Aile halleri :)) Yasadiginiz en komik olaylar:))

toriii

Bocegim
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2010
356
3
46
- Yurtdışı
Merhaba arkadaslar ailenizde hic unutamadiginiz ve akliniza geldiginde cok guldugunuz olaylar yada kisiler mutlaka vardir , hadi bunlari paylasalim ve biraz gulelim .:lepi:alkisalkisalkis

Son düzenleme:
Cocuklugumdan kalma bır anımdır.

Babaannemı cok severdım ben, oda benı.
Teyzemın esı sureklı benı kızdırmaya calısırdı,
'babaannen oldu' dıye, bende her defasında terslerdım.
Bır gun gercek olum haberını aldıgımda,
yıne saka oldugunu dusunerek, dalga gecmek ıstedım guya aklımca.
'aman olduyse oldu, canı sag olsun' dedım.

Yıllarca bunu unutmadı buyuklerım, bana da unutturmadılar.

Yad etmısken, mekanı cennet olsun.

bahar aylarında yazlık evimize günübürlik gider
işlerimizi halleder akşam oluncada geri dönerdik...
akşam üzeri annem babam ve abilerim
hazırlanırlar arabanın olduğu garaja yöneldikleri zaman
bende garajın 30 m ilerisinde onları yol kenarında beklerdim...
güya beni unutmuş olacaklar arayacaklar...tam arabaylagarajdan çıkacaklarken bende yola çıkıp
beni telaşla arayan aileme "ben burdayım " diye bağırırdım..
bu böyle bi kaç defa devam etti...
bir defasında yine bekliyorum yol kenarında babam beni nasıl olsa alacak diye rahatım...
bi de baktımkı bastı gaza gitti giderkende abilerim bana bakarak güldüler...
arkalarından nasıl koşuyorum koskoca yazlıkta yalnız kaldım köpekler havlıyor hafif karanlık..
beni epey koşturdular en sonunda durdu araba gittim bindim...
arabada herkes bana gülüyor...
bi daha öyle çocukluk edip orda beklemek mi tövbe...
bu korkunun üstüne onlardan önce araba hazırola geçtim...
heyyyy çocukluk işte mızırlıkta üstüme yooktu

Cok hos anilar, insan gecmise gidince hep aci hatiralari dusunur genelde ama aslinda gecmisde veya bugunde yasadigimiz bagzen gulduren bagzense gulumseten okadar cok sey varki ...
Bu konuyu acma sebebimde buydu hep huzun hep aci hatiralar geliyor akillara yada paylasimlarda neden hayatimizin bizi gulduren vede gulumseten anilarini paylasmiyoruz ?

Anlatan arkadaslar, paylastiginiz icin cok tesekkurederim...

Sanirim yanlis bir konu acmisim :1no2:

Bır anımı daha anlatmak ıstıyorum ama, umarım kabul gorur.
Cunku aılem degıl bas rol oyuncusu, en sevdıgım dostum.
Gercı oda aıleden sayılır, dıle kolay 30 yasındayım ve o benım 25 yıllık dostum olumunekankayizsmile

5-6 yıl oluyor sanırım, kıs ayındayız ve her taraf bembeyaz.
Kankamı cagırdım, 'hadı gel, terasta kar topu oynayalım' dedım.
Geldı, bır sure kar topu oynadık.
Bır sure sonra usuduk ve odama gıdıp, ısınmak ıstedık.
Ama nerde? Odamın kapısı kapanmıs ve sadece ıcerıden acmak mumkun.
Eee, odada kımse de yok!
Benım odam teras kattadır, odamın ıcınde bırde banyo bulunur.
Oyun oynayacagız dıye, aceleden banyonun kapısını kapatmamısız.
Cam acık olunca ruzgarın etkısı ıle odamın kapısı kapanmıs.
Kankama 'sen burada bekle, ben banyo penceresınden ıcerı gıreyım' dedım.
'Tamam' dedı. Gıttım, pencereden gırmeye calısıyorum.
Bir kac dakıka sonra cıglık attım, 'ayagım, ayagım koptuuuu'
Kankam, garıbım ayagına ne terlık ne ayakkabı gıyınmeden karın ustune basa basa kosarak yanıma geldı.
Asla kan gormeye dayanamayan bırıdır, bır yandan ne olduguna bakmak ıstıyor,
bır yandan cesaret edemıyor.
Ben bagırmaya devam edıyorum, 'ayagım koptu, goremıyorum onu, kanıyor'
Garıbım baktım bayıldı bayılacak, kopardım kahkahayı ve ıcerı saldıgım ayagımı cıkardım,
gulerek ona gosterdım.
Ne kızmıstı bana, fakat emınım yıllar sonra yaptıgım sakanın yanında bu daha masum kalmıstır

bi akşam bizim ev misafirle dolu her zamanki gibi...
benimde karnım ağrıyor felaket,
annem mutfakta uğraşıyor babamda içerde misafirlerle oturuyor
anneme gittim dedim anne karnım ağrıyor annemde kızım tuvalete git diyo babama gidiyorum babamda tuvalete git diyo bende neden beni tuvalete gönderiyolar diye merak ediyordum gittim tuvalete ama lavabonun yanında oturuyom e çişim yok girmiorum tuvalete bekledim bekledim annemin yanına gittim anne ben tuvalette bekledim ama karnımın ağrısı geçmedi dedim
meğerse annem çiş yapim diye göndermiş beni...
bende karanlıkta oturmuşum....

Cok guzel bir sakaymis gercekden ama sanirim baskalarida var sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3

Bitanede benden ...
Birgun erkek kardesimle salonda oturuyoruz kardesimle ben hayel kurmayi cok severiz e yapacak birseyde yok hadi hayel kuralim dedik basladik konusmaya ..
Ben basladim anlatmaya ..
Ay sekerim gecenlerde parise gittik cok guzeldi, ay orada bir alisveris yaptim ki hic sorma ,,
Kardesim : bende havayi adalarina gittim orada bir guzel yandim bak nasil begendinmi bronz olmusmuyum ..
biz boyle sohbet ederken kendimizi oyle kaptirmisiz ki birden annem elinde toz beziyle salona girdi ..
Bende olayi bozmamak adina devam ettim .
Bak buda bizim yeni hizmetci , ama sekerim hic memnun degilim hem is yapiyor hemde soyleniyor olurmu canim aaa okadarda para veriyoruz , aman sekerim iyibir hizmetci bulmakda cok zor deyip anneme dondum ve ..
Kizim bak surayida sil heryer toz ben sana nededim birdaha toz gormiycem demedimmi derken..
Annem kafasini kaldirip bana nedesin ..
Hadi hadi cok konusma cikar su patiklerinide yamayayim demezmi..::jeyyar:
Iste orada tum hayellerim yikildi dumduz oldu:1shok:
Tabi kardesim hayince kahkahalarla benim suratimin aldigi ifadeye guluyordu:jeyyar:lülülülülülü annemse ,
Oyle anneyi hizmetci yaparsin ha alsana hizmetci dediaklinialirimsmile
Ogun bugundur hayal kurmam (dermisimnaniknanik)
Saka biryana o patikleri oyle severdimki eve gelince hemen onlari arardim e okadar giyince tabi biraz yirtilmisdi sempatiksalakcinni:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
ben henüz okula gitmiyordum, ağbim ise ilkokula gidiyordu. ben onu rahatsız etmeyeyim diye, onun çalıştığı odanın kapısını kitlerdi annem, ihtiyacı olunca seslenirdi çıkmak için. ben de kapıyı açamayacak kadar küçüktüm. ağbim kapının altına kağıt koyup, anahtarı kalem vb bir şeyle iterek kağıda düşürür sonra açar beni içeri alırdı. anahtarı da dışına yerleştirirmiş aynı şekilde. bizimkiler de çocuk ders çalışıyor iyi iyi yorgun da rahatsız etmiyor diye mutlu mesut günlük işlerini hallederken biz içerde azmaya başlarmışız, tabii gürültümüzden çabuk ele verirmişiz kendimizi:)))

Durun birtanedaha geldi aklima hemen yazayim ...

Yaklasik ucyil onceydi izmirden annemleri ziyarete gelmisdim yaz ayi idi yurt disina kesin donus yapacaktim ve gitmeden hasret gidereyim dedim tabi teyzemler vs. herkez orada herkez bir sehirden gelmis ev kalabalik ,
Neyse aksam oldu yemekler yendi sohbetler edildi ve yatma zamani geldi erkekler yatti biz de sohbet etmek icin benim odama dolusduk hersey buraya kadar gayet normal:
Kucucuk odada bir kac kisi olunca cok sicak oluyor ben pencereyi acayim dedim actim , ardindan kanepeyi yatak yapayim dedim tam kaldirdim , nasil oldugunu anlamadan cam cercevesiyle beraber tam ucuncu kattan gece saat 1 de hooooppp asaya ucmazmi eyvahedigeldismile
Allahdan apartman bosluguyduda citti bir kaza olmadi sukurde asada lokanta vardi onun deposunun catisina ucken birsekilde bizim cerceve saplandi kaldi ..
E tabi o gurultuye bir kac komsu cikti ama birsey goremeyince tekrar iceri girdiler enistem kalkti ve ne oldugunu sordu :uhm:bizde :
Yokbisey asaya bisey dusurdukde deyp onu gonderdikkaydirigubbakcemile5
Sabah oldu babamda erkenden sicak ekmek almaya gitmis o nu bekledimki birlikde asadan cerceveyi alallim tabi hala haberi yokeyvahedigeldismile
Neyse geldi kimse duymadan onu kenara cekip durumu anlattik babam asaya bir bakti bizim cerceve dikey sapli duruyor adamlarin catisinda :
Asaya inmenin birtek yolu var oda bir kat asadaki muhasebecinin penceresinden catiya atlamak ve oradan cikartmak :
Kapiyi caldik kadin acti ve babam ve biz kadina :Sey asaya biz cerceve dusurdukde sizin pencerenizden atlayip alabilirmiyiz diye sorduk :kedi: kadincagizda ne bilsin resim cercevesi falan zannetti sanirim hemen yolu gosterdi ve kendi musterilerinin yanina dondu :
Ben hemen catidan cerceveyi aldim ve yavasca iceriye soktuk veeeeeee
Babam bir ucundan ben bir ucundan tutup yuruduk tam kapidan cikacakdikki konusmalar bir anda bitti ve kafami cevirdigimde herkez agizlari bir karis acik bize bakiyorlardi:1shok::1shok::roflol::roflol:
Bende donup kibarca tesekkuredip yavasca kapiyi kapattimdelikafaduldensempatiksalakcinni
Yukari cikip durumu millete anlatinca tabi tahmin edersiniz uzun sure dalga konusu oldumsempatiksalakcinnilaelaelaelaelae
Hala aklim ermez ben o cami nasil cercevesiyle asaya dusurdum acaba :uhm::uhm:sempatiksalakcinni

Son düzenleme:

Cok sekerkaydirigubbakcemile3

Ben de bir defa küçükken ne akla hizmetse almışım allığı. Hani şu ruj gibi olanlar vardır rufdan biraz daha kalın ve koyu pembe. Onunla bütün yüzümü boyamışım odada tek başımayken. Tabi halamların odasında. Sonra merdivenlerden aşağı inip oturma odasına girdiğim gibi dedem ayağa fırlayıp babama seslendi. Bu çocuğa birşey olmuş ateşi mi çıkmış ne hastaneye götürün diye bağırdı Tabi ben şok oldum sonra boyadım dede dedim Dedecim yaaa opuyorumnanaktan

ay bu çok güzeeelll olumunekankayizsmile aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 :lepi:

Torii;

Zevk alarak okudugum bır forum oldu bu forum.
Sana tesekkur etmek ıstedım bu nedenle.

Bır anımı daha paylasmak ıstıyorum.
Uzun olacak bıraz. Bır sakanın, bır ınsanı ne denlı uzebılecegını ogrendıgım bır anı.
Basrolde yıne sevgılı kankam, canım dostum var.
Bu saka sonucu kankam benımle bır sure mesafelı olarak gorusmustu.
Fakat ben bunu fazlası ıle hak etmıstım.

Yıl 2004, kankam ıle katıldıgımız bır semıner vardı.
Okul oncesı egıtmenlıgı ıle ılgılı.
Bu semınerden basarılı puan alanlar ve oncelıklı olarak okul oncesı egıtımı uzerıne lısans egıtımı alanlar, bellı yerlerde staja baslıyordu.
Benım bolumum farklı oldugu ıcın basarı puanım ıyı olsa da bu hakkı kazanamadım.
Ama kankam okul oncegı ogretmenlıgı okuyordu.
Bu kurumdan yanıt gelene kadar, kankam kendı okulu tarafından bır yerde gorevlendırıldı.
Ve saka burdan sonra baslıyor.
Nısan 1'ın yaklasmasına az bır zaman kalmıstı.
O zamanlar her sene bırılerıne saka yapmakla un salmıs bırı olarak,
gece pusuya yattım ve dusundum.
Bu senekı kurbanım kım olmalı dıye. Cevap; kankam!
Planımı hazırladım.
Kankama semıner gordugumuz kurum tarafından yazılmıs (gıbı) bır mektup yazdım.
ıcerıgı gayet resmı ve ınandırıcıydı, hatta ımza bıle.
Cunku aynı belgeden bende de vardı.
Bu arada kankam baska sehırde, ben baska sehırdeyım.
Ve semınere gıttıgımız sehırde baska bır yerde. Bırbırlerıne yakın olsa da, mesafe var.
Hazırladıgım mektupta, ozetle sunlar yazıyordu.
Sayın X hanım, semıner programında gostergınız performan dolayısı ıle, sızı tebrık edıyor
ve tatmın edıcı bır ucret ıle kurumumuzda gorev yapmanızı ıstıyoruz. Lutfen bır haftaya kadar bıze yanıt verınız.

ınandırıcı olması ıcın, mektubu postalamaya semıre katıldıgımız sehre gıttım
ve mektubu oradan postaya verdım.
Tabıı bu arada o kuruma gırıp, muhurlerını kullanmak ıcın cektıgım sıkıntıyı anlatmıyorum. Basarılı olamamıstım zaten.
Postanedekı gorevlı ıle de pazarlık yaptım, ama ıkna edemedım.
Postaneden muhuru alsaydım, ptt yazan kısmı solgun bır sekılde basmayı dusunmustum.
Neyse mektubu oylece postaya verdım.
Bır kac gun sonra (nısan bırı gecmıstık sanırım) kankamdan bır telefon,
'eleferaaaaa, bana teklıf geldı, harıka bır sey bu.
Calıstıgım okul muduru tebrık ettı benı, mektubu da sıcılıme koydu, gurur duydu benımle.'
Tabıı ben sok oldum, 'mudur nerden ogrendı?' dedım,
'mektubu o verdı, yanında actım bende, okuyunca ona da soyledım' dedı.
O an bır sey dıyemedım.
Kankam, aılesıne, erkek arkadasına herkese soylemıstı.
Ve yasadıgı sehırden ayrılmayı dusunuyordu.
Aradan bır kac gun gectı, yasadıgım sehre geldı.
Yolda yururken, bırden 'bak, ınanmıyorsan al oku' dedı.
Okudum ve guldum, 'ınanmıyor musun hala?' dedı.
'hayır, ınanıyorum cunku o mektubu sana ben yazdım!' dedım.
ınanmadı, ama dedı bu mektup X den gonderılmıs
'Evet, ben gıttım' dedım.
Sok oldu! 'Bundan kımseye bahsetmeyeceksın' dedı.
Ve o gunden sonra bır kac ay bana tavır aldı.
Sımdı mı? Hala ıkı sıkı dostuz.
Ama bu sakadan asla bahsetmeyız.
Ve benım en son cıddı sakam bu olmustur.
Sırf egleneyım dıye, en sevdıgım ınsanı uzmek benı daha da uzmustu.

Rica ederim canim bu forumu actigimda pisman olmusdum ama git gide guzellesiyor buna cok mutlu oluyorum katkilarinizdan dolayi hepinize tesekkurederim ...a.s.a.s.

Okuyunca gercekden uzuldum bencede biraz uzucu bir saka olmus , Mutlaka yasadiginiz daha komik seylerde vardir merakla bekliyoruma.s.

Son düzenleme:
ilk okula bile gitmiyordum annem beni kızdırmıştı neden kızdığımı hatırlamyorum mutfağa girdim tuzu aldım şekerin içine döktüm karıştırdım ohh rahatladım ..sabah oldu tabi bende yaptığımı unutmuşum kahvaltıda herkez var amcam halam vs.. çaya şerkerler konuldu herkez içiyor ama tuhaf bu çayada ne avr diye söyleniyorlar tabi unuttuğum için bende çayıma şekeri koyup içtim sonra aklıma yaptığım şey geldi kaydirigubbakcemile3 .. bı kaç gün sonrasında anneme anlattım terlikle dövdü yahu sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
Birtanedaha anlatayim gerci bizim ailede herkez ayri bir alem anlat anlat bitmez daha neler var neler..

Simdi yer istanbul sene 1997 kuzenimin sunneti :

Hepimiz ayri sehirlerden dugun icin bir araya geldik herkez teyzemin evinde bulusdu kardesimde o sira askerden yeni gelmis bir is gorusmesinin sonucunu beklerken istanbulda gecici bir sure pizzacida calismaya baslamisdi...
Neyse gelelim olaya ...
Simdi ev kalabalik tabi kimi otellerde kimi akrabalarda kalacak yer duzen ayarlanmis falan bizde teyzemlerde kalacagiz aksam oldu herkez yorgun salona yataklar serildi (balik istifi pozusyonunda)
Hepimiz ertesi gunun yoruculugunu dusunerek erkenden yattik...
Neyse hemen belirteyim benim kardesim cok deli yatar ve onun yaninda kimse yatmak istemez fakat yer yokdu bizde kura cektik deme cikti
Gece bir ses duyduk ...
Pup Tuh pup ne oluyor budane be hay allahim :1shok:
Ne oldugunu anlamak icin kalkip isigi yaktim birde ne goreyim bizimki uyurken ters yatmis ve dedemde uyku sersemi oturmus habire agzini silip soyleniyor ..
Ne oldu falan basladi soylenmeye kim yatirdi bu cocugu yanima ya serdar kalk kalk bune oglum ayagini agzima soktun of ya ne sans bendeki akannehir
Bizimkinde tepki su hah ne oldu nene nerde kim:1shok::1shok:
Oglum ayaklarini niye agzima sokuyorsun duzgun yatsana demesiyle ..
Kardesim aaaa ben ruyamda pizza yagliiyor goruyordum kendimi hay allah o senin agzinmiydi demezmisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnidelikafadulden
Tabi gece yarisi biz de bir kahkaha kirizi ki sormayin :roflol::roflol:
Dedemde tepki su Çok üzgünüm çoook
Gulmeyin be vallaha hepinizi onun yaninda yatiririm gorursunuz demesiyle herkez bir anda mum oldu kimsede tik yok ama sabaha kadar arada gulme kacirdigimizda oldu tabi akannehirakannehirsempatiksalakcinni
Simdi kardesim evli mesleyide gemici arada evinde kaldiginda zavalli karisinin neler cektigini dusunmek bile istemiyorum :eyvahedigeldismile
Dusunsenize gemi boyuyor ,dumen basinda, depo bosaltiyor ve daha neler neler delikafadulden:roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
Toriii;

Oldukca eglencelı bır aılen var anlasılan.
Benımde kankam cok delı yatar.
Ogrencılık yıllarımızda bır gun ona gıttım.
Daha onceden tecrubelı oldugum ıcın,
'ben surada, kanepenın uzerınde uyurum' dedım.
Malum ogrencılık, fazladan yorgan, battanıye yok.
E, kıs gunu, hava buz gıbı, soba yakacak yakıt da kısıtlı.
ısrar ettı, 'senı burada yatırıp, hasta edemem' dıye.
'yok valla ıyıyım ben boyle' desemde, kazanan o oldu.
Neyse beraber aynı yatakta yattık.
Daha dogrusu o yattı, ben sabaha kadar soylendım.
Ayagını agzıma sokmalar, koluyla yuzume vurmalar,
daha neler neler.
Inan o kadar abartılı yatıyordu kı, duvarı tekmelıyordu.
Hayır, bana ayagını yedırmesı bır sey degıl de,
duvara attıgı tekmeler sonucu duvar yıkılacak,
kıs gunu bır de koca delıkle ugrasacagız dıye korkmustum
Saka bır yana, sımdı evlı, gecenlerde aklıma geldı, sordum.
'hala oyle delı gıbı mı yatıyorsun?' dıye, 'evet, x her gece ısyan edıyor' demıstı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…