Ahmet öğretmen mevzusu:)

Ben sinifi begenmedim yalniz en basiti rengi cok göz yorucuydu..cocuklarin ders sirasinda ilgisini dagitabilecek cok hareketlilik vardi:) da konu bu degil ztn niye arizalik yapiyosam:)
Aman yaz gitsin ne kaybetcen ani olur:))
Bende oyle zamaninda uzaktan uzaga hayran oldugum birine acilmistim sonuc tirrttt

Bence şansını dene.Gerçekten çok iyi ya bende bayılmıştım ama tanışmayı düşünmek aklımdan geçmedi valla Yaşasın facebook twitter.Yaz adı soyadı çak bi selam :))))

Hahahahaha

Adama yazan olur senin gibi.Egosu tavan yapar şımarır az,ona katkıda bulunmuş olursun falan.Güzelsen öne geçeRsin.Bir ihtimal ama güvenmemeni öneririm kimbilir kim.Masum duygularını boşa çıkarqbilir.
Doğru tabi. Ya zaten konuştukça şekilkeniyo bişeyler. Ben her şeyden önce insani anlamda tanımayı isterdim. Hani öğretmenliğini ya da ne bileyim etkileyiciliğini geçtim, böyle bi insanı tanımak isterdim.

Benim arkadas bile eklemis hemen facesine bisey olacagini sanmam arkadaslik anlaminda senide ekler.
Kabul etti ama evet tabii ki onca insanı eklemiştir. Bu durum zaten apaçık ortada. Ama tabii ki bakış açısı benimle çok uyduğundan bazı şeylere, yakın hissedip tanıma hissine kapıldım evet.

Ya herkesi nasıl facenize ekliyırsunuz.Fotolarınız yokmu orda sizin.
Ben seminer, konferans duyurularını ve sayfalarını takip etmek amaçlı kullanıyorum. Evet fotom var ama bir elin parmağını geçmez. Buna ek olarak şahsi bilgim de yer almaz. Yani herkes ne kadarını biliyorsa o da o kadarını bilecek. Yakın çevrem kadarını değil.

Bazı fotolarda kişinin oturduğu evi bile kestirebilirsiniz. Ama benim bu tarz paylaşımlarım yok.

Dekoratör gibi adam maşallah Ama facesine herkesi ekliyorsa o zaman ona ne kızlar ohhoooo yorum mesaj yazıyordur Moralinizi bozmak olmasın da, sizde onun dikkatini çekecek bişey yapıp sayfanızda paylaşın

Faceden kimseye ilgi duyacagini sanmam beni de ekleyenler oluyor ben kabul bile etmiyorum,mesaj atanlara cevap bile vermiyorum.Ama o ilgisini cekebilecegin mesaj atarsan verir fakat ileriye goturmez ogretmen ve cevresi var sonucta.

Bence hic ugrasmayin. Sacma yani. Ve olasiligi cok dusuk. Sanki reelde taniyabilecegin baska insan kalmadi mi?
Zaten "bi kayfe içip 24 kasımı kutlamayane dersin tatlı çocuk desem nolur acaba ya " seklinde yazarsan bastan kaybedersin. Uslubun cok kotu. Lutfen kusura bakma.

Ay orası buraya yazmak içindi tabii ki ona böyle yazmıycam ilahi

Faceden kimseye ilgi duyacagini sanmam beni de ekleyenler oluyor ben kabul bile etmiyorum,mesaj atanlara cevap bile vermiyorum.Ama o ilgisini cekebilecegin mesaj atarsan verir fakat ileriye goturmez ogretmen ve cevresi var sonucta.
Aynen. Zaten burda konuştukça saçma geldi. Soğudum gibi

Faceden cvp da verebilir tabi ama bu misal abazalığı yada çapkınlığı sebebiyle de olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…