Ahmet öğretmen mevzusu:)

İşte ilerde popüleritesi artar mı azalır mı onu bilsem

Güzel :)

Minikler böyle sarılır hep.
Oyy aklıma kuzularım geldi yerim.

Ama erkek öğretmenler çocuklarla bu bağı kolay kuramaz.
Yani ben pek görmedim. O açıdan da kendisini kutluyorum.
Beni de okullarda öğretmen sanıyolar yanıma geldiklerinde bi sormakarı var siz öyretmenmisimiss diye bazen olasım geliyor öğretmen

siz bu adamı tavlıyomuşsunuz sevgili oluyomuşsunuz filan sonra açılan konular

sevgilim facete eski sevgililerine bakıyor
sevgilim faceimdeki butun erkek arkadaşlarımı sildirdi
sevgilim sanal ortamda beni aldattı
sevgilim beni markete bilem göndermiyor

işte o zaman ahmet öğretmen bi film yıldızı kadan meşhur olur dşlfkgdlşkglşflşkg

Neden o biri sen olmayasın da diyeydin iyiydi hehehe:)

Canim sen ne iş yapıyorsun peki?
Bi erkeğin peşinden gidip de ilişkiyi başlatan ya da devam ettiren azdır diye düşünüyorum. O yüzden ahmet hoca kendi çevresinden birilerini secer diye düşündüm. Sahiden ulaşmayı düşünüyor musun? Ben şaka sanmistim

Neden o biri sen olmayasın da diyeydin iyiydi hehehe:)

Canim sen ne iş yapıyorsun peki?
Bi erkeğin peşinden gidip de ilişkiyi başlatan ya da devam ettiren azdır diye düşünüyorum. O yüzden ahmet hoca kendi çevresinden birilerini secer diye düşündüm. Sahiden ulaşmayı düşünüyor musun? Ben şaka sanmistim

Ulaşıp tanımayı tabii ki istiyorum. Ama burda anlattığım tarzda değil. Yani bi sohbet etmek düşüncelerini öğrenmek belli şeyleri tartışmak isterim evet:)

Unutmustum yuzunu. Baktim ahmet hocanin maasallahi var.

Ayrica nasil bi sinif yapmis o. Harika bayildim. Tasarimci gibi. Ne askla sarilmis isine, ogrencilerine. Bravo valla.

Evet ama ne yazılır:)
Asigim uleeeeennnnnnnnnn de :)

Ne diyeceksin sen bilicem tatlim. Ben olsam soyle yazardim.

Merhaba ahmet ogretmen,

Bir tv haberinde sizi gordum. Okul icin yaptiklarinizi, ogrencileriniz icin harcadiginiz enerjigi ve onemlisi onlara verdiginiz sevgiyi cok takdir ettim. Sizin gibi ogretmenlerin varligi beni cok mutlu ediyor. Bende bir sekilde yardimci olmak isterim. Bende boyarim, bende suslerim sinifi, butcemin yettigi kadar yardimda etmek isterim.

Vs vs

Boyle baslangic yapilabilinir.

Kiz yazarsan bizede de. Merakta koyma

Sayende ''Ahmet Öğretmen haberi''nden haberdar oldum Bana kalırsa sadece etkilenmişsin.. Büyük bir ihtimal 1 haftaya kalmaz bu hissinden eser kalmaz bence..

Bu takipçiler ne demek oluyor ya.Kişi kabul etmesi gerekiyor mu?Onun paylaştıklarını görmek için mi takip?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…