• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile ile tanışmak

Merhaba,
5 yıllık bir ilişkim var ve annem ailesiyle tanışmamın erken olduğunu söylüyor fakat erkek arkadaşım ailesi benimle tanışmak istedikleri defalarca dile getirdiler ne yapmalıyım?
Konu ilişkinin ne kadar eski oldugu değil
Ciddi adımın ne kadar yakın oldugu.
Benim görüşüme göre ailelerin tanımasını bit önceki adımında tanımanız yönünde. Tabi bu demek değil ki illa evleneceksin. Aileyi gözünüz tutmazsa sonşamdırırsınız. Ama erkenden tanışmayı doğru bulmuyorum.

Konu ilişkinin ne kadar eski oldugu değil
Ciddi adımın ne kadar yakın oldugu.
Benim görüşüme göre ailelerin tanımasını bit önceki adımında tanımanız yönünde. Tabi bu demek değil ki illa evleneceksin. Aileyi gözünüz tutmazsa sonşamdırırsınız. Ama erkenden tanışmayı doğru bulmuyorum.
Çok teşekkürler :)

Kişiden kişiye değişir. Ben erken olduğunu düşünüyorum. Sanki annesiyle bu yaşta tanışsan laçka bir ilişkiniz olur gibi geldi

Annemle aynı kanaatteyim 👍

Evlilik söz nişan vs.. yakınlaşınca tanışın bence, yoksa ilişkinin cılkı çıkıyor..

Kv ne kadar geç tanırsan o kadar iyi 🙄

sizin aileniz tanistigi icin karsi tarafin da bu tarz beklentisi olmasi cok normal bence.

yasiniz geregi zaten tanisma resmi bir sey olmayacaktir,
normal arkadas tanismasindan cok farkli olmamasini bekliyorum ben.

Back
X