Ahmet öğretmen mevzusu:)

Ahmet öğretmen evliyse

yaratıcı birine benziyo zaten facete bi grup var 1. sınıf öğretmenleri diye ilk orda görmüştük biz ordan biliyoruz :) tabi şimdi durum başka. şansını dene bence bişey kaybetmezsin

Senin mesleğin nedir öğretmen olsan daha kolay olurdu işin eklerdin bir şeyler sorar danısırdın sınıfım için bende calısmalar yapmak istiyorum derdin yardımcı olurdu bence okulunuza gelip görmek isterim derdin okulunu biliyorsundur gerci arastırmışsındır

="-agnes-, post: 43438664, member: 706937"]Kendi yayınlamış diye duydum. Sonra sayfalara yayılmış. Hak etti nihayetinde.
Hımm ben yaptığı iyilikleri duyuranları doğru bulmuyorum. Habersiz bir gelisme olsaydı bu neyse. Mesela şimdi haberlerde falan engelli oğlunun ayakkabısını bağlayan yaşlı bir anne var.OOrda belli onun habersiz olduğu ve çok doğal bir görüntü

çok güzel anlatmışşsınız hislerinizi :) ama eminim sizin gibi düşünen bayanlar çoktan harekete geçmiştir.bence meslaktaşım şuan yoğun ilgiye yorabilir hislerinizi.umarım gönlünüzce olur sonuç :)

adamın yaptığı iyilik değil ki :)
araştırmış güzel bi sınıf düzeni oluşturmuş
başka öğretmenlere de bi fikir olsun diye paylaşmış adam

okulu belli
git tanış :)
akhisarlıymış benim hemşerim
akhisara gelin alırız seni
Hahahah zeytiniiim:) seni çok severim al götür:)

Yahu kızlar sanki adamı istemeye gidicem dedim evli de olabilir hayatında biri de olabilir. ciddi ciddi ifade edecek olursam tanımak isterim diyeyim. Sanki üstüne atlayalım dedik

Ben size katilmiyorum..toplumdaki anlayisi yikmali..iyi bir ornekse dunyanin bir ucuna haber gitmeli.

Niye japonyada beden egiti derslerinin videolari yayildi..herkes japonyayi konustu.ornek oldular.

Adam cabalamis azmetmis..takdire sayan..
Ha su olur maddi yardim edip haber yapanlari dersen anlarim.
Ama bu cok baska bi durum..

o turuncu renk tum ogrenciler enerjik tututacak,sinifin dizayi sahane hayal gucu yaraticilik...

Tum okullarin tabusunu yikar insallah bu durum.

Oyleki bazi devlet okullarinda ders bile yapilmiyor..

Kpss ye hazirlanirken ogrendim ben tarih ve matematigi??
Dersanedeki hocalarim gibi ogretselerdi boyle cekermiydim simdi
Hatirliyorum sirf gecelim diye matematik hocasi sinav sorulari dagitirdi bize aynisi yapardik.ne oldu matematikten gectim..
2 yil devlet okulunda ucretli ogretmenlik yaptim.son siniflar okulu kirip dersaneye gidiyorlardi bundan istifade ogretmenlerimiz kisir cay keyfi yaparlardi..inanilmaz rahatlardi.

cay keyfi yapan ogretmen de alirdi fazla fazla maasini..ogrencileri sinava hazirlayip unv sokan dersane ogretmenleri ise komik bir maas alirdi..simdi nerde egitim sistemi nerde hak.

Keske hepimiz iyi birseyler basarsak ve ornek olsak topluma..

="zeytinagaci, post: 43438739, member: 488460"]adamın yaptığı iyilik değil ki :)
araştırmış güzel bi sınıf düzeni oluşturmuş
başka öğretmenlere de bi fikir olsun diye paylaşmış adam
Evet o yönden düşünmemiştim örnek olsun diye yapmış olabilir. Yalnız beş günlük tatilinde görevi dahilinde olmayan şeyi yapması bir iyilik bence.

Hahah:) valla gülesim de geliyo ama durum o:)

İnşallah:)

Şimdi yine baktım adam yakışıklı değil ama çocuklarla oyun bile oynamış:) yani bi fotosu var çocuklar sarılmış falan.

E="Silent_women, post: 43438793, member: 658927"]Ben size katilmiyorum..toplumdaki anlayisi yikmali..iyi bir ornekse dunyanin bir ucuna haber gitmeli.

Niye japonyada beden egiti derslerinin videolari yayildi..herkes japonyayi konustu.ornek oldular.

Adam cabalamis azmetmis..takdire sayan..
Ha su olur maddi yardim edip haber yapanlari dersen anlarim.
Ama bu cok baska bi durum..

o turuncu renk tum ogrenciler enerjik tututacak,sinifin dizayi sahane hayal gucu yaraticilik...

Tum okullarin tabusunu yikar insallah bu durum.

Oyleki baze devlet okullarinda ders bile yapilmiyor..

Kpss ye hazirlanirken ogrendim ben tarih ve matematigi??
Dersanedeki hocalarim gibi ogretselerdi boyle cekermiydim simdi
Hatirliyorum sirf gecelim diye matematik hocasi sinab sorulari dagitirdi bize aynisi yapardik.ne oldu matematikten gectim..
2 yil devlet okulunda ucretli ogretmenlik yaptim.son siniflar okulu kirip dersaneye gidiyorlardi bundan istifade ogretmenlerimiz kisir cay keyfi yaparlardi..inanilmaz rahatlardi.
O kisir cay keyfi yapan ogretmen alirdi maasini..ogrencileri sinava hazirlayip unv sokan dersane ogretmenleri ise komik bir maas alirdi..simdi nerde egitim sistemi nerde hak.

Keske hepimiz iyi birseyler basarsak ve ornek olsak topluma..
[/QUOTE]
Dogru diyorsunuz ben örnek olması açısından yaptığını hiç düşünmemiştim. Çok fedakâr bir öğretmen olduğunu da ilk mesajımda paylaştım.

Hahah:) valla gülesim de geliyo ama durum o:)

İnşallah:)

Şimdi yine baktım adam yakışıklı değil ama çocuklarla oyun bile oynamış:) yani bi fotosu var çocuklar sarılmış falan.

erkeklerde kadınlar merhamet arar aslında ve merhametin en çok olduğu meslek de öğretmenliktir.ondan erkek öğretmenler iyi baba imajı oluşturur bundan da etkilenmiş bu hayranlığı hoşlantıya taşımış olabilirsiniz

Yok aslında. Erkek öğretmenlerden çok da haz etmem. Bağırıp çağırmaları, vuranlar kulak çeken ayılar.

Böylesini görünceee:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…