Defalarca denedim ben konuşmaya çalıştıkça o dalgaya aldı oturup sorunlarımızı bile çözemedik. Her şeyi dalgaya alıyor . Yeter artık dayanamıyorum dediğimde kapı orda dşyor bana gidersen geri gelemezsin diyor bana , ailesinden çektikleriimi kenara bıraktım evdehuzurlu değilim aramızda yaş farkı problem çıkardı diyorKarşına alıp konuşmayı denedin mi?
İnanın gidecek ne annem var ne babam var, 1 çocuğum var sadeceKarşına alıp konuşmayı denedin mi?
Canım ekonomik özgürlüğün varmı sabit bir işin varmı mutlu değilsen boşan kendine yeni bir hayat kur eğer aldatma şiddet yoksa eşini tatlı dille yola getirmeye çalış güzel yemekler yap bakımlı ol gibi bunları bi dene çocuğun icin en azından 9 yaş uçurum bir yaş değil ki sorun ondan kaynaklı olduğunu sanmıyorumİnanın gidecek ne annem var ne babam var, 1 çocuğum var sadece
Sen 26 o 35 yaşında yaş farkı aslında problem olmaz orta yolda buluşup o düzeyde gidebilirsiniz ama eşiniz yanaşmıyor Anladigim kadarıyla ozaman da uçurum olmus oluyor ama ilk basa baktığında 19 ve 28 gercekten fark yaratacak bir rakamİyi günler arkadaşlar, 7 yıllık evli, 5 yaşında da bir kız çocuğumuz var. Eşim aşırı sınırı anlamadan dinlemeden hemen parlayan birisi. Çok severek isteyerek evlendik ama sanki bir yerde eksiklik var. Mutlu olmak için bir şey arıyorum ama bulamıyorum evladımdan başka. Beni hep aşağılıyor beğenmiyor, sürekli kızıyor, beraber bir şeyler yapalım istiyorum yapmıyor, işten grlince televizyonun karşısında. Ailesinin bana yaptıklarını anlatmıyorum bile . Ben ondan 9 yaş küçüğüm. 19 yaşımda evlendim. Hem sevdiğim için hem ailemden kaçmak için.şimdi geri döneceğim kimsem yok çaresizimne yapacağımı bilmiyorum
Şu an kpss hazırlanıyorum, öğretmenim ama ekonomik özgürlüğüm yok. Sürekli ilgilenmeye çalışıyorum yemek hazırlanma yapıyorum , onunşa ilgileniyorum eskisi gibi değilim artık yoruluyorum diyor sürekli hep yorgun sürekli, istiyorum ki benle ilgilensin. Sarılmak istiyorum sarılırken bile saçların değiyor problem ediyor bende gittikçe soğuyorum. Hiç-bir şeyi eksik etmiyorum. Bir şey oluyor beni dinlemeden bağırıyor azalıyor sen kimsin diyor aşağılıyorCanım ekonomik özgürlüğün varmı sabit bir işin varmı mutlu değilsen boşan kendine yeni bir hayat kur eğer aldatma şiddet yoksa eşini tatlı dille yola getirmeye çalış güzel yemekler yap bakımlı ol gibi bunları bi dene çocuğun icin en azından 9 yaş uçurum bir yaş değil ki sorun ondan kaynaklı olduğunu sanmıyorum
Zamanı geri alsam keşke, tek başıma tertemiz bir hayat kurardım çalışırdım. Ailemden çektiklerinden görüşmüşken evlenirsem kurtulurum dedim. Geldiğim hayat çıktığım hayattan beter inanın. Ailesiyeaynı binadayız. Annesi deseniz sinsinin teki . Etmediği zülüm kalmadı. Bu durumda ben ne yapabilirimSen 26 o 35 yaşında yaş farkı aslında problem olmaz orta yolda buluşup o düzeyde gidebilirsiniz ama eşiniz yanaşmıyor Anladigim kadarıyla ozaman da uçurum olmus oluyor ama ilk basa baktığında 19 ve 28 gercekten fark yaratacak bir rakam
Canım benim ya KPSS çalış atan ailende destek olmayacaksa boşanmak senin için çok zorlayıcı olabilir başka biri olmasın telefonlarını kontrol ediyormusunŞu an kpss hazırlanıyorum, öğretmenim ama ekonomik özgürlüğüm yok. Sürekli ilgilenmeye çalışıyorum yemek hazırlanma yapıyorum , onunşa ilgileniyorum eskisi gibi değilim artık yoruluyorum diyor sürekli hep yorgun sürekli, istiyorum ki benle ilgilensin. Sarılmak istiyorum sarılırken bile saçların değiyor problem ediyor bende gittikçe soğuyorum. Hiç-bir şeyi eksik etmiyorum. Bir şey oluyor beni dinlemeden bağırıyor azalıyor sen kimsin diyor aşağılıyor
Öyle yorgunum mutsuzum ki sürekli ben ne yaptım niye evlendim diyorum. Ne ilgisi var ne alakası, evine bakıyor çalışıyor o kadar. İnsanlara özenmekten yoruldumSen 26 o 35 yaşında yaş farkı aslında problem olmaz orta yolda buluşup o düzeyde gidebilirsiniz ama eşiniz yanaşmıyor Anladigim kadarıyla ozaman da uçurum olmus oluyor ama ilk basa baktığında 19 ve 28 gercekten fark yaratacak bir rakam
Ailem destek olmaz onlardan fayda yok ki, başka biri de yok ondan da eminim kontrol ediyorum bakıyorum zaten işten eve evden işe, ama ev onun için otel gibi, yemekler yapıyorum ne bir eline sağlık der , ne bizle oturup ilgilenirCanım benim ya KPSS çalış atan ailende destek olmayacaksa boşanmak senin için çok zorlayıcı olabilir başka biri olmasın telefonlarını kontrol ediyormusun
Ne çocukluğumu yaşayabildim ne gençliğimi ne evliliğiii insanın kaderi baştan gelmezse geri gelmiyormuş ne bileyim çok doluyum inanınAilem destek olmaz onlardan fayda yok ki, başka biri de yok ondan da eminim kontrol ediyorum bakıyorum zaten işten eve evden işe, ama ev onun için otel gibi, yemekler yapıyorum ne bir eline sağlık der , ne bizle oturup ilgilenir
Is sadece eve bakmak çalışmakla olmuyorki biraz siz deseniz belki baska türlü bi davranış bekliyordur esim derdi bana ne dediğin değil nasil dedigin onemli diye bence eşiniz kendini şanslı görmeli genç bir eşi var nebilimÖyle yorgunum mutsuzum ki sürekli ben ne yaptım niye evlendim diyorum. Ne ilgisi var ne alakası, evine bakıyor çalışıyor o kadar. İnsanlara özenmekten yoruldum
Ailen ayrımı canım benimde anne baba ayrı kopuğum ikisindende benim tek çarem atanmak olduğu için evlenmeden çözmüştüm o işi şansıma eşim iyi çıktı 27 yaşında evlendim artık olan olmuş sen atanana kadar idare et sonra boşan maddi manevi hakkını al ne öğretmenisin?Ailem destek olmaz onlardan fayda yok ki, başka biri de yok ondan da eminim kontrol ediyorum bakıyorum zaten işten eve evden işe, ama ev onun için otel gibi, yemekler yapıyorum ne bir eline sağlık der , ne bizle oturup ilgilenir
Is sadece eve bakmak çalışmakla olmuyorki biraz siz deseniz belki baska türlü bi davranış bekliyordur esim derdi bana ne dediğin değil nasil dedigin onemli diye bence eşiniz kendini şanslı görmeli genç bir eşi
Ailen ayrımı canım benimde anne baba ayrı kopuğum ikisindende benim tek çarem atanmak olduğu için evlenmeden çözmüştüm o işi şansıma eşim iyi çıktı 27 yaşında evlendim artık olan olmuş sen atanana kadar idare et sonra boşan maddi manevi hakkını al ne
Evet ailem ayrı ama boşansam ikisine de gidemem onlar kensi hayatlarında, sınıf öğretmeniyim bu seme hazırlanıyorumAilen ayrımı canım benimde anne baba ayrı kopuğum ikisindende benim tek çarem atanmak olduğu için evlenmeden çözmüştüm o işi şansıma eşim iyi çıktı 27 yaşında evlendim artık olan olmuş sen atanana kadar idare et sonra boşan maddi manevi hakkını al ne öğretmenisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?