- Konu Sahibi Kurkmantolu
-
ağlaya ağlaya okudum konunu, hala da ağlıyorum.seni o kadar iyi anlıyorumki tarif edemem, resmen yaşadıklarımı bire bir anlatmışsın.benim erkek arkadaşım bir erkeğin telefonu masanın üzerinde değilse onda bir iş vardır derdi hep ve bi gün masada değilken kurcalayasım geldi senin anlatıklarındı benimde yaşadıklarım..
böyle erkeklere kız bağır tokat at farketmez, yüzüne tükürsen yarabbi şükür der işlerine devam ederler, çünkü yüzlerinin astarları yok maalesef..
benim fikrim seninle irtibata geçmeye çalıştığında hiçbir şekilde ne olursa olsun cevap vermemen çünkü umrunda olmadığını farkettiklerinde kuduruyorlar kendilerini çok önemli sandıklarından..
yengesine anlatıcam demişsin, bende olanları teyzesine anlatmıştım beni çok sevdikleri ve önceden tanıdıkları halde belli bir yere kadar beni savundular ona tepki gösterdiler, sonuçta onların evlatları onların kanı, sen el kızı olduğun için çokta bi tepkileri olmuyor.
ama senin için çok isterdim mesela dayısı çıksın 2 tokat atsın sen ne adi adamsın nasıl böyle birşey yapabildin desin..arkadaşlarında dediği gibi verilmiş sadakan varmış cidden, Allaha havale edip geçmek en güzeli, Rabbim ne yapacağını çok iyi bilir..
KIZLAR neden $ok geciriyosunuz ki..?? klasik ERKEK davranislarindan biri
Evet evet arkadaş çok haklı.Yaşamış ve şoku çoktan atlatmış biri olarak bana artık normal geliyor..
Ama duymak yerine o acı tecrübeyi yaşamak çok ayrı.
İnşallah tez antropoza girerler
buna benzer bişeymi yaşadın arkadasım? peki tanıdıklarına bu insanın ne mal olduugnu anlattın mı?
kurtulmuşsun..
o kendine evde hizmetçi annesine de bakacak birini arıyormuş seni seçmiş..
ama Allah büyük bak,neleri çıkardı karşına..
sevin sadece,hiç üzülme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?