor vs.annenin yaptığı anormal pek çok davranış var.yani sadece bu konuyla değerlendirmeyin.Annenize yaptıgınız bu yakıştırmalar çok vicdansız ANNE bu ya ANNE ANNE
Napsın senin kocanı.
Şimdi amlıyorum bu bir kıyamet alameti dünyanın sonu geldi herhalde kıyamet kopcak ALLAHIM BIZIM GÜNAHLARIMIZI AFFET YAKMA YARABBİ KIYAMET GÜNÜ SELAMETE ERENLERDEN EYLE BİZI AFFET AZAP VERME RABBİMEğer ki böyle birşey gerçekten farklı hislerle yapıyorsa yuhh diyorumçıkmış artık bu dünyanın çivisi Bu devirde babana bile güvenmiceksin sözünü güncellemek istiyorum anana bile güvenemeyeceksek vayy ki halmize. Bu durumda hak mak hak getire canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?