• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile ile tanışmak

abosss7

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2020
25
5
1
Merhaba,
5 yıllık bir ilişkim var ve annem ailesiyle tanışmamın erken olduğunu söylüyor fakat erkek arkadaşım ailesi benimle tanışmak istedikleri defalarca dile getirdiler ne yapmalıyım?

Anneniz erkek arkadaşınızla tanıştı mı

Merhaba,
5 yıllık bir ilişkim var ve annem ailesiyle tanışmamın erken olduğunu söylüyor fakat erkek arkadaşım ailesi benimle tanışmak istedikleri defalarca dile getirdiler ne yapmalıyım?
Amaç sadece tanışmaksa bunun erkeni olmaz ancak ülkemizde erkek ailesiyle tanışmak demek " eee evlilik ne zaman anlamına" geldiği için Annen doğru söylüyor 19 yaş için erken...

Neden erken?5 yıl olmuş.yaşınız mi küçük

Bu işlerde net zaman olduğunu düşünmüyorum.
Benim annem ve babam sevgilimle 3. Ayında tanıştı, ablamın sevgilisiyle de öyle. Hatta eniştemle ablam 5. Sene evlendi bizim evdem çıkmazdı. Benim sevgilim de beni almaya geldiğinde babamla kahvesini içerdi.
Ben eşimin ailesiyle önce tanıştım, sonra aileler tanıştı.
Kural kaide yok. Aile yapısı önemli.

Babanın haberi yoksa ondan tedirgin oluyordur. Benim de annem sevgilimin ailesiyle görüştüğüm zaman suratı şekilden şekile giriyordu, babam öğrenince geçti :D
Bi de yaşınız gençse aileyle tanışmak demek işlerin ciddiye binmesi demek, ondan da acele etmek istemiyor olabilir.

5 yıllık ilişkim 14 yaşında yani çocukken başlamış o yılların bi hükmü yok yani. Geleneksel bir yapımız olmasa hiç mesele değil ama geleneksel bir toplumuz o yüzden çok erkek 19 yaş. Şimdilik erken oldugunu düşünüyorum ileride zamanı gelince tanışırız nasılsa selamlarımı ilet dersin sevgiline olur biter.

Amaç sadece tanışmaksa bunun erkeni olmaz ancak ülkemizde erkek ailesiyle tanışmak demek " eee evlilik ne zaman anlamına" geldiği için Annen doğru söylüyor 19 yaş için erken...
Dediğiniz gibi amaç sadece tanışmak evlilik için daha çok erken okullarımız bitmedi. Erkek arkadaşımın ailesinin benimle bu niyetle tanışmak istediğini düşünmüyorum bu arada çok teşekkürler :)

Anlamadım yaşınız 29 mu? Birisi 19 yazmış da

Anlamadım yaşınız 29 mu? Birisi 19 yazmış da
5 yıllık ilişkim 14 yaşında yani çocukken başlamış o yılların bi hükmü yok yani. Geleneksel bir yapımız olmasa hiç mesele değil ama geleneksel bir toplumuz o yüzden çok erkek 19 yaş. Şimdilik erken oldugunu düşünüyorum ileride zamanı gelince tanışırız nasılsa selamlarımı ilet dersin sevgiline olur biter.
Teşekkürler :)

Yaşım 19 fakat evlilik için daha erken olduğunu ve bunun vaktinin gelmediğini farkındayız
Annen haklı o zaman..5 yıl uzun süre ama yakın küçükmüş. .babanın tavrından da annen çekiniyor olabilir..sen okulunu oku. .gerisini düşünme. .

Back
X