- 2 Mart 2018
- 1.170
- 3.437
- 53
Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin gercekten cok zorEşimin geçmişte yaptığı hata gerçekten onunla bir problemim yok çok kızıyorum ama beni bunlara muhtaç etti die ama o kadar fenalarki laf yetismio benim yaşım küçük die herşeyi deme cesaretleri var Allah'a havale ediyorum hepsini kendi evimde yemek yemeye çekiniyorum benim adıma iş araştırıp randevu alıp göndermeye çalışıyorlar
Kimseye kendi aileme birşey anlatamıyorum uzulecekler die babama desem çık gel evliliği batsın olmaz olsun der zaten benim hatrım için susuyor nefret ediyor eşimin ailesindenAyy yaa içimi acıttın . Allah yardımcın olsun. .
Hemde çok zor canım birşey istese diyemiyorum birşey alamıyorum bir kış boyu deri montla geçirdimAllah kimseyi kimseye muhtac etmesin gercekten cok zor
O zaman çık git sen de neden elalemin derdini çekip,kendi evinde sığıntı muamelesi görüyorsun ? Esinin cezası bitince dönersin evine yada eşyalarını evden taşı ,evi boşalt, başka bir eve çıkarsınız .Kimseye kendi aileme birşey anlatamıyorum uzulecekler die babama desem çık gel evliliği batsın olmaz olsun der zaten benim hatrım için susuyor nefret ediyor eşimin ailesinden
Sayılı zaman çabuk geçer canım . O süre içinde ailenle yasama imkanın yok mu ?Bu durumda 3 sene ne yapacağım ben delirmek uzereyim
Ailem varya ailem belimi bukuyor onlar için rahat görünüyorum ama değilO zaman çık git sen de neden elalemin derdini çekip,kendi evinde sığıntı muamelesi görüyorsun ? Esinin cezası bitince dönersin evine yada eşyalarını evden taşı ,evi boşalt, başka bir eve çıkarsınız .
İnşallah çabuk geçer .annemlerde kalsam kalırım da inalr perişan olurlar benim yüzümdenSayılı zaman çabuk geçer canım . O süre içinde ailenle yasama imkanın yok mu ?
Bu gidişle öyle yapacağım huzurlul çıkmasın diye susuyorum ama artık bugün anane beni delirtti kaç yaşına gelmiş bana git ananda kal kızım evine dönsün diyorAilenin yanına git lütfen orda çalış orda bekle eşini
Çekilirmi bu insanlar
Şu an eşinin ailesi ile mi kalıyorsun ? Böyle daha çok perişan oluyorsun amaİnşallah çabuk geçer .annemlerde kalsam kalırım da inalr perişan olurlar benim yüzümden
Onların çenesini çekeceğine annenin babanın yanına gitBu gidişle öyle yapacağım huzurlul çıkmasın diye susuyorum ama artık bugün anane beni delirtti kaç yaşına gelmiş bana git ananda kal kızım evine dönsün diyor
Haklısınız eşimle konuşup gideceğimŞu an eşinin ailesi ile mi kalıyorsun ? Böyle daha çok perişan oluyorsun ama
Yaşadıklarını anlatırsan sana sırt çevirmezler . Elalemin derdini çekeceğine aileninkini çekAilem varya ailem belimi bukuyor onlar için rahat görünüyorum ama değil
Ama ona da keyfi gitmediğini söyle ki üzülmesinHaklısınız eşimle konuşup gideceğim
Çocuğum olmadığı için bana yardım vermiyorlar ama sorarsan çok sevinirimCnm benimde bir tanıdığım var eşi ceza evinde olan hayat agacindan erzak yardımı alıyor kira parası ve cocuklarina maaş alıyor istersen yarın sorar sana ozelden msj alabilirim
Kendi ailem elinden geldiğince destek hem maddi.hem manevi ama yetmiyor eve para gelmiyor ya onlar göze gözükmüyorKendi aileniz bu durumda size destek olmalı Bu şekilde nereye kadar gideceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?