Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amaç sadece tanışmaksa bunun erkeni olmaz ancak ülkemizde erkek ailesiyle tanışmak demek " eee evlilik ne zaman anlamına" geldiği için Annen doğru söylüyor 19 yaş için erken...Merhaba,
5 yıllık bir ilişkim var ve annem ailesiyle tanışmamın erken olduğunu söylüyor fakat erkek arkadaşım ailesi benimle tanışmak istedikleri defalarca dile getirdiler ne yapmalıyım?
Amaç sadece tanışmaksa bunun erkeni olmaz ancak ülkemizde erkek ailesiyle tanışmak demek " eee evlilik ne zaman anlamına" geldiği için Annen doğru söylüyor 19 yaş için erken..
Evet annem 4 babam 1 sene önce tanıştıAnneniz erkek arkadaşınızla tanıştı mı
Dediğiniz gibi amaç sadece tanışmak evlilik için daha çok erken okullarımız bitmedi. Erkek arkadaşımın ailesinin benimle bu niyetle tanışmak istediğini düşünmüyorum bu arada çok teşekkürler :)Amaç sadece tanışmaksa bunun erkeni olmaz ancak ülkemizde erkek ailesiyle tanışmak demek " eee evlilik ne zaman anlamına" geldiği için Annen doğru söylüyor 19 yaş için erken...
Aıleler beraber tanışssın daha ıyı oluru
Aıleler beraber tanışssın daha ıyı oluruuc
Neden erken?5 yıl olmuş.yaşınız mi küçük29
Neden erken?5 yıl olmuş.yaşınız mi küçük
Yaşım 19 fakat evlilik için daha erken olduğunu ve bunun vaktinin gelmediğini farkındayızAnlamadım yaşınız 29 mu? Birisi 19 yazmış da
Anlamadım yaşınız 29 mu? Birisi 19 yazmış da
Teşekkürler :)5 yıllık ilişkim 14 yaşında yani çocukken başlamış o yılların bi hükmü yok yani. Geleneksel bir yapımız olmasa hiç mesele değil ama geleneksel bir toplumuz o yüzden çok erkek 19 yaş. Şimdilik erken oldugunu düşünüyorum ileride zamanı gelince tanışırız nasılsa selamlarımı ilet dersin sevgiline olur biter.
Anneniz erkek arkadaşınızla tanıştı mı
Annen haklı o zaman..5 yıl uzun süre ama yakın küçükmüş. .babanın tavrından da annen çekiniyor olabilir..sen okulunu oku. .gerisini düşünme. .Yaşım 19 fakat evlilik için daha erken olduğunu ve bunun vaktinin gelmediğini farkındayız