- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
Benim ailem onayliyor tasinmami malesef.
Olsa bile ben kabul etmem yemekler tek yerde yenir sade yatmaya gidilir olmaz yani ben dedim bunu onlarada
Az cok tanımıssınızdır kayın ailenizi. Çat kapı gelirler mi giderler mi. Destek mi olurlar köstek mi mesela? Geleninize gideninize karısmazlarsa destek de olurlarsa Bi sıkıntı yok gbi görünüyor.Hayırlı akşamlar.
Başlıkta belirttim gibi aile apartmanı
Ramazan bayramından sonra tasincagm. Kayın babam müstakil evinin üzerine bi kat daha cıktı 2 katli ev toplamda 4 daire var. Alt katta kv karşısında eltim ust katta da ben ve eltim olucaz.
Çok tedirginliklerim var endişelerim var eltimgil kv de ile akrabalr aynı köyden ikisi ama.ben yabancıyım. Memleketm farklı hiç istemiyorum.tasinmak hiç de istemiyorum vesvese mi yapıyorum bilmiyorum ama içime sinmiyor oraya gitmek.
Bazen dışlandığımi bile farkediyorum orada nasıl olacak tamamen yerleşirsem bilmiyrm 2 yıllık evliyim artik hayatımın geri kalanı o evde nasıl.gecer.nasil sürer bilmiyorum..aile apartmanında kalanlar yazabilirler mi...
Eşinle yüksek sesle tartışamazsın. Çocuğun ağlasa neden ağladı diye sürekli hesap vermek zorunda kalırsın. Bir yere giderken mutlaka haberleri olur. Misafiri tek başına ağırlayamazsın. Sen teklif etmesen eşin annesine, abisine siz de gelin der. Onlara misafir gelse gidip hizmet etmek zorundasın. Ultra modern mesafeli bir aile değilse bunlar yaşayacağan şeylerden bir kaçı.
Valla arkadaşım kişiden kişiye illa ki değişir ama ben iki sokak ötedeyim o mesafeyi koruyana kadar 4 yıldır çıkmayan kavga kalmadı. Tek istediğim ben çağırmadan gelmeyin diyebilmekti. Aile yapısı çok önemli. Benim ailem de yılllarca aile apartmanında kaldı ama herkes seviyesini bilmiş. Maalesef ki eşimin ailesi çok gidio gelmeyi samimiyet sanıyorlar
Sonra her muhabbetten sonra da kuşağıma eleştirileri dedikoduları geliyordu. Şimdi ayda bi ancak çağırırsam gelirler. Ama dediğim gibi kötü kadın oldum aileyi bölen gelin oldum daha neler neler... insanlar kendi menfaatleri keyifleri doğrultularında iş ilerlemyince asacak kesecek çok şey buluyorlar.
Belli ki mecbursun seviyeli abartmadan resmî bi ilişki kurmaya bak
Çok çay gereksiz inme Çıkma yapma sürekli iş bul kendine
Allah yardımcın olsun
Ailenin onaylamasi birsey ifade etmiyor. Ki ilk defa bir kiz ailesi bunu onayladigini duydum, ilginc. Neticede mutsuz olan sensin. Restini cekip, ailene gitsen, ailen seni kapi önünemi birakacak? Sanmiyorum.
Ailen büyük ihtimal ile "aman evliliklerinde sorun cikmasin" diye seni gazlamiyorlar, durumu onayliyorlarmis gibi yapiyorlar. Sen onlara ciddi ciddi istemedigini anlatirsan, hatta bosanmayi göze alirsan, ailende senin ile beraber rest ceker.
Kira ödemek istemiyorsa orayı kiraya versin siz gene yerinizde oturun tabi Kabul ederse eşiniz Allah yardımcın olsun kardeşim
kötü gelin olacaksın çare yok hicbir ise koşma duymamazlıktan gel laf sok insalah taşınmazsınızEşinle yüksek sesle tartışamazsın. Çocuğun ağlasa neden ağladı diye sürekli hesap vermek zorunda kalırsın. Bir yere giderken mutlaka haberleri olur. Misafiri tek başına ağırlayamazsın. Sen teklif etmesen eşin annesine, abisine siz de gelin der. Onlara misafir gelse gidip hizmet etmek zorundasın. Ultra modern mesafeli bir aile değilse bunlar yaşayacağan şeylerden bir kaçı.
Şöyle diyeyim kayinvalidem de kendi kendi kardeşleriyle aynı apartmanda yaşıyor Aile apartmanı ne kadar dışarıda sorun olmasa gozuksede damatlarin yarısı birbiri ile konuşmuyor 2 kardeşte birbirine küs. Yani insan kendi ailesi ile.düşman olabiliyor ve oturup sabahtan akşama kadar birleşip apartmanda dedikodu yapıyorlar midem bulanıyor hepsindendeAile apartmanini yabanciya gerek baska bi akrabaya vermzler ki kiraya. Rabbm yardmcim olsun olurda gelirsem akliniza dua edinn insaaallahh
Hayırlı akşamlar.
Ramazan bayramından sonra tasincagm. Kayın babam müstakil evinin üzerine bi kat daha cıktı 2 katli ev toplamda 4 daire var. Alt katta kv karşısında eltim ust katta da ben ve eltim olucaz.
Çok tedirginliklerim var endişelerim var eltimgil kv de ile akrabalr aynı köyden ikisi ama.ben yabancıyım. Memleketm farklı hiç istemiyorum.tasinmak hiç de istemiyorum vesvese mi yapıyorum bilmiyorum ama içime sinmiyor oraya gitmek.
Bazen dışlandığımi bile farkediyorum orada nasıl olacak tamamen yerleşirsem bilmiyrm 2 yıllık evliyim artik hayatımın geri kalanı o evde nasıl.gecer.nasil sürer bilmiyorum..aile apartmanında kalanlar yazabilirler mi...
Kirada otuyoruz kaynbabmda bütün oğullarını yanına alıyor ben hiç ıstemiyroum çok tartıştık eşimle ama kabul ettiremedim ev varken neden ödeyim kira diyor. Benim huzurumun mutluluğumn paradan daha önemli olduğunu anlatamdim bir türlü..zerre kadar istegimm yok taşınmaya...
Aile apartmanında oturan ve mutlu olan kimse görmedim daha benHayırlı akşamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?