Bunun için çok daha erken benceAıleler beraber tanışssın daha ıyı olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunun için çok daha erken benceAıleler beraber tanışssın daha ıyı olur.
Konu ilişkinin ne kadar eski oldugu değilMerhaba,
5 yıllık bir ilişkim var ve annem ailesiyle tanışmamın erken olduğunu söylüyor fakat erkek arkadaşım ailesi benimle tanışmak istedikleri defalarca dile getirdiler ne yapmalıyım?
Çok teşekkürler :)Konu ilişkinin ne kadar eski oldugu değil
Ciddi adımın ne kadar yakın oldugu.
Benim görüşüme göre ailelerin tanımasını bit önceki adımında tanımanız yönünde. Tabi bu demek değil ki illa evleneceksin. Aileyi gözünüz tutmazsa sonşamdırırsınız. Ama erkenden tanışmayı doğru bulmuyorum.
O zaman tanışmayın.Bunun için çok daha erken bence
Yaşın daha 19 ise çok çok erkek zaten bence annenin sözünü dinle şimdi senin ailenin dinamiğini sen bilirsin. Hani 25 vs zannederek aıle ıle tanışın dedim şu an sözümü geri alıyorum. Daha erken 19 ne ki yaniBunun için çok daha erken bence
Ne kadar geç o kadar iyi mümkünse isteme öncesi tanış kafan her açıdan rahat olurÇteşej
Yaşın daha 19 ise çok çok erkek zaten bence annenin sözünü dinle şimdi senin ailenin dinamiğini sen bilirsin. Hani 25 vs zannederek aıle ıle tanışın dedim şu an sözümü geri alıyorum. Daha erken 19 ne ki yani
Teşekkürler :)Yaşın daha 19 ise çok çok erkek zaten bence annenin sözünü dinle şimdi senin ailenin dinamiğini sen bilirsin. Hani 25 vs zannederek aıle ıle tanışın dedim şu an sözümü geri alıyorum. Daha erken 19 ne ki yani
Teşekkür ederim :)Ne kadar geç o kadar iyi mümkünse isteme öncesi tanış kafan her açıdan rahat olur
Ee o zaman siz neden onun ailesiyle tanışmayasınız ki sizinkiler tanışmış sıra onlardaEvet annem 4 babam 1 sene önce tanıştı
Evet ailesi de biraz bu açıdan tanışmak istiyorlar haklı olarak. Teşekkürleeer :)Ee o zaman siz neden onun ailesiyle tanışmayasınız ki sizinkiler tanışmış sıra onlarda![]()