- Konu Sahibi lalegl8080
-
Valla linç yiyeceğim belki ama kadın hem kredi kartımı kullacak, hem nikahım da olacak, hem evimde yiyip içecek yani erkek olarak bazı şeyler isterdim sanırım. Adamın teklif ediş biçimi çok çirkin kabul ama aynı evde nikahlı karısı birlikte olmak istemesi sapıklık olmaz bence.
Başka bir sıkıntı varsa bilemiyorum.
Tam olarak böyle düşünüyorum adam isteyebilecegi tek şeyi tek kişiden istemiş.
Alma verme dengesi sastiginda karşılaştığımız şeylere neden şaşırırız bunu anlamıyorum
Niye eşiniz size bin TL vereyim iki kere benle ol söyle yap böyle yap dediği zaman normal mi karsilayacaktiniz..resmen bir çok kişi bu ahlaksızlığı savunmuş üstelik hemcinslerimsiz iyi misiniz. o sizin hala eşiniz. boşanmış olsanız da böyle bir msj atsa o zaman farklı. çok alemsiniz ya. Hem çöreğim bitmesin hem karnım doysun diyorsunux. boşanmadığım eşimin kartını tabi ki kullanırım ben kullanmayacağım da kim kullanacak diyorsunuz da adam boşanmadığım karısına cinsellih teklif etmeyecek de yoldan geçen mi edecek. varsa aranızda problem tmm boşanın ya da terapi alıp çözün. Bir de sapık ilan etmişsiniz.
Evlilik içi taciz ve takın olan tecavüz evetKadın sizin önerilerinize uygun şekilde dükkan açmadı diye evlilik içi taciz ve belki tecavüzü aklamalar. Naysss. Tam KK'lık.
İş yeri açmam beni okadar ve okadar mutlu etti ki çünkü bu benim en büyük hayallerimden biriydi ...siz hala buna takılı kaldınız..risk almadan birsey olmazKendinizi dinleyip ruhunuzu dinlendirip direkt iş yeri mi açtınız? Boşanma aşamasındasnz zaten sıkıntılı sureçte sıkıntı üstüne sıkıntı eklemişsiniz kendinize...
Mecbur kaldımEşinizin size yaklaşımı çok iğrenç kasıtlı yapıyor sizi küçük düşürmek ve sizin bundan hoşlanmadığınızı bildiği için. Açıkçası inanmak istemiyorum bir adam çocuklarının annesine h.yat k.dınıymıs gibi yaklasmaz.
Hatalar zincirinde sizin de payınız yadsınamaz adamdan bu kadar nefret ediyorsanız ne olursa olsun parasına tenezzül etmeyecektiniz. Aynı çatı altında eşlerin birbirlerine karşı sorumlulukları var yok sayamazsiniz
Bu şekilde mi peki ...taciz mesajları evdeki taciz halleri .. ı hayat kadını yerine koyarak ettiği teklifler ....çocuklarının annesiyim ben .. gercejten bunu savunabiliyormusunuz......tüm imkanlarından faydalanıp hala nikahında olunca istemesi gayet normal buldum ben aynı evdesiniz üstelik nikahlı karısısınız hala sonuçta.
Eşinizin yaptığı çok yanlış ve iğrenç, sizn zor durumunuzdan faydalanmak istiyor, bildiğin taciz ve şantaj, bunu da kimse inkar etmiyor burada. Sanırım diğer üyelerin demek istediği, yanlış bir durumla başlarsanız, devamı hep ters ve yanlış gider. Boşanmak istediğiniz kişiden borç para almaya kalkarsanız olacağı bu demek istiyorlar ( şu herife hak vermeden tabiiki, ama erkek milleti pislik işte maalesef, neden boşanmak istediğinizi kaçırdım ama iyiki boşanıyorsunuz).He normal mi yani , bin TL verim söyle yap 10 verim şu kadar yap..siz kadin olarak bunu normal mu görüyorsunuz
ben kimseyi savunmuyorum yahu empati yapın bi erkek için kolay değil aranızda ne geçti bilmiyorum fikrimi söylüyorum erkekler dayanamaaazz. Ki dayandı varsayıyorum başkası olacak hayatında aynı evin içinde buna katlanabilecek misin ?Bu şekilde mi peki ...taciz mesajları evdeki taciz halleri .. ı hayat kadını yerine koyarak ettiği teklifler ....çocuklarının annesiyim ben .. gercejten bunu savunabiliyormusunuz......
Ayranın yok içmeye tahtarevalliyle gidiyorsun s.çmaya ne diyeyimSiz beni neden anlamak istemiyorsunuz ...nereye gideyim ???? Bu yaptığı ahlaksız teklife girmiyor mu ?? ...gidecek yerim yok diyorum salonu da açtım evet gerekirse orda kalicam cocuklqrimi orada buyutuc3m ...ne kadar takildiniz bu iş yeri açma mevzuma...
Madem kocan olarak gormuyoken o parayi almissin o da ister yani ayni evdeyken yatip kalkmayi. O sapiksa o da senin icin firsatci diyodur ayrulmak isterken parami yiyo diyodurMalesef kullandığım şeyleri biliyor kart için
Boşanma davası açılmamış evi terk etmemissin adamın kredi kartini kullanıyorsun sana ahlaksız teklif ediyor ve sapik tamam anladımÖyle yapıyorum zaten de bu ahlaksız teklifler bu sapikliklar nasıl idare edicem manevi guce ihtiyacım var
Niye eşiniz size bin TL vereyim iki kere benle ol söyle yap böyle yap dediği zaman normal mi karsilayacaktiniz..resmen bir çok kişi bu ahlaksızlığı savunmuş üstelik hemcinslerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?