Ahlaksızlık değil de ne?

ohaaa diyorum yaaa
bigün burda okuduklarım yüzünden kalpten gidicem

Allaha şükret ona havale et bi dahada bulaşma derim ben

kurtulmuşsun iyi olmuş....
bu kadar soğukkanlı olmanda süpermiş başkası olsa (bende dahil) telefonu parçalardı kafasında...
mundan sonrası için mutluluklar dilerim...

Allahın sevgili kuluymuşsun ki kurtulmuşsun canım.. igrenç ya benim bile midem bulandı

Başta telefonunu vermek istememiş sonra niçin masa da unutup gitsin..bi komplo olabilir mi sizi üzmek çin....

yok unutmadı üsteledim ver diye,verdi ve kendisi lavaboya gitti.belkide karşımda olsaydı kafasına fırlatacaktım suratına tokat atacaktım belkide ondan korkmuş olabilir.Anladı zaten onları göreceğimi o yüzden kalktı.

AKşamki mj ına dayanamadım. sadece DEFOL! yazdım hiçbişey yazmadı birdaha.

aaa hatırladım sizi.daha önceki konunuzu okuyup inşallah öyle bir hata yapmaz demiştim.(burda okuduğum şeylere dayanarak)

sakın cevap falan vermeyin.sadece dua edip şükredin.kurtulmuşsunuz.

Ohaaa diyeceğim affınıza sığınarak.
sizi annesiyle bir eve kapatıp, naapıyım annemi atıyım mı bu hayatta bir annem var ajitasyonuyla hayatınıza ipotek
koyacak, bir yandanda ........söylemeye dilim varmıyor.
Bu tipler nasılda birbirlerini buluyor hayret valla.
Böylelerini duyunca bırak kadınlığı, insanlığımdan utanıyorum arkadaş..

Bir şey yazardım da kesin banlayacaklar.
Kocasını bul da anlat aşağılık karısını. Adama büyük iyilik edersin.
Ayy ne mide bulandırıcılar.Şeyi kopsun inşallahhh

ahlaksızlık, sapkınlık , iğrençlik.. ötesi yok daha ya. annesiyle oturucaksın sen o da ora burda gönül eglendircek he yok yaa pis sapkın. sen yat kalk Allaha şükret erkenden göstermiş yüzünü sana

Son düzenleme:
Allah büyük işte hayırlısı ile gerçek yüzünü görmüşsün o kadının eşini de bulsaydın keşke eline verseydin bu adamı birde onla cinsel mesajlamalar yapsaydı. Harem kuracak galiba anamın dizinde otur ona hizmet et bana kadınlık...

dayısıda aracımız oldu bide. hafta içi yengesı ile görüşcem aynen bunları anlatıcam! belkide musallat olacak bana ama ne olursa olsun gururumla oynadı benım!

Sen ona üzülürken, annesiyle oturmayı düşünürken şerefsizin yaptığına bak Ya o kadına ne demeli evliymiş bir de. Kocasını bulup anlatıcaksın görücek sonra ayy ayy ı oyy oyy u beyinsiz Boşver sen kurtulduğuna sevin. Allah'ın sevgili kuluymuşsun vallahi...

ya görücü gibi oldu dedik tanıştık. 25 yasındayım! bu nasıl bir terbiyesizlik karaktersizlikdir ya. gide saglıklı olsun diye görücü diyip güvenıyoruz.

pişmiş tavugun basına gelmez heralde bu yasadıklarım.. benım basıma gelmez hep başkalarından duyarım zannederdim.

adi pislik! aklıma geldikçe midem bulanıyor.

Gerçek aşkı bulman için önünü açan bir fırsat olarak düşün.Böyle müsveddeler müsveddeliklerini göstererek bir iyilik yapmış oluyorlar.Yol yakınken yakayı ele vermiş de gerçek yüzünü anlamışsın allahtan.Tüm bunları,bu iğrençlikleri dönülmeyecek bir yerdeyken anlamak gibi bir felaket gelmemiş iyi ki başına.Bundan sonra çok daha mutlu,ve kendi özüne çok daha güvenli olmalısın.Hayatta ne basit insanların olduğunu görerek,ruhunun gerçek yüceliğini görmeye başlayacaksın.Karşına çıkan insanların da erdemlerinin kıymetini daha çok bileceksin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…