Kendi evimdeyim kaynanamgil bende haftada 4 5 gün ama sanki bir asırŞu an eşinin ailesi ile mi kalıyorsun ? Böyle daha çok perişan oluyorsun ama
Neden geliyorlar ?K
Kendi evimdeyim kaynanamgil bende haftada 4 5 gün ama sanki bir asır
Ben yalnızım die sözde dewtekNeden geliyorlar ?
Evi kim geçindiriyor ?Ben yalnızım die sözde dewtek
Evi kim geçindiriyor ? [/QUOT kaynanamgl yardım oluyor dedim ya
Ev benim eşimle evimdi ama oglunun hatasını mecbur üstlendi ama gönüllü ama gönülsüz .KPSS Kasım'da önlisans mezunuyum gene gireceğim şimdi bir iş görüşmesinden geliyorum inşallah olumlu olurPardon atlamışım . Yardım ediyorsa o Yüzden geliyordur . Bu durumda sen onun evinde kalıyor gibi oluyorsun biraz acil iş bulsan bu kadar gelemez hem de kafan dağılmış olur . Iş bulamazsan KPSS düşünmez misin ?
İnşallah olumlu olur canım . Özel değilse eşin neden ceza Aldı ?Ev benim eşimle evimdi ama oglunun hatasını mecbur üstlendi ama gönüllü ama gönülsüz .KPSS Kasım'da önlisans mezunuyum gene gireceğim şimdi bir iş görüşmesinden geliyorum inşallah olumlu olur
çok eski bir dosyası yaralana bir kaç dosya hepsine çok kızgınım gelinligimi yasayamdm 2 buçuk senwlik evliyim düğünün ertesi günü herşeyim gitti birtek Alyansm kaldı bu günler için dursa çok iyi olurmuş aslındaİnşallah olumlu olur canım . Özel değilse eşin neden ceza Aldı ?
Üzülme canım Allah büyükçok eski bir dosyası yaralana bir kaç dosya hepsine çok kızgınım gelinligimi yasayamdm 2 buçuk senwlik evliyim düğünün ertesi günü herşeyim gitti birtek Alyansm kaldı bu günler için dursa çok iyi olurmuş aslındacanım çok yanıyor
2.5 sene oldu tam 6 7 aydır yokÜzülme canım Allah büyük
Peki kaç sene oldu evleneli ?
Sen peki biliyor muydun evlenirken cezası olduğunu vs?2.5 sene oldu tam 6 7 aydır yok
Kavga gürültü yaptığını biliyordum ama hapise gireceğinida bilmiyordum biranda şok oldum gbt kontrolünde alındı gittiSen peki biliyor muydun evlenirken cezası olduğunu vs?
Kavgacı Gürültülü bir insansa onun şiddet eğilimi de vardır .Kavga gürültü yaptığını biliyordum ama hapise gireceğinida bilmiyordum biranda şok oldum gbt kontrolünde alındı gittibilsem nie lades yapaym
Merhaba bu gruba yeni katıldım 2 buçuk senelik evliyim esim 7 aydır ceza evinde ben kendi evimde kalıyorum evim kira kaynanam destek oluyor bir iş bulamdm sürekli kaynbabam eşimin anneannesi tarafından baskı icerisindeyim kaynbabam üvey yan gelip yattigimi hiçbir sorumluluk almadığımi benden yorulduklarini dile getiriyorlar bunu eşime diyemiyorum üzülür die sürekli iş arıyorum ama hep olumsuz oluyor
üye adınız dikkatimi çekti. İngilizcede cinayet demek biliyormuydunuz?
herneyse konuna gelecek olursak ne kadar kaldı eşinin çıkmasına? o çıkana kadar ayıya dayı diyebilirsiniz bi taraftan da iş arayabilirsiniz[/QUOTE
Eşimin çıkmasına daha çok var 3 seneye yakın ayriyeten iş arıyorum öyle yapmaya çalışıyorum hayır kullanıcı adımı bir yerde duymuştum farklı geldi yazdm
Cnm sordum arkadasa sosyal Yardımlaşmaya gidiyormussun onlar ararstirip yardimda bulunuyorlarmisÇocuğum olmadığı için bana yardım vermiyorlar ama sorarsan çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?