- 30 Aralık 2009
- 23.402
- 92.845
- 1.123
- Konu Sahibi lalegl8080
-
Biz de onu diyoruz zaten. Boşansın. Hem sapık diyor hem parasını kullanıp, aynı evde kalmaya devam ediyor. Bu iki yüzlülük.yorumlara inanamadım.
resmi olarak boşanmış olmaması ayrılmadıkları anlamına gelmez. kadın yatağımı dahi ayırdım diyo ve 2 çocukları var bir zahmet maddi destek de bulunuversin ki kadın borç olarak diyor. evlilikte kadın istemezse bu bir tecavüz ve boşanma sebebi yorum yapanların bundan haberi yok sanırım.
Bence ikinizde al birini vur ötekine.. Bir yıl neden ayrı yatıyorsunuz? Kocanın seninle cinsellik yaşamak istmesi gayet normal, ama sizin evinizdeki problemlerden dolayı cinselliği istemedin. Her ikinizde birbirinize yanlış yapmışsınız.Bilenler bilir , maddi ozgurlugumu sağlayıp bosanicam insalah bu ruh hastasindan..iki çocuk var ..iş yeri kurdum şükür..bu süreçte bir kısım para yetiremedim ekstra masraf çıktı..ailemin durumu yok borç alabileceğim biri yok ..eş kişi de biliyor durumumu..mecbur onun kartını kullanmak zorunda kaldim ..tabi ödeme şartıyla taksit taksit ..benim bu zor hallerinden faydalanmaya çalışıp bana ahlaksız teklifde bulunuyor ..msj atmış bin TL vereyim eksiğini al ama karşılığında benimle yatacaksın şu kadar falan ...ben onunla 1 seneden fazla yatakları ayırmıştım bana dokunamiyor parasıyla ve zor durumumdan faydanlanamaya çalışıyor...15 bin kadar kartın kullanmak zorunda kaldığımda 10 kere gibisinden saygısız ahlaksızca birliktelik teklif etti..benimle resmen pazarlık yapıyor adi şerefsiz..aileme desem bu durumu sende kocamla niye yatmiyosun aynı yatakta derler ki dediler ...yapayalnizim şuan ve evde bir sapikla yaşıyorum hiç huzurum uok ben napicam kızlar...işletmem yerleşme halinde şuan daha faaliyette değil...bu süreçte sabır mi etmeliyim ..kendimi düzeltincede evi terk edeyim diyorum cocuklqri alıp...kendisi gitmiyor çünkü...ama sürekli peşimde defol git dediği halde msjlar atıyor sapık gibi evde üstüme yürüyor..nolur bana biseler deyin
Neyim gündemi?
Ailem bu konuda yanımda değil
He normal mi yani , bin TL verim söyle yap 10 verim şu kadar yap..siz kadin olarak bunu normal mu görüyorsunuz
Sizin para almanız ahlaklı mı peki bu kadar nefret edip yatakları ayırdığınız adamdan?Siz beni neden anlamak istemiyorsunuz ...nereye gideyim ???? Bu yaptığı ahlaksız teklife girmiyor mu ?? ...gidecek yerim yok diyorum salonu da açtım evet gerekirse orda kalicam cocuklqrimi orada buyutuc3m ...ne kadar takildiniz bu iş yeri açma mevzuma...
Siz beni neden anlamak istemiyorsunuz ...nereye gideyim ???? Bu yaptığı ahlaksız teklife girmiyor mu ?? ...gidecek yerim yok diyorum salonu da açtım evet gerekirse orda kalicam cocuklqrimi orada buyutuc3m ...ne kadar takildiniz bu iş yeri açma mevzuma...
Kimsenin derdi değil sizin dükkan açmanız ama sapık olarak gördüğünüz boşanma karari aldığınız birinden hâlâ maddi destek alıyorsunuz ailenizin evine gidinSiz beni neden anlamak istemiyorsunuz ...nereye gideyim ???? Bu yaptığı ahlaksız teklife girmiyor mu ?? ...gidecek yerim yok diyorum salonu da açtım evet gerekirse orda kalicam cocuklqrimi orada buyutuc3m ...ne kadar takildiniz bu iş yeri açma mevzuma...
En son aileleriniz toplanıp tekrar beraber yaşamaya ikna etmişti sizleri. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyecektiniz, ne oldu o iş?Peki neden iş yeri açmak gerektigini hiç sordunuz mu ...sektorum çalışan olduğumuzda çok yoğun bir sektör ve iki çocuğuma vakit ayıramıyorum anlatabiliuormuyim ..onlar için...onlar yanımda olsun diye ...öyle sabah 9 akşam 6 lik bir iş değil...şimdi siz bir düşünün olaylar zincirinde neden bu yol seçilmiş ondan sonra yorum yapin
Sanki zorla tutuyor adam gidecek yerim yok diyen iş kuruyorum diyen boşanmak isteyen sizsiniz birde üzerine adamdan maddi destek isteyende siz eee esininiz sizden cinsellik bekleyince neden sapık oluyor o tavizi siz veriyorsunuz oda istiyor neyinizi rehin almış oluyorBeni rehin gibi nikahinda tutuyor madem , madem onun soyadını taşıyorum, zor günümde kimin kartını kullanıcam üstelik geri ödemeli
Şu an bütün forum sizin bu adama şaşırmanıza şaşırıyorBilenler bilir , maddi ozgurlugumu sağlayıp bosanicam insalah bu ruh hastasindan..iki çocuk var ..iş yeri kurdum şükür..bu süreçte bir kısım para yetiremedim ekstra masraf çıktı..ailemin durumu yok borç alabileceğim biri yok ..eş kişi de biliyor durumumu..mecbur onun kartını kullanmak zorunda kaldim ..tabi ödeme şartıyla taksit taksit ..benim bu zor hallerinden faydalanmaya çalışıp bana ahlaksız teklifde bulunuyor ..msj atmış bin TL vereyim eksiğini al ama karşılığında benimle yatacaksın şu kadar falan ...ben onunla 1 seneden fazla yatakları ayırmıştım bana dokunamiyor parasıyla ve zor durumumdan faydanlanamaya çalışıyor...15 bin kadar kartın kullanmak zorunda kaldığımda 10 kere gibisinden saygısız ahlaksızca birliktelik teklif etti..benimle resmen pazarlık yapıyor adi şerefsiz..aileme desem bu durumu sende kocamla niye yatmiyosun aynı yatakta derler ki dediler ...yapayalnizim şuan ve evde bir sapikla yaşıyorum hiç huzurum uok ben napicam kızlar...işletmem yerleşme halinde şuan daha faaliyette değil...bu süreçte sabır mi etmeliyim ..kendimi düzeltincede evi terk edeyim diyorum cocuklqri alıp...kendisi gitmiyor çünkü...ama sürekli peşimde defol git dediği halde msjlar atıyor sapık gibi evde üstüme yürüyor..nolur bana biseler deyin
Adam parayi verdim dudugu de ben otturcem diyo acik ve net.Madem öyle eşinize söyleyeceksiniz açık ilişkiyi kabul ediyorum . Dışardan bir kadinla birlikte olabilirsin diye . Bunu da mahkeme de kullanmayacaksiniz . O da size işiniz kurulana kadar imkan sağlasın madem ? Olur mu olmaz diye cildiracaksiniz bence şimdi
Sizde az kurnaz değilsiniz. Boşanmamışsınız, geri ödemeli de olsa kartlarını kullanıyorsunuz, aynı evdesiniz.Beni rehin gibi nikahinda tutuyor madem , madem onun soyadını taşıyorum, zor günümde kimin kartını kullanıcam üstelik geri ödemeli
Sadece para değil ki evde de giderleri karşılıyor . Bir kadın olarak düşünelim . Ise kadın gitsin adamın ve çocukların giderlerini karsilasin . Sonra adam iş kuracağım desin birde üstüne kadından para istesin ve kadın eş hayatı yaşamak istediği için suçlu mu olur ? Bu resmen adamı sağmak oluyor . Bu adam bu kadar kötü biriyse bir yıldır nasıl birlikte olmadan yasayabilmis konu sahibi . Kadın hakları bik bik bik derken bazı kadınlar artık etinden sütünden kemiğinden faydalanayim diyor . Şunu anlayabilirim adam çok kötü biridir ise gitmene bile izin vermez zorla birlikte olmak ister k zaman bende derim ki git şikayetçi ol . Adamı kullanmak istiyor bosanmiyor da evliliğin gerekligini istediği için kızıyor . Öyle iş olmaz .Adam parayi verdim dudugu de ben otturcem diyo acik ve net.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?