- 2 Nisan 2014
- 1.412
- 1.933
- 168
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
-
Gözdoştan cilvelerBence şansını dene.Gerçekten çok iyi ya bende bayılmıştım ama tanışmayı düşünmek aklımdan geçmedi vallaYaşasın facebook twitter.Yaz adı soyadı çak bi selam :))))
HahahahahaBen sinifi begenmedim yalniz en basiti rengi cok göz yorucuydu..cocuklarin ders sirasinda ilgisini dagitabilecek cok hareketlilik vardi:) da konu bu degil ztn niye arizalik yapiyosam:)
Aman yaz gitsin ne kaybetcen ani olur:))
Bende oyle zamaninda uzaktan uzaga hayran oldugum birine acilmistim sonuc tirrttt
Ya normalde çirkinBunun neresini beğendin yaw kapkara
Doğru tabi. Ya zaten konuştukça şekilkeniyo bişeyler. Ben her şeyden önce insani anlamda tanımayı isterdim. Hani öğretmenliğini ya da ne bileyim etkileyiciliğini geçtim, böyle bi insanı tanımak isterdim.Adama yazan olur senin gibi.Egosu tavan yapar şımarır az,ona katkıda bulunmuş olursun falan.Güzelsen öne geçeRsin.Bir ihtimal ama güvenmemeni öneririm kimbilir kim.Masum duygularını boşa çıkarqbilir.
Kabul etti ama evet tabii ki onca insanı eklemiştir. Bu durum zaten apaçık ortada. Ama tabii ki bakış açısı benimle çok uyduğundan bazı şeylere, yakın hissedip tanıma hissine kapıldım evet.Benim arkadas bile eklemis hemen facesine bisey olacagini sanmam arkadaslik anlaminda senide ekler.
Ben seminer, konferans duyurularını ve sayfalarını takip etmek amaçlı kullanıyorum. Evet fotom var ama bir elin parmağını geçmez. Buna ek olarak şahsi bilgim de yer almaz. Yani herkes ne kadarını biliyorsa o da o kadarını bilecek. Yakın çevrem kadarını değil.Ya herkesi nasıl facenize ekliyırsunuz.Fotolarınız yokmu orda sizin.
Ay orası buraya yazmak içindiBence hic ugrasmayin. Sacma yani. Ve olasiligi cok dusuk. Sanki reelde taniyabilecegin baska insan kalmadi mi?
Zaten "bi kayfe içip 24 kasımı kutlamayane dersin tatlı çocuk desem nolur acaba ya" seklinde yazarsan bastan kaybedersin. Uslubun cok kotu. Lutfen kusura bakma.
Aynen. Zaten burda konuştukça saçma geldi. Soğudum gibiFaceden kimseye ilgi duyacagini sanmam beni de ekleyenler oluyor ben kabul bile etmiyorum,mesaj atanlara cevap bile vermiyorum.Ama o ilgisini cekebilecegin mesaj atarsan verir fakat ileriye goturmez ogretmen ve cevresi var sonucta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?