Ahlaksızlık değil de ne?

benim bile migdem kalkti vallahi... Hakkinda hayirlisi olmus tatlim. Sakin ola üzülme aksine sevinki gec olmadan nasil karaktersiz bir Insan oldugunu anladin.

nedir bu ya!!! hayatta hiç bir erkeğe güvenemeyeck miyiz? baştan görmüşsünüz gerçek yüzünü ahlaksızın.ben de biriyle tanışmıştım sapık çıktı adam hatta buraya konu açmıştım daha önce.geçmiş olsun.

iyi ki bir derdim var kismini hic okumadan evlenmisim
yoksa kesin paranoyak olur ve evlenemezdim
burda neler gorduk neler ama bu kadarina da pes valla.
Allahim daha neler gorucez Rabbim... bu adami neden bu kadar ahlaksiz gurursuz arsiz yarattin?

Hep erkeklere kızıyoruz aldatma konusunda erkekler tek başına aldatmıyor ki başka bir bayanla aldatıyor ..kimse kimseyi böyle birşeyi zorlamaz ben kadınlara daha çok kızıyorum....çoğu kadın adamın sevgilisi eşi falan olduğunu bildiği halde adamlara yüz veriyorlar..yada onlar adamları ayartıyorlar malesef....bazıları fingir fingirrr kaynıyor adamların ilgisini çekmek için bunlarda erkek sonuçta öylelerini sevmeselerde sırf cinsellik için yaklaşıyorlar....kadın kadınlığını bilse (eşlerden bahsetmiyorum genel anlamda)bu erkekler eşlerini sevgililerini kiminle aladatacakki o zman düşünsenize....

Birde bayan evli diyorsunuz alın işte size anlattıklarımın kanıtı yine kadınnn yinee kadınnn yapıyor bunu!....
Heleki şimdiki genç bayanlarda evli barklı çoluklu çocuklu adamlara maydanoz olma modası çıktıı !...Allah sonumuzu hayır etsin ne diyeyim..

Sen kurtulduğuna dua et.....

Son düzenleme:
Ahlaksızlığın...
Şerefsizliğin...
Karaktersizliğin...
Adiliğin...
Pislikliğin...

BAYRAK TUTANI

Şeyi kopsun da birdaha şey edemesin inşallah

cvp siz birakmak herzaman daha iyidir, o yüzden hic birsey yazmza, anlasin kocam bir hiiiiiccccc oldugunu....

kadın ayartıyo diyelim adamı adamda atlamasın o zaman sazanlama.. kadınlar onlara asılan adamlara böyle atlıyorlar mı? insanda namus olur, haysiyet olur. cinsiyet meselesi değil de karakter meselesi bu iş.
o adama da dicek bişey bulamıyorum ama sizi kutluyorum çok sakin davranmışsınız, ben olsam o telefonu onun münasip bi yerine.... neyse söylemek istemiyorum. bakalım bir daha yapabiliyor mu bu işleri. pis sapık şerefsiz! gece gece sinirimi bozdu yahu adi herif!
anlat gitsin herkese yaptıklarını görsün gününü!

ağlaya ağlaya okudum konunu, hala da ağlıyorum.seni o kadar iyi anlıyorumki tarif edemem, resmen yaşadıklarımı bire bir anlatmışsın.benim erkek arkadaşım bir erkeğin telefonu masanın üzerinde değilse onda bir iş vardır derdi hep ve bi gün masada değilken kurcalayasım geldi senin anlatıklarındı benimde yaşadıklarım..
böyle erkeklere kız bağır tokat at farketmez, yüzüne tükürsen yarabbi şükür der işlerine devam ederler, çünkü yüzlerinin astarları yok maalesef..
benim fikrim seninle irtibata geçmeye çalıştığında hiçbir şekilde ne olursa olsun cevap vermemen çünkü umrunda olmadığını farkettiklerinde kuduruyorlar kendilerini çok önemli sandıklarından..
yengesine anlatıcam demişsin, bende olanları teyzesine anlatmıştım beni çok sevdikleri ve önceden tanıdıkları halde belli bir yere kadar beni savundular ona tepki gösterdiler, sonuçta onların evlatları onların kanı, sen el kızı olduğun için çokta bi tepkileri olmuyor.
ama senin için çok isterdim mesela dayısı çıksın 2 tokat atsın sen ne adi adamsın nasıl böyle birşey yapabildin desin..arkadaşlarında dediği gibi verilmiş sadakan varmış cidden, Allaha havale edip geçmek en güzeli, Rabbim ne yapacağını çok iyi bilir..

Dayısı çok yavas karakterli biri asla böyle bişey yapmaz ki utancından sen böyle böyle yapmışsın bile diyemez. ama yengesine anlatıcam ama beni savunsunlar diye değil onun ne mal oldugunu bilsinler diye.. benı iyi gördükleri onu iyi gördükleri için tanıştırmaya kalktılar,öğrensinler ne mal oldugunuda bundan sonra başka bi kızın canını yakmasınlar işte. Şerefsiz köpek! benım gururumla oynadı! ne yaparsa yapsın musallat olsun hiç mi hiç umrumda değil, 2 saat bagardım sövdüm saydım!agzını açıp hiç bişey demedi.

şerefsizsin sen,adi sin senın anana yazık rahmetli babane yazık senın gibi evlatları oldugu için dedim. yazıklar olsun midemi bulandırıyorsun dedim. Allahsız,kitapsız dedim. Bumuydu senın sevgin aşkın dedim, okadar peşimde koştun çiçekler aldın 2.gün annenın yanına götürmeye kalktın tanıştırmak için dedim(tanışmaya erken oldugu için gitmemiştim).kızla yazıştıklarını bana mı uygulacaktın lan şerefsiz dedim. daha neler nelerrrrrrrrrr hırslıyım bir gram hakkımıda helal etmıyorum! burnundan fitil fitil gelsin inş.

Evet evet arkadaş çok haklı.Yaşamış ve şoku çoktan atlatmış biri olarak bana artık normal geliyor..
Ama duymak yerine o acı tecrübeyi yaşamak çok ayrı.
İnşallah tez antropoza girerler

buna benzer bişeymi yaşadın arkadasım? peki tanıdıklarına bu insanın ne mal olduugnu anlattın mı?

buna benzer bişeymi yaşadın arkadasım? peki tanıdıklarına bu insanın ne mal olduugnu anlattın mı?

Yaşadım canım uzun süreli bir ilişkiydi ben bittiğinden haberdar değildim onu aradığımda beraber olduğu bir kız açtı.Öyle öğrendim yoksa öğrenemeyecektim.Sanırım beni elde tutmaya çalıştı.Ben de kötü giden çok şeyin olduğunun farkındaydım ama ilişkiyi bitirdikten sonra bu haltları yese umrumda olmazdı.Sonra bir de utanmadan itiraf etti pislik,benleyken o kızla beraber olmuş ilişkiye başlamışlar.ama beni çok seviyormuş ve hala da seviyormuş.
Erkek milleti işte ellerinin altında kaç kız olursa o kadar iyi onlar için.Ucuz yaratıklar.Sevmiyorlar arkadaş sevseler o saplarını düşüneceklerine bizi düşünürlerdi.

Anlatıp anlatmamaya gelince onun en yakın kız arkadaşı şok oldu.Ne diyeceğini bilemedi.Anlattım olayı.Zaten uzun süreli ilişki olduğu için genelde soruyorlardı neden bitti diye.Ben de yakın olduklarımıza anlatıyordm ne mal olduğunu.Niye utanayım? O aldatırken utanmıyor da ben yediği haltı anlatırken neden utanayım? Herkes şok oldu.Anlat ne mal olduğunu bilsinler.

kurtulmuşsun..

o kendine evde hizmetçi annesine de bakacak birini arıyormuş seni seçmiş..

ama Allah büyük bak,neleri çıkardı karşına..

sevin sadece,hiç üzülme.

Ben inanıyorum ki Yüce Allah çıkarıyor böyle karşına o yüzden sabırla beklicen. Varsa birşey Allahım bana göster, açıklama bile yapamasın diceksin ve hiç ummadığın anda çıkçak karşına. Kurtulmuşsun gözünaydın. Gitsin ne .ok yiyorsa yesin adi şerefsiz

Allahın sevgili kuluymuşsunuz o mesajları silseydi görmeseydiniz evlenseydiniz bütün hayatınız mahvolurdu Allah göstermiş çok şükürde kurtulmuşsunuz öyle bi pislikten

Başına gelen büyük bi talihsizlik tabiki ama allah yardımcın olmuş daha ileri yani ailenize gitmeden ortaya çıktığı çok iyi olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…