- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
-
8000 mi? Kucuk capta bi popcu kadar takibi varmis. Vayyy anasini. Bende gidip okulun catisini mi yapsam8000 takipçisi var sen ayzamaya karar verene kadar 80.000 olur o :))))))))))
Haydi bismillah. Pisikopatin selami var de.Çok heyecanlandım çevrimiçiallahımmmmm inşallah hadi hayırlısı
Kzıım sizi gebertirim bak8000 mi? Kucuk capta bi popcu kadar takibi varmis. Vayyy anasini. Bende gidip okulun catisini mi yapsam
Kızlar hem komiğime gidiyo bu durum hem de aklımdan çıkmıyo
Belki ileride başka bir durumla gelip konu açmaya niyetlendiğimde bu konu başıma kakılacak:) ama benim akıl kuş olup uçtu..
Bu adam işini mükemmel yapmış ya hani, benim için fazla etkileyici..
Ben aldığı paranın hakkını veren, işine resmen aşık olan insanlara çok ama çok değer veren, saygı duyan biriyim.. Böyle bi adamın bir de tam sizin tipiniz olduğunu düşünün..
Motorun yaptığı dalga köpürtmesi falan diycem de cıvımayayım..
Yahu bu adam bu kadar yayılmadan önce ben bunu bi sayfada görüp "o nasıl duvar boyamak nasıl hevesli" diyip bi acayip olmuştum. Açıp açıp bakmalar falanne bileyim neyse..
Geçen gün anahaber bültenine bağladılar. O nasıl ses dedim. Konuşması ses tonu..
Şimdi ben bu adama bi kayfe içip 24 kasımı kutlamaya ne dersin tatlı çocuk desem nolur acaba ya
Şaka bi yana, ne yapabilirim kızlar? Ciddi ciddi düşünüyorum. Sonuçta öyle dizi film yıldızı değil bu adam. Bildiğimiz öğretmen. E ben de bu kadar yayılmadan önce de aynı şeyleri düşündüm. Yani gündeme gelmesinden etkilenmek de değil bu. Facebooktan görüp beğendim allahın emriylenasıl tanışabilirim, nasıl iletişim kurabilirim?
Çocuklara o kadar değer vermesi, konuşma tarzı, TİPİvecihiiim
Kızmayın alay etmeyin iki kelam edin şu kızçenize
Sizi çooook seviyorum
Ayy bugünleri de mi görecektik
Kiz ben evliyim deli. Allah sana bagislasin emi. Bende takipci edineyim diye tamir edem dedim yahuKzıım sizi gebertirim bakyeter be alenen taktınız boynuzu bana ilk ben laykladım
BakmaYa sinifina dikkat etmistim de adama degil :)
Du bakim bi
He taaam o zamanKiz ben evliyim deli. Allah sana bagislasin emi. Bende takipci edineyim diye tamir edem dedim yahu
Agnes avciymisSenin iş ne agnes?Çalışıyor musun?
Bakma
Ya da bak evlisin zaten
Kzıım sizi gebertirim bakyeter be alenen taktınız boynuzu bana ilk ben laykladım
Haahaha :) sen de öğretmendin dimi:)Hahahahahah çok güldüm yaaa.
Aşka gel!
Muhabbetini buraya yaz bak çok merak ettim :)
Ay aşkolsun ahahahahahahahahhaahahahahahahAgnes avciymis
AMİNBen de facede sürekli gördüm ama hiç dikkatimi çekmemişti yazınızı okuyunca şöyle bir baktım allah var çok yakışıklı :) size mutluluklar dilerimm
Haahaha :) sen de öğretmendin dimi:)
Okumadı dahaçevrimiçiydi KİMLE KONUŞYSN.s ahhahahaahja
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?