- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
-
Düşününce neden heyecanlandım ki bennn:)))Adamın okulu belli cok etkilendiysen bence direkt karsısına cık sizinle tanısmak isterim de :)
Çok tatlışBende yeni google a sordum geldim valla çok şeker adammış , iyi şanslar canım
Sen de mi brütüsBence keşke konu acmayaydin adamın talibi çoğaldı ha sayende
Valla hiçbişey olmasam arkadaşı olmak isterim. Gerçekten insana bişeyler katabilecek biri benim için.Çok ciddiysen bence de okuluna git Bi şekilde birebir görüş.
Böyle Bi arkadaşım olmasını sohbet edebilmeyi bende isterdim. Bayan olsa direk tanışmak isterdim. Ama evli değilsin senin tanışmanda Bi sakınca görmüyorum ben.Valla hiçbişey olmasam arkadaşı olmak isterim. Gerçekten insana bişeyler katabilecek biri benim için.
Neden o biri sen olmayasın da diyeydin iyiydi hehehe:)Ahmet öğretmenin sınıfını görünce ben de sinifimi boyatmaya karar verdim ama turuncuya degil :) daha yumuşak bir renk olabilir. Lila, fıstık yeşili ya da turkuaz gibi. Bir sey daha çekti dikkatimi: siniftaki gitar ve saz. Ben de bir gitar alıp şarkıları bu şekilde ogretmeliyim mutlaka diye düşündüm. Kısacası ahmet öğretmen bize ilham oldu :) teşekkürler hocam
Konuya gelirsek Ahmet öğretmenin görüştüğü biri vardır diye düşünüyorum. Ha yoksa bile yakın zamanda olacaktir
Gitme ihtimalim daha yüksekYazarsan sonucu bize yazmayı da unutma o halde.
Velilerle beraber yapmış hem de. Evimizi de boyar öyleBence hoş adam..
Ama evliyimHeheheh
Şaka bir yana. Tebrik etmek ve tanışmak istedim. Merhaba yaz ne olacak.
Belki devamı gelir.
Hoşluğundan öte yaptıkları çok güzel.
Ben turuncu yerine daha dinlendirici bir renk seçse nasıl olurdu diye düşündüm sadece.
Meslektaşımı tebrik ediyorum.
Duvara hiç bir şey yapıştırmayalım diyen idareciler var bu ülkede ama.
Şanslıymış ki kendisine destek olan, önüne engel koymayan insanlarla tanışmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?