Ahlaksız anne

Bu nasil bişey aklım almadi

Neden ağlıyor ki anlamadım annenin kocana karsi farklı duygular icinde sarıldığını yakınlık gösterdiğini düşünüyorsan görüşmezler yada az görüşürler erkek mesafe koyduktan sonra yanına kimse yaklaşamaz esinde madem rahatsız oluyor tavrını koysun yanı.

çok teşekkür ederim yorumlarınız için galiba bu düşünceyi annem empoze etti bana çünkü üzerime çıkıp beni ezse bile ben bişey diyemezmişim o anneymiş

Ne alaka ya anne baba tabiki saygıyı hak eder ama ahlak ve akıl mantık çerçevesinde olur bunların hepsi
Baktın karşındaki ahlak yoksunu bir insan baktın sapkınlık icinde annen olmus baban olmus fark etmez gereğini yapacaksın
Hele ki su devirde bunlar laf salatası

Artık olan hiç bir şeye şaşırmıyorum. Daha önceden birisi buna benzer konu açmıştı annesiyle eşi mesajlaşıyordu cinsel içerikli konular açıyormuş annesi. Annenin psikolojik soruları olabilir.
Eğer gerçekse bu Allah ıslah etsin böyle insanları neyin hakkından bahsediyorsunuz onun olduğu kadar sizinde evlat hakkınız var.

Annenize yaptıgınız bu yakıştırmalar çok vicdansız ANNE bu ya ANNE ANNE
Napsın senin kocanı.

Esinizin o kadına tutumu davranışı nasil tepki vermemiş mi sana eşin bunlari anlattığı xaman sormadinmı sen ne tepki verdin diye

Evet xen o üyesin senin yorumlarını çok iyi hatirlıyorum annemle eşim le evde yarisiyoruz diypdun eşim balkona sigara iç meyegitse peşinden gixiyo eşimle annem yüzünden çok kavga ediyoruz diyodun yoksa sen o musun

gerçekten yaşamayan bilmez allah kimseye böyle bişey yaşatmasın özelliklede acımasızca yorum yapanlar için herkesin annesi kanatlı melek değil maalesef annem beni çocukken bile abime babama dövdürtmeye çalışan biriydi üniversiteyken 3 deyken hastanelik hale gelecek kadar abime beni dövdürttü gerçi ilahi adalet kısa sürede tecelli etti ( annemle abimi komşular çok fena dövdüler )ama gerçekten yaşamayan bilmez

Ya anneniz hasta ya kocanız yalan söylüyor. Siz annenizin hasta olduğunu düşünün. Hak konusunda da bu konuda yetkin birinden fetva almanız sizin yararınıza. Yoksa bu yorumlarda nefsinizin sesini doğrularsınız, kolaya kaçmış olursunuz.

Ayan beyan ortada bir problem olduğu kesin de ben annesinin psikolojik sorunları vardır diye çok da kotu kelime kullanmak istemedim .. Bir de ne cevremde ne de annemden böyle bisey gormeyince direkt olarak ya üvey ya da annesinin psikolojik sorunları vardır diye dusundum.. Bilmem bu laf ağır mı olur ama demekki konu sahibinin annesi beslemesiz bir çocuk ! Yoksa, evladına karşı bu kadar acımasızca ve ahlaksızca davranan bir anne olamaz ?

kocamın dediklerini anneme sordum kabul ediyor

Evet hatırladım seni annem eşimi benden çok seviyo demiştin kardeslerimle beni hiç küçükken bile kicana almamıştır demiştin eşimi bebek gibi kucana alip seviyo demiştin hatta biz anne me telefon edip size gelcez demiştik annemde gelme demişti hep beni deil de eşimin düşuniyo demiştin sanki evladı ben deil eşim demiştin şimdi hatırlıyorum konularıni hep annemin yüzünden kavvga ediyoruz diyodun şimdi hatırladım

Neden herkes şaşırmış ki? Damadından hamile kalan birini tanıdım ben. Kaynından kalanı da tanıdım. Kayınpederinden de. Çok uzakta değil bu örnekler. doğuda ya da uzaklarda da değiller üstelik. Bir gün kartal adliyesine uğrayın, görürsünüz.

Eğer ki böyle birşey gerçekten farklı hislerle yapıyorsa yuhh diyorum çıkmış artık bu dünyanın çivisi Bu devirde babana bile güvenmiceksin sözünü güncellemek istiyorum anana bile güvenemeyeceksek vayy ki halmize. Bu durumda hak mak hak getire canımm

Amaan yarabbi tövbe bismillah sen koru yarbbi Allahım bu ne biçim iş bu ne biçim sinavdir Allahım sen bizi böyle şeylerle imtihan etme rabbim

Annenize yaptıgınız bu yakıştırmalar çok vicdansız ANNE bu ya ANNE ANNE
Napsın senin kocanı.
Konu sahibinin daha önceki açtığı konuları da okumanızı tavsiye ederim.başta direk suçlamıyor zaten annesinin davranışlarını tuhaf buluyor araştırıyor vs.annenin yaptığı anormal pek çok davranış var.yani sadece bu konuyla değerlendirmeyin.
Bir de öz kızına tecavüz eden hatta hamile bırakan pek çok baba da var google da kısa bi araştırma yapmak yeterli.
Yani anne ve babalar da ahlaksızlık yapabiliyorlar sapkınca.

Şimdi amlıyorum bu bir kıyamet alameti dünyanın sonu geldi herhalde kıyamet kopcak ALLAHIM BIZIM GÜNAHLARIMIZI AFFET YAKMA YARABBİ KIYAMET GÜNÜ SELAMETE ERENLERDEN EYLE BİZI AFFET AZAP VERME RABBİM

herkese teşekkür ederim buradaki amacım anneme hakaret ettirmek değil bu yaptıklarına rağmen aramam gerekiyormu diye fikir almaktı bekarken yaptığı herşeyi görmezden geldim ama artık eşimi ve çocuğumuda etkiliyor onları korumam gerekiyor. yoksa kendi yuvasına huzur vermediği gibi benim yuvamada vermeyecek.yanlışta yapıyorsam Allah affetsin...

Bence esinizle bu konuyu aranizda konusmayin bile esiniz size soylediginde de sen onun evladisin canim de
Anenide bu durumda yalnz birakma esin olmadan gorus durumu hastalikli yani caresine bakin atsan atilmaz...baska turlu de kafanz agrimasin
Caresine bakmk lazim acidim kadina yazikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…