- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
Siz öyle zannedin çoğu zaman beraber yiyelim diyecekler, tam 13 sene aynı apartmanda alt üst oturduk dert sahibi oldum şimdiki aklım olsaydı kocayı boşardım yine oturmazdım sakın ama sakın taşınmaBenim yemem icmem ayri olacak. Rabbim sabr versin sizede
Sen yeme içme ayrı olavak zannedersin ama sadece yatmaya evine geçersin demedi deme. Eltine kayinvalidene gelen misafirlere hizmet etmek, yatacak yer olmayınca evini açmak da cabası. Bir tane tutulacak tarafı yok bunu sen de biliyorsun. Mesafeyi koyarım diyorsun ama bana yorumlarından çok da baskın bir karakter gibi gelmedin, daha çok aman ali rıza bey ağzımızın tadı kaçmasın modunda takılan birisin, belki yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama öyle bir izlenim uyandı ben de. Benim kv ile aramda 10 dakika mesafe yok bile 2 yıldır anca anca düzenime, isteklerime ayak uydurmaya başladılarki bu seviyeye gelene kadar ne kavgalar ne huzursuzluklar yaşadım. Kaldı ki bir de aynı apartman.. işin çok zor çok. Olabildiğince pençelerini çıkararak taşın, en ama en baştan bilsinler kırmızı çizgin olduğunu yoksa işin yaş
ooo cümbüşe gel ver coşkuyu ver coşkuyu..Hayırlı akşamlar.
Başlıkta belirttim gibi aile apartmanı
Ramazan bayramından sonra tasincagm. Kayın babam müstakil evinin üzerine bi kat daha cıktı 2 katli ev toplamda 4 daire var. Alt katta kv karşısında eltim ust katta da ben ve eltim olucaz.
Çok tedirginliklerim var endişelerim var eltimgil kv de ile akrabalr aynı köyden ikisi ama.ben yabancıyım. Memleketm farklı hiç istemiyorum.tasinmak hiç de istemiyorum vesvese mi yapıyorum bilmiyorum ama içime sinmiyor oraya gitmek.
Bazen dışlandığımi bile farkediyorum orada nasıl olacak tamamen yerleşirsem bilmiyrm 2 yıllık evliyim artik hayatımın geri kalanı o evde nasıl.gecer.nasil sürer bilmiyorum..aile apartmanında kalanlar yazabilirler mi...
Benim kayinbabam 4 katlı bir apt yaptı kayınvalidem görümcem iki eltim oturuyoruz diğerleri yabancı zaten inanır mısın büyük olan eltim okadar sorumluki kayınvalidem gille sürekli arkasından konusur diğer eltimle araları çok iyi benden bayağı kaç yaş büyükler bende bazen ortamlarına girmek istedim o büyük eltimle aramiz iyi değil beni hiç cekemiyo aramızda kırgınlıklar oldu ama yinede konuşuyoruz diger eltimse onla da aramız iyidi benim dedikodumu yapmışlar ve ben bunu duydum artık onunlada samimiyetim yok küs değilim onlarla yaşıt değilim büyükler saygım yine var ama asla evlerine gitmiş gelmisligim yok hep onlar birbirine kahvaltı ya çaya oturmaya giderler ne bana gelirler ne ben giderim ilk başta çok zoruma giderdi şimdi umursamiyorum o büyük eltim değilde diğeri dedikodumu yapan benim peşinden ayrılmıyor sürekli konuşma çabasında ama yüz vermiyorum görümcemde yılan gibi onun yanında bişey konusulmuyor hemen gidip bizi birbirimize düşüruyo kayınvalidem teyzem olur onun çok yanlışları oldu aramızda laf taşımak gibi oyuzden bana ders oldu yanlarinda bişey söylemiyorum.. gelelim sana işin zor valla iyi olsan kötü biliyolar kötü olsan reklam ediyolar bu eltilik kadar zor bişey yok çekememezlik çok var..
Akraba akreptir diye bosuna denmemis herhalde ama şaşırdım. Nasil ya? Kayinvaliden teyzen oluyor,anne yarısı ne gibi bi yanlışı oldu ki sana. Gorumcen kayinlarin falan kuzenin. Daha iyi gecinmeniz gerekmez mi?
Hani benim ailemde ve bizim memlekette akraba evliligi olmaz. Hatta hic yok. Düşünüyorum da ben teyzemin ogluyla evli olsam sorun yasamazdim gibi geliyor. Şaşırdım.
Hayır öyle deme akraba kim olursa olsun akreptir.. tmm şuan kayınvalidem le iiim gorumcemlede konuşuyoruz ama ders oldu bidaa yanlarında konuşmuyorum laf lafa acildimi bak buda bunu söyledi senin hakkında diyolar görümcem kimse onu bişeyden saymaz çünkü çok fena kaç defa aramızı bozdu eltilerimle onların lafını bana benim lafını onlara söylerdi çok kavga ettik onunla kayınvalidem de istiyoki onun her istediği olsun ona zıt gittiğimde biyerde bı laf açılsa benim dediklerimi gider söyler ama onu uyardım yinede ayağımı denk aldim..Akraba akreptir diye bosuna denmemis herhalde ama şaşırdım. Nasil ya? Kayinvaliden teyzen oluyor,anne yarısı ne gibi bi yanlışı oldu ki sana. Gorumcen kayinlarin falan kuzenin. Daha iyi gecinmeniz gerekmez mi?
Hani benim ailemde ve bizim memlekette akraba evliligi olmaz. Hatta hic yok. Düşünüyorum da ben teyzemin ogluyla evli olsam sorun yasamazdim gibi geliyor. Şaşırdım.
Ne kadar terbiyesizler yaaaaa. Kayinvaliden de kendini saydırma peşinde herhalde.Hayır öyle deme akraba kim olursa olsun akreptir.. tmm şuan kayınvalidem le iiim gorumcemlede konuşuyoruz ama ders oldu bidaa yanlarında konuşmuyorum laf lafa acildimi bak buda bunu söyledi senin hakkında diyolar görümcem kimse onu bişeyden saymaz çünkü çok fena kaç defa aramızı bozdu eltilerimle onların lafını bana benim lafını onlara söylerdi çok kavga ettik onunla kayınvalidem de istiyoki onun her istediği olsun ona zıt gittiğimde biyerde bı laf açılsa benim dediklerimi gider söyler ama onu uyardım yinede ayağımı denk aldim..
İmar izni yoktur belki şikayet etsende o kaçak katı yıkıp gitmek zorunda kalmasanEvi kayinbabam yapti esiminde katkisi var az cok.
Ev bitti zor kaba islerini k.b yaptrdi ufak tefek seyler bize kaldi oda ramazan bitene kadar anca biter
Niye bilmiyorum ama bana çok sempatik geliyor. Belki o durumu yaşamadığımdan üvey kv ile dört yıldır görüşmüyoruz eşiminde isteği ile. Ama arada diyorum iyi kötü bir kv vardı şimdi o da yok. Keşke diyorum büyüklük yapıp bütün aileyi birarada toplayabilseymiş hepsini birbirinden ayırmak yerine. Kv ve eltiler iyiyse geçinebilirsiniz sanki yani inş geçinebilirsiniz. Zaten başka seçenek yok gibi illaki taşınacaksınız.Ikna etmeye calisiyorum ama olmuyor ikna olmuyorum olamiyorum. Buyuk tartismalarmz oldu oluyor ama hala vazgecilmiyor illa gidilecek sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?