- 6 Ağustos 2014
- 816
- 2.792
- 313
- 44
- Konu Sahibi nobodysperfect
-
Ondan daha neyi bekleyeceksin kuzum anlamadim ki. Ayrica bir konusma yapmana filan yok nisan bozuldu diyeceksin bu Kadar. Ortada romantik bir iliski de yok. Hatta ortada bir iliski yok. Ben vazgectim diyceksin by kadar. Ya da ailen diyecek. Sakin telefon msj uzatma. Polemige girme. Once uygun olan esyalari gondermek olur.Allah razı olsun sağolun yorumunuz için, her seferinde acaba ben mi abartıyorum diye diye şu raddeye getirdim Allahın izniyle artık sona geldi. Sizce nasıl bir konuşma yapmalıyım ondan mı beklemeliyim
Konunuzla ilgili 2 sey söyleyebilirim.Merhaba arkadaşlar 2017 yılından bu yana uzak mesafe ilişkisiyle devam ettirdiğim bir ilişkim var. O ankara'da ben İstanbul'da bu yılın mayıs ayında aileler arası yüzük taktık. Geçen hafta ev bakmak eşya bakmak için ankaraya ablamla gittik. Gerçekten hiç birşey uzaktan görüldüğü gibi yada onun günübirlik istanbula geldiği gibi olmuyormuş. İlk gün ankaraya gittik annesi yaprak sarması ve sigara böreği yapmıştı yoldan geldik bayada acıkmıştık sanırım kadının el lezzeti olmadığından tam bir fiyaskoydu, nişanlım ablamla avm'ye gittik orada yedik gelirken liva isminde güzel bir pastane var oradan kuru pasta aldık elimiz boş gelmeyelim diye ablamla zile bastık kapıya gelen giden yok, ablası gelmiş eve gördü hiç kalkmadı hoş geldiniz demedi bile bizde annesine kuru pastayı güzelce uzatıp ablamla balkona geçtik sonrasında içeri gittik hoş geldin dedi ama öyle içten olmayan şekilde sonrasında sen misafire ikram etmeden kuru pastayı oturup açıp ye önümüze çay bile getirmediler. Diğer günlerde bunlardan farklı olmadı makarna mantar ablamla annesi yaptı kaldığımız üç gün o yemeği teklif ettiler, sabah çok geç uyanıyorlardı, cuma günü acillik oldum baya halsizlikten serum takılıp eve geldim annem gibi bir sıcak çorba önüme gelir dedim. Annesi demişki istemedi söylemediki. Biz ablamla dışarı çıkıcaz dediğimizde nişanlım tamam çıkın diyip gelmedi. Ve en önemlisi belki bunca sene biliyodun da diyebilirsiniz. Nişanlım hijyen konusunda sifir diş fırçalamas hep ben söylerim kıyafetine giyimine önem vermez sağlığına dikkat etmez ce çok sigara içer utanarak söylüyorum midem bulanıyor artık onu öpmek sarılmak istemiyorum koktuğu için. Ayrıca bu ev bulme konusunda ailesi çok baskı yapıyor sonuçta bi ev ucuz birşey bulun oturun evi satın almayacaksınız diyo, bir ev baktık içime sinmedi annesi durmadan güzeldi unp beğenmedi diyip bana atıyo sorumluluğu sırf annemi özledim dedim biraz ağladğm diye böyle evlilik olmaz oğlumun başını yakamam ithamlarında bulundu derdimi paylaşmak istedim napıcam bilmiyorum yıllarım bir hiç uğruna gitti 1992 doğumluyum artık mutlu olamam Sevemem diyede çok korkuyorum
Nişanlının senin bu dusuncelerinden haberi bile yokken ondan nasıl bir adım bekliyorsun ki. Şu an yapman gereken net şekilde kararını vermen. Yani kendi ailenden uzakta olacağın mutsuz bir evliliktense bekarlık çok daha iyi. Çunku evlenince işler daha da karmasıklaşır.nişanlın 3 gün için bile saygı duymayıp sizi bilmediginiz yerde tek basınıza gezmeye göndermiş.böyle adam evlenince sana da saygı duymaz, ailen misafirlige evinize gelince onlara da saygı duymaz.Allah razı olsun sağolun yorumunuz için, her seferinde acaba ben mi abartıyorum diye diye şu raddeye getirdim Allahın izniyle artık sona geldi. Sizce nasıl bir konuşma yapmalıyım ondan mı beklemeliyim
Anneside aynı şekilde titiz değil önem göstermiyor orada toplamda 4 gün kaldık bir tek nişanlım bigün duş aldı okadar
Zaten bu adam ayrılığa itiraz etmez bence.Ondan daha neyi bekleyeceksin kuzum anlamadim ki. Ayrica bir konusma yapmana filan yok nisan bozuldu diyeceksin bu Kadar. Ortada romantik bir iliski de yok. Hatta ortada bir iliski yok. Ben vazgectim diyceksin by kadar. Ya da ailen diyecek. Sakin telefon msj uzatma. Polemige girme. Once uygun olan esyalari gondermek olur.
Bu konuda çok haklısınız belki yazdığım için kızıcaksınız 2019 yılında yine böyle hijyen konusu yüzünden kendisiyle ayrılmıştım tıpkı şuan dediğiniz gibi itiraz eden biri olmadı ve ne yazıkki yine kendini düzeltmedigi halde nasıl tekrar devam edip kendimi böyle bir ilişkinin içinde buldum bilmiyorum ayrılıkla ilgili birşey olsa böyle adam gibi bırakmam neden niçin sormak yok hemen tamam seni mutsuz etmeye hakkim yok benimle mutlu değilsen neden zorlayayım demelerZaten bu adam ayrılığa itiraz etmez bence.
Konu sahibi neden nasıl söyleyeceğim diye kafa yoruyor anlamadım.
Ortada zaten ayrılmamak icin çabalayacak bir adam yok.
Evet çok net anlaşılıyor adamın profili.Bu konuda çok haklısınız belki yazdığım için kızıcaksınız 2019 yılında yine böyle hijyen konusu yüzünden kendisiyle ayrılmıştım tıpkı şuan dediğiniz gibi itiraz eden biri olmadı ve ne yazıkki yine kendini düzeltmedigi halde nasıl tekrar devam edip kendimi böyle bir ilişkinin içinde buldum bilmiyorum ayrılıkla ilgili birşey olsa böyle adam gibi bırakmam neden niçin sormak yok hemen tamam seni mutsuz etmeye hakkim yok benimle mutlu değilsen neden zorlayayım demeler
Şuan için söylemem zor ama en kısa zamanda dediğiniz gibi yaparımAl bu yüzüğün, bu da hediyeler, takılar vs diyeceksin, nişan bozulmuş olacak. Fazla düşünmeye gerek yok.
Dişini bile fırçalamayan, kişisel temizliğine önem vermeyen birinin kendisine saygısı yoktur ki sana olsun. Böyle biriyle de evlilik çekilmez. Şansın varmış da görmüşsün bu yüzlerini evlenmeden
Keşkede öyle yapsaydık, zaten toplamda çarşambadan ctesi akşam beşe kadar kaldık sadece evleri'nde bir aksam yemeği yedik diğer günler ablamla dışardan yemek yedik dışarı çıkıp, bunları anlatma sebebim en önemli konu hijyen üzerine ailesininde tutumu bu yönde hepsi üst üsteSiz keşke otel gibi bir yerde konaklayıp, çağırırlarsa yemeğe çağrılmama durumunda da bir çay ziyaretine gitseydiniz. Böylelikle istediğiniz zaman istediğinizi dışarıda yerdiniz. Yemekleri beğenmemiş olabilirsiniz ama hazırlık yapmışlar. Bunlara takılmak yerine özbakımını yapmayan eş adayınıza takılın. Çünkü vahim bir durum var, ömrünüzün geri kalanında buna katlanabilecek misiniz iyi düşünün.
E yabancısınız zatenCuma günü acillik oldum baya kötüydüm serum takıldı insan eve geldiğinde bi anne şefkati aile şefkati görmek hissetmek ister. Evlerine gittiğimde birde hasta halimle kendimi yabancı gibi hissettim
Madem bu kadar hassastını niçin nişanlandınız demezler mi hiç?Merhaba arkadaşlar 2017 yılından bu yana uzak mesafe ilişkisiyle devam ettirdiğim bir ilişkim var. O ankara'da ben İstanbul'da bu yılın mayıs ayında aileler arası yüzük taktık. Geçen hafta ev bakmak eşya bakmak için ankaraya ablamla gittik. Gerçekten hiç birşey uzaktan görüldüğü gibi yada onun günübirlik istanbula geldiği gibi olmuyormuş. İlk gün ankaraya gittik annesi yaprak sarması ve sigara böreği yapmıştı yoldan geldik bayada acıkmıştık sanırım kadının el lezzeti olmadığından tam bir fiyaskoydu, nişanlım ablamla avm'ye gittik orada yedik gelirken liva isminde güzel bir pastane var oradan kuru pasta aldık elimiz boş gelmeyelim diye ablamla zile bastık kapıya gelen giden yok, ablası gelmiş eve gördü hiç kalkmadı hoş geldiniz demedi bile bizde annesine kuru pastayı güzelce uzatıp ablamla balkona geçtik sonrasında içeri gittik hoş geldin dedi ama öyle içten olmayan şekilde sonrasında sen misafire ikram etmeden kuru pastayı oturup açıp ye önümüze çay bile getirmediler. Diğer günlerde bunlardan farklı olmadı makarna mantar ablamla annesi yaptı kaldığımız üç gün o yemeği teklif ettiler, sabah çok geç uyanıyorlardı, cuma günü acillik oldum baya halsizlikten serum takılıp eve geldim annem gibi bir sıcak çorba önüme gelir dedim. Annesi demişki istemedi söylemediki. Biz ablamla dışarı çıkıcaz dediğimizde nişanlım tamam çıkın diyip gelmedi. Ve en önemlisi belki bunca sene biliyodun da diyebilirsiniz. Nişanlım hijyen konusunda sifir diş fırçalamas hep ben söylerim kıyafetine giyimine önem vermez sağlığına dikkat etmez ce çok sigara içer utanarak söylüyorum midem bulanıyor artık onu öpmek sarılmak istemiyorum koktuğu için. Ayrıca bu ev bulme konusunda ailesi çok baskı yapıyor sonuçta bi ev ucuz birşey bulun oturun evi satın almayacaksınız diyo, bir ev baktık içime sinmedi annesi durmadan güzeldi unp beğenmedi diyip bana atıyo sorumluluğu sırf annemi özledim dedim biraz ağladğm diye böyle evlilik olmaz oğlumun başını yakamam ithamlarında bulundu derdimi paylaşmak istedim napıcam bilmiyorum yıllarım bir hiç uğruna gitti 1992 doğumluyum artık mutlu olamam Sevemem diyede çok korkuyorum
Ilerde anlasamazsiniz aile yapilariniz cok farkli. Hadi aile yapisi neyse desek sizin nisanlilikta bir sogumak icin sebebiniz varsa bu evliliktede olucak.Birinden tiksiniyorsaniz evlenmeyin. Bu bir gun iki gun degil bir omur.Bir omur nasip olucaksa ayni adamla yemek yiyceksiniz uyuycaksiniz sarilcaksiniz opuceksiniz. Ailesi onun ailesi ve onlarda uzakta da olsa ailenizden olacaklar. Nisanlilik donemindeki sorunlar gormezden gelirseniz evlenince sirf bu gormezden geldiginiz sorunlarin ustune daha da sorun ekleyerek bosanmak durumunda kalabilirsiniz. Iyice dusunun karar verin.Merhaba arkadaşlar 2017 yılından bu yana uzak mesafe ilişkisiyle devam ettirdiğim bir ilişkim var. O ankara'da ben İstanbul'da bu yılın mayıs ayında aileler arası yüzük taktık. Geçen hafta ev bakmak eşya bakmak için ankaraya ablamla gittik. Gerçekten hiç birşey uzaktan görüldüğü gibi yada onun günübirlik istanbula geldiği gibi olmuyormuş. İlk gün ankaraya gittik annesi yaprak sarması ve sigara böreği yapmıştı yoldan geldik bayada acıkmıştık sanırım kadının el lezzeti olmadığından tam bir fiyaskoydu, nişanlım ablamla avm'ye gittik orada yedik gelirken liva isminde güzel bir pastane var oradan kuru pasta aldık elimiz boş gelmeyelim diye ablamla zile bastık kapıya gelen giden yok, ablası gelmiş eve gördü hiç kalkmadı hoş geldiniz demedi bile bizde annesine kuru pastayı güzelce uzatıp ablamla balkona geçtik sonrasında içeri gittik hoş geldin dedi ama öyle içten olmayan şekilde sonrasında sen misafire ikram etmeden kuru pastayı oturup açıp ye önümüze çay bile getirmediler. Diğer günlerde bunlardan farklı olmadı makarna mantar ablamla annesi yaptı kaldığımız üç gün o yemeği teklif ettiler, sabah çok geç uyanıyorlardı, cuma günü acillik oldum baya halsizlikten serum takılıp eve geldim annem gibi bir sıcak çorba önüme gelir dedim. Annesi demişki istemedi söylemediki. Biz ablamla dışarı çıkıcaz dediğimizde nişanlım tamam çıkın diyip gelmedi. Ve en önemlisi belki bunca sene biliyodun da diyebilirsiniz. Nişanlım hijyen konusunda sifir diş fırçalamas hep ben söylerim kıyafetine giyimine önem vermez sağlığına dikkat etmez ce çok sigara içer utanarak söylüyorum midem bulanıyor artık onu öpmek sarılmak istemiyorum koktuğu için. Ayrıca bu ev bulme konusunda ailesi çok baskı yapıyor sonuçta bi ev ucuz birşey bulun oturun evi satın almayacaksınız diyo, bir ev baktık içime sinmedi annesi durmadan güzeldi unp beğenmedi diyip bana atıyo sorumluluğu sırf annemi özledim dedim biraz ağladğm diye böyle evlilik olmaz oğlumun başını yakamam ithamlarında bulundu derdimi paylaşmak istedim napıcam bilmiyorum yıllarım bir hiç uğruna gitti 1992 doğumluyum artık mutlu olamam Sevemem diyede çok korkuyorum
Keşke daha önce kalmış olsaydım diye düşünüyorumBence iyiki evlerinde kalmissiniz yoksa her şey için çok geç olacaktı. Her şerde bir hayır vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?