- 22 Mayıs 2008
- 3.951
- 531
- 163
- 37
- Konu Sahibi Kurkmantolu
-
ondan beter olman imkansızaaaa ve bu kızda evli!!!!!!!!!
feve gelince buldum faceden kızı agzıma ne geliyorsa küfrettim. sonra ikisinide engelledim. sonra şer.fsizin yazdıgına bakın:
yazdın ne oldu için rahatladımı. sana saygı duydum evıne kadar bıraktım(arabada giderken kavga ettik)kotu söz söylemedim eyvallah çektim ama benden de karaktersizsin halbuki masumsun sandım benden betermişsin.
ne cevap vereyim şimdi ben buna?
aaaa ve bu kızda evli!!!!!!!!!
feve gelince buldum faceden kızı agzıma ne geliyorsa küfrettim. sonra ikisinide engelledim. sonra şer.fsizin yazdıgına bakın:
yazdın ne oldu için rahatladımı. sana saygı duydum evıne kadar bıraktım(arabada giderken kavga ettik)kotu söz söylemedim eyvallah çektim ama benden de karaktersizsin halbuki masumsun sandım benden betermişsin.
kızın kocasını da bul herşeyi anlat görsün karısının ne mal olduğunu.
aaaa ve bu kızda evli!!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?