Aile halleri :)) Yasadiginiz en komik olaylar:))

bence bu yasalara göre suç. ay bide mühürü falan kullansaydın. bir senin değil. ilgili kişilerinde başı belada olurdu. ucuz atlatmışınız :)

Arkadaslar bu paylasimi bukadar kisi okuyor sizinde bizimle paylasmak istediginiz anilariniz yokmu?:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

Son düzenleme:

xxDerinxx Cok hos bir ani ...Cocukluk ne guzel birsey! keske o cocuk ruhumuzu hic kaybetmesek, ama genede insan anilara donunce kisada olsa ayni cocuk oluyor bu ruhu hic kaybetmemek gereklikaydirigubbakcemile2gamyoncuiremsu:lepi:

Son düzenleme:

Ne demisler kendi kazdigi kuyuya kendi dustusengözlerimebaksanabkaydirigubbakcemile3

xxDerinxx Cok hos bir ani ...Cocukluk ne guzel birsey! keske o cocuk ruhumuzu hic kaybetmesek, ama genede insan anilara donunce kisada olsa ayni cocuk oluyor bu ruhu hic kaybetmemek gereklikaydirigubbakcemile2gamyoncuiremsu:lepi:

Kesinlikle katılıyorum canım...
Aklıma anılarım geldikçe ekleyecem artık...
Hep çocuk kalmak dileğiyle yerimseniben

bence bu yasalara göre suç. ay bide mühürü falan kullansaydın. bir senin değil. ilgili kişilerinde başı belada olurdu. ucuz atlatmışınız :)

Sence degıl, kesınlıkle bır suc.
Fakat ben ne bunu dusunebılmıstım o an,
ne de deger verdıgım bır dostumun kırılabılecegını.
Benım ıcın en onemlısı onun kırılması oldu.
Fakat gercekten nıyetım onu uzmek degıldı.
Beraber gulerız sanmıstım ):
Dedım ya, bu sakadan sonra bır daha kımseye saka yapmadım zaten.
Cunku anladım kı; benım saka anlayısım farklı.
ınsanları guldurmuyor, ıncıtıyor.

geçen sene yazın ortalarında nişanlım ile beraber geziyorduk..
Nişanlım: kültürpark'a gidelim mi ?
ben: olur gidelim..
( kültürparktan içeri gireriz az ilerde ortada ufak bi göl vardır,fiskiyelerde çalışıyor..nişanlımda su sesını dinlemeyi çok sever..)
Nişanlım: gayet romantik bi şekilde aaa ! hadi gel suya bakalım ?
ben: birden sert bi şeklilde o pis suyun neyine bakıcaksın yaa!!! diye kızıverdım ( suda pisti azcıkın )
o anda nişanlım birden degişiverdı garibim hiç beklemıyodu benden o cevabı

2 sene önce gene nişanlımla bi cafede otururken aramızda geçen diyaloglar:
Nişanlım:iyi ki varsın..(Der ve ben o anda sazan gibi atlar )
Ben:SENDE..( derim )
nişanlım sonradanda) FUTBOL der..
Ben : HÖNKKK !!! Diye kalıveririm oracıkta öyle

( sonradan da kendımi tribe baglarım tabi..=)) ama neye yarar rezil olduk bi kere :) )

Son düzenleme:
Kızlar yazdıklarınızı okuyunca dayanamadım küçücük bir anıda benden olsun....

Ben küçükkken çok mızmız mışım(şimdide farklı değilim ya neyse:))sürekli herşeye ağlarmışım rahmetli annemde bakmış olacak gibi değil nasıl çare bulurum diye düşünmüş bulmuş...Ben ağlarken beni bi odaya kapatır üstüme kapıyı kilitlermiş...__umutdeniz ağla ağla çıkkkk dermiş....Bende ağlar ağlar sonrada beni kilitlediği odanın kapısını çalarmışım___Anne bitti.........aç kapıyı

Şimdi ise her ağladığımda anacağızım aklıma gelir geçer bi odada ağlar ağlar çıkarımmm

Aklıma gelmişken size isteme hikayemden bir anımı anlatayım....Hiç ama hiç unutmam

Kahveleri yaptım mutfakta herkes tuz koy diye ısrar etti hatta deterjan at dahada köpürür dedileramaaaaa ben naptım kıyamadım aşkımaherkesin kahvelerini ikram ettim kalabalıktı biraz en son annesi ve kocişime sıra geldi kocamın kahveside herkesinki gibi normal kahveydi ama yanına bir tane nazar boncuğu koydum...Önce eşime ikram ettim iki fincandan birini almak zorundaydı o nazar boncuğu olanı almak istemedi(çünkü ben ona tuzlu yapcam dedim)öbürüne uzandı vermedim annesi yanında güldüsonra oğlum diğeri sana onu al dedi kayınvalidemeşim boncukluyu aldı ama kıpkırmızı oldu...ter döktü midem rahatsız nasıl içerim bunu diyee:44::44:Bende hemen geçtim karşısına ilk yudumu aldı ağzına tuz yok ikinciyide aldı yine tuz tadı alamadı bu arada hemde yüzüme bakıyoson yuduma kadar hem içti hem tuz tadını almaya çalışıyo ama ben kudurdum gülmektenSonra çıkınca eğlenceye gidecektik evden cıkınca kulağıma sen çıkışta görürsün diye fısıldadı ama harika bi geceydiiiiOnun o kahve içerkenki hali gözümden hiç gitmezzzz sen çok yaşa kocişimm

Son düzenleme:

herkes bu güzel duyguyu yasamıstır
tuzlu baharatlı kahveee. ne gunlerdi o gunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…