- 25 Nisan 2014
- 4.058
- 7.534
- 168
- Konu Sahibi bensibelim2
-
Cevresindekilerle kalsa yine iyi.evet burda calistigi yerden sikayet eden bir bayana da sacma sapan bir laf etmisti. Ici kayniyor arkadasin, cevresindekilere sabir.
Kuzum sen sadece bunu yazmayi mi biliyorsun. Her konuda bunla acılis yapıyorsun... Yasınla ilgili bir kompleksin mi var......Kac yasinda bu cocuk?
Aiesec'in ne olduğunu biliyorum merak etmeyin çalıştığım yerde de oradan gelen yabancı stajyerler var ancak benim bahsettiğim bir türk erkeğinden bahsediyoruz oraya kadar gidip de hele parti ortamı ev ortamı rahat durmuşmudur?
hiç sanmıyorum.
insanda biter diyenler burada kocanız aldatınca üzülmeyin o zaman :)
Kiz ben kocama guveniyorum da sibel'e guvenmiyorum. Iz surer, dadanir kapimaYok zaten sibel kendisi mesaj atmayacakmis, eskort arkadasi varmis, o atacakmis. Nasil bir arkadas cevresi varsa artik.
kız ne evhamı kendi kocayı elde tutamamış boşanmış mı boşanıyo mu ne ben evdeysem kardeşimde evlenemez kurusun hasbam modunda geziyor aylardır..Kardesin evlenme niyetindeyse akli basında bir insandir bırakta kendi evlenecegi insanı kendi seçsin...Eşini size göre seçecek degil.... Lütfen ablalıği zorda oldugu ,yardima ihtiyac duydugu zamanlar da yapin hayatına müdahale etmeyin....Siz esinizle evlenirken kardesinize mi sordunuz.... Bune ya kardeşinizin sizden çektigi....
Aiesec yapmis o mülaketları gecmis başarili bir bireyi seks düskunü yapmaniz entrasan...Sizinkafa yapınizı kardesinize kız oglan kız diye derken bile belli ediyorsunuz... Daha bir haftadır konuşdugu biri icin fazla evhamlisiniz.... Bu kimseyi kardesinize layik görmeme durumu altin da birsey aramaya başladım ... Kıskaniyormusunuz yoksa kardesinizin bulunmaz hint kumaşı mı? Kardesiniz kendi başına bir birey bırak kendi hayatina kendi yön versin...Ben eminim ki kardesiniz yanlıs bir evlilik yapsa ben demisdim diye başına kalkarsınız....
Neden rahat dursun ya? Sevgilisi, eşi mi var ki rahat dursun?
Yoksa siz de mi daha önceden ilişki yaşadıysa şu an kardeşinizi aldatmış olacağını düşünüyorsunuz?
Kocanın aldatmasıyla alakası ne? Bu alakasız çıkarımları yapabilmek için özel bir eğitim mi var?
vallahi ben tesadüf geçen konusunu okumuştum işte kardeşini görücü üsülu tanışmasını istemişler 35 yaşında(sanırım) hala daha kendine kız bulamamış milleti araya sokuyor diyeAyy senin gibi ablasi varsa kiz evde kalicak...yahu biraz rahat ol...tovbee..
569 Mesajin 80% Yas kac 10% Burc ney 5% kesin Oglak 5% normal bisiler yazmak .... Pes dogrusu...Kac yasinda bu cocuk?
Hmmm ben orayı kaçirdım...Konu sahibinin kıskanclikdan gözü dönmüs......kız ne evhamı kendi kocayı elde tutamamış boşanmış mı boşanıyo mu ne ben evdeysem kardeşimde evlenemez kurusun hasbam modunda geziyor aylardır..
ortada bensibelim2 diye bir kadın ve bir adet kız kardeş olduğundan bile şüpheliyim..Walla sırf olay olsun diye konu açtığın kanısındayım. Allah bilir ortada bi aday bile yoktur
ortada bensibelim2 diye bir kadın ve bir adet kız kardeş olduğundan bile şüpheliyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?