• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile evindeyim artık yapamıyorum

Ev kalabalıksa bebeği evdekilere bırakın ve çalışın
9 aylık bebeğimi bırakıp çalışmak içimden gelmiyo 16 yaşından beri çalışmış biri olarak söylüyorum ev kalabalık olsa bile bana bi yararları olmuyor emin olun

9 aylık bebeğimi bırakıp çalışmak içimden gelmiyo 16 yaşından beri çalışmış biri olarak söylüyorum ev kalabalık olsa bile bana bi yararları olmuyor emin olun
E kim bakıyor bebeğe maddi olarak

Burada size büyük nedenlerimi söylecek değilim ve evet ailem kol kanat gerdi ama bunu zaten yapmak zorunda oldukları için ama ben burdayım diye de herşeyi yapabilecek söyleyeceklerini sanıyolarsa evet malesef ki ben çekmem ben bu eve kimseye hizmet etmek için ya da arkasını toplamak zorunda olduğum için dönmedim ayrıca manevi olarak destek olmadıktan sonra ben bebeğime mama ve bez parasını devletten yardım alarak da karşılayabilirim
Ooo tam bir z kuşağı cevabı olmuş

1. Aileniz size bakmak zorunda değil. Çocuk yapacak kadar büyüdüyseniz, kendi ayaklarınızın üzerinde de durabilmeniz gerekirdi

2. Bebekle o eve geri dönüp düzenlerini alt üst etmişsiniz. Tabii ki bir miktar yardım etmeniz, evin işlerini sırtlanmanız gerekir

3. Devletten yardım alarak karşılayın o halde

4. Bir işe girip çalışın, madem evde beş kişi var

E kim bakıyor bebeğe maddi olarak
Sanırım tam olarak okumamışsın bebeğimin hiçbir şeyi eksik değil çok şükür babam da kayınvalidemde herşeyini karşılıyor

Burada size büyük nedenlerimi söylecek değilim ve evet ailem kol kanat gerdi ama bunu zaten yapmak zorunda oldukları için ama ben burdayım diye de herşeyi yapabilecek söyleyeceklerini sanıyolarsa evet malesef ki ben çekmem ben bu eve kimseye hizmet etmek için ya da arkasını toplamak zorunda olduğum için dönmedim ayrıca manevi olarak destek olmadıktan sonra ben bebeğime mama ve bez parasını devletten yardım alarak da karşılayabilirim
Tamam o zaman ayırın evinizi başınızın çaresine bakabileceğinize güveniniz tam.

Sanırım tam olarak okumamışsın bebeğimin hiçbir şeyi eksik değil çok şükür babam da kayınvalidemde herşeyini karşılıyor
İşte neden bu duruma sokuyorsun başkasının eline bakıyorsun rahatsız olmuyor musun o evde fazlalık olmaktan güvencen yok

E eşiniz çıksa bile hemen iş bulup ev açamayacak ki. Birine el açacaksınız yine mecbur. Şimdiden az buz bişeyler yapmaya bakın, içimden gelmiyor diye bir şey yok, kimin içinden geliyodu ki.

Size kötü haberlerim var. İş yok, güç yok, hemen de bebek yapılmış, eş cezaevine düşmüş, ve evet birilerinin ardını toplayacaksınız. Ele düşmüşsünüz, napabilirsiniz, daha iyisini yapacak olsanız zaten yapardınız.

Malesef kayınvalidem de bazı sebeplerden dolayı kalamam tabikide şuan bile gidip elimden geldiğince yardım ediyorum
evinizi bir sinirle kapattınız
k.validenizle bazı sebeplerle kalamıyorsunuz
kendi ailenizle geçinemiyorsunuz...sizin bir uyum sorununuz olmadığından emin miyiz?

eşiniz teee 2020'de bir suç işlemiş daha 20 yaşındasınız ve bu adam eninde sonunda cezasını yatacak o girsin çıksın da bebeği de öyle yapalım filan da dememişsiniz....

e yani maşallah. siz hepimizden akıllısınız biz size ne akıl verelim ki?
burada çocuk yapmak için 8-10 sene borcunu harcını ödemeyi, işini gücünü yoluna koymayı bekleyen herkes aptal bi siz zekisiniz .

Ooo tam bir z kuşağı cevabı olmuş

1. Aileniz size bakmak zorunda değil. Çocuk yapacak kadar büyüdüyseniz, kendi ayaklarınızın üzerinde de durabilmeniz gerekirdi

2. Bebekle o eve geri dönüp düzenlerini alt üst etmişsiniz. Tabii ki bir miktar yardım etmeniz, evin işlerini sırtlanmanız gerekir

3. Devletten yardım alarak karşılayın o halde

4. Bir işe girip çalışın, madem evde beş kişi var
😂😂 z kuşağı olmam neyi değiştiriyor tam olarak 16 yaşından beri çalışıp aileme yıllarca destek olmuş biri olarak söylüyorum anlayacağınız dilden...
1-Ailem bana değil bebeğime bakmak zorunda ha evet bana da bakmak zorunda yukarda yazdığım gibi Annemin koltuklarını yeniledim beyaz eşyalarını yeniledim ve bunları evde 2 erkek çocukları(ABİLERİM OLUR KENDİLERİ) varken yaptım. Rabbime çok şükür ki yaptım ve sapa sağlam bir kız evladım var ben zaten kendi ayaklarımın üzerinde durabilen bi kadınım benim yaşadıklarımı gram yaşamayan insanların halini görüyorum maddi ve manevi olarak hayata tutunamayacak haldeler.
2-Beni yanlarına alan kendi ailem ve bu evin çoğu düzenini ben kurdum yani yine yukarda bellirttiğim gibi ☺
3-yıllarca gençliğimi feda edip çalışmışım bu saatten sonrası bana ve bebeme kalmalı bence

😂😂 z kuşağı olmam neyi değiştiriyor tam olarak 16 yaşından beri çalışıp aileme yıllarca destek olmuş biri olarak söylüyorum anlayacağınız dilden...
1-Ailem bana değil bebeğime bakmak zorunda ha evet bana da bakmak zorunda yukarda yazdığım gibi Annemin koltuklarını yeniledim beyaz eşyalarını yeniledim ve bunları evde 2 erkek çocukları(ABİLERİM OLUR KENDİLERİ) varken yaptım. Rabbime çok şükür ki yaptım ve sapa sağlam bir kız evladım var ben zaten kendi ayaklarımın üzerinde durabilen bi kadınım benim yaşadıklarımı gram yaşamayan insanların halini görüyorum maddi ve manevi olarak hayata tutunamayacak haldeler.
2-Beni yanlarına alan kendi ailem ve bu evin çoğu düzenini ben kurdum yani yine yukarda bellirttiğim gibi ☺
3-yıllarca gençliğimi feda edip çalışmışım bu saatten sonrası bana ve bebeme kalmalı bence
20 yaşındasınız ablacım ne gençliği feda etmiş olabilirsiniz yav.

evinizi bir sinirle kapattınız
k.validenizle bazı sebeplerle kalamıyorsunuz
kendi ailenizle geçinemiyorsunuz...sizin bir uyum sorununuz olmadığından emin miyiz?

eşiniz teee 2020'de bir suç işlemiş daha 20 yaşındasınız ve bu adam eninde sonunda cezasını yatacak o girsin çıksın da bebeği de öyle yapalım filan da dememişsiniz....

e yani maşallah. siz hepimizden akıllısınız biz size ne akıl verelim ki?
burada çocuk yapmak için 8-10 sene borcunu harcını ödemeyi, işini gücünü yoluna koymayı bekleyen herkes aptal bi siz zekisiniz .
Dur yemek yiyip geleyim de cevap vereyim😂

yıllarca

vuhhuuuuuu
yaşınız da 40-45 ya çünkü, yıllarca çalıştınız evet.

benim sizin yaşınız kadar çalışmışlığım var ben demiyorum şu lafları be, hey maşallah!

yıllarca

vuhhuuuuuu
yaşınız da 40-45 ya çünkü, yıllarca çalıştınız evet.

benim sizin yaşınız kadar çalışmışlığım var ben demiyorum şu lafları be, hey maşallah!
20 yaşında, evlenir evlenmez hamile kaldıysa 9 aylık bebek, iki yılı rahat evliliğe gitmiş. Çocuk işçi yav, ne kazanmiş olabilir merak ettim. Harçlıklarını anasına verdi diye ev düzdü sanıyo.

Yooo aileniz bebeğinize bakmak zorunda değil ki insanlar baktıkları halde memnun olmamışsınız.
Çokta ayaklarınızın üzerinde duruyor gibi değilsiniz bebeğinizin ve sizin maddi ihtiyaçları eş ve sizin aileniz tarafından karşılanıyor.
Ailenize de böyle beylik laflar ediyorsanız çok bile barınmışsınız

Yıllarca mı 😅bebeğiniz 9 aylık, yani maksimum 2-2,5 yıl çalışmışsınızdır, o da gebe kalır kalmaz işi bırakmadıysanız 😅

Kendi ayakların üzerinde durabiliyorsan DUR O ZAMAN
DUR DA GÖRELİM

Burdan bakınca pek duramıyor gibi görünüyorsun

20 yaşındasınız ablacım ne gençliği feda etmiş olabilirsiniz

Yıllarca mı 😅bebeğiniz 9 aylık, yani maksimum 2-2,5 yıl çalışmışsınızdır, o da gebe kalır kalmaz işi bırakmadıysanız 😅

Kendi ayakların üzerinde durabiliyorsan DUR O ZAMAN
DUR DA GÖRELİM

Burdan bakınca pek duramıyor gibi görünüyorsun
Hesaplama problemin var galiba neyse koca parası ve baba parası yiyen insanların beni anlayacağını düşünmüyorum zaten

Hesaplama problemin var galiba neyse koca parası ve baba parası yiyen insanların beni anlayacağını düşünmüyorum zaten
Neyde hesaplama hatası var? Yaş 20, 9 aylık bir bebek olduğuna göre 18 yaşında falan evlendin. 16 yaşında çalışmaya başlasan bile en fazla 2 sene ediyor. Matematiksel hata nerde?

20 yaşındasınız ablacım ne gençliği feda etmiş olabilirsiniz yav.
16 yaşından beri çalışıp ailemi maddi olarak rahatlatıp kendime bir şey bile almadan geçip giden bi gençlikten bahsediyorum kafelere gitmemiş eğlenmeye gitmemiş en güzel zamanlarım belki de otel köşelerinde fabrika köşelerinde geçip giden bi gençlikten bahsediyorum ve bunların kıymeti bilinmemiş bir gençlikten bahsediyorum

Ailene karşı empati yapar misin biraz? Engelli ablam var diyorsun
İki evladın var biri engelli biri de eşi hapise düşünce eve gelmiş.
Yani belki de yaşlanip ayaklarını uzatmak istedikleri dönemde stres içindeler.
Ben sizin ne beklediginizi anlamadım. Engelli ablanız mi yapacak ev işlerini?

Back
X