Malesef telefonlarını kırdı son tartısmamızda ve kucuk olanı lıseden almıs ortancı da zatenn gıtmıyor nasıl görusebılırz bılmıyorum onları öyle korkutmuskıEee pes valla... Şok şok okudum anne , babanızı ... Kesinlikle bunlardan uzak durun . Görüşmeyi kesin derim . Kardeşlerinizle telefonlaşın , dışarda gizli saklı görüşün . Okul cıkışlarına filan gidin . Zor bi durum ya
Allah yardımcın olsun canımben kardeslerimi göremiyorum ve bundan dolayı çok üzülüyorum hep aklımdalar anne baba konusundan baslayayım benım annem babam 7 yıl önce bosandılar ve ayrıldıktan sonra herkes gercek yuzunu gösterdı babam hıc aramadı sormadı annem desen gözünü para bürümüs biri ve bende o dönemler lise 1 deydım cok basarılı olmama ragmen annem tarafın dan calısmam ıstendı resmen bı arac gıbı kullanıyordu benı o yasta ne ıs bulup calısabılırdım kı garsonluk ısı bulup çalısmamı ıstemıstı bende mecburen calıstım ve dıger kardeslerım okuyordu ve küçüklerdı 3 kardesız agzında calıstıgım halde yıllarca ezıyet ettı dayak argo laflar yok evı otel gıbı kullanıyosun falan bunlar bıtmedı çok ezıyet cektırdı çalıstıgım yerlere gıder parayı kendı alır 5 kurus vermezdı neysekı mecburen katlandım ona ve 3 yıl önce evlendım guzel bı yuva kurdum çok ıyı bı esım var ama evlendıgımızden berı yapmadıgı fesatlık kalmadı esımden benden turlu bahaneler le paralar istedı acınacak durumlara soktu hep kendını tabıkı kendınden baskasını dusunmeyen bı ınsan bana hep durduk yere beddualar ederdı tabı bunu gören esımın ailesıde ne kadar kötu bı ınsan oldugunu annelıgın yanından bıle gecmedıgını söylerler tabı özet gecıyorum yaptıgı herseyı dahaları da var mutlulugumuzu kıskandı hep esımle kardeslerıme cok duskunum bunu bıldıgı halde onları kullandı bana neysekı 2 yıldır görusmuyorum bundan 4 ay önce babam aradı yıllardır arayıp sormayan adam ve sebebı de bana dava acacakmıs bu annem ben 17 yasındayken babamdan paralar koparabılmek ıcın bosandıklarında bana 2 avukat vekıl ettırmıs tabı benım haberım 4 ay önce oldu bu zamana kadar babama bbenım adıma maddı manevı davalar acıp paralar almıslar 10 bın tl cıvarında bakın bu yasıma kadar cunku vakalet suresı 18 yılmıs sadece ben gıdıp vekıllıgımı aldırdıgımda ıptal oluyomus benım hıc habeım olmadı hıc bıse bana gelmedı hersey avukatlara gıtmıs bu zamana kadar acıkta 3 dava duruyordu adını bıle bılmedıgım ıkı vekıl avukat neyse babam aradı sana dava acacam neden benle ugrasıyorsun dıye bende dondum kaldım ve ben bıse yapmadım ama adam bana kızıyor elımde bı suru dosya dava var dıye neyse benı cagırdı bır yere esımle gıttık elındekı kagıtları gösterdı ınananamadım ve bırden fenalasdım elım ayagım tıtredı bu basıma acılan davalaramı yanayım yoksa babamı yıllar sonra gördugum ve benı sadece maddı acıdan olan dava ıcın aradıgınamı bılemedım neyse bır suru ugras ve arastırmalar yaptk bunlar nasıl oldu dıye o avukatları bulduk adamlar herseyden bı habaer davalerını yaptıkları kızı ılk defa göruyorlardı bende sınırlendım bagırdm çagırdım adamlara sız kımsınız bunlar nasıl oluyo dıye herseyı anlatttılar annem yapmıs onları tembıhlemıs ve o zaman 17 yasımdayken yapılmıs bıseyı velım olarak o yapmıs ve yasal mıs resmen uyutmus benı bunca yıl ve bende bu olaylardan sonra gttım hesap sormaya pışkın pişkın guldu hıc bıseyı kabul etmedı yalanladı cunku hıc bı seyde resmı olarak onun adı yok avukaatları yonlendırmıs çok ugrastık ama bıse yapamadık nefret edıyorum ondan yaptıkları yetmezmıs gıbı yalan dolan dedıkodular cıkartp mıllete benım dedıkodumu yapyormus neyse bı de zaten turlu bahanelerle kardeslerımı göstermıyordu bunun üzerıne zorla onları göstermıyor korkutuyor göndermıyor bu nasıl bı ınsan anlamıyorum o cocukları sefıl bırakıyo da onlar bıle ondan nefret edıyo ve bı zamanlar bana zorla calıstırdıgı gıbı küçük kardesımede aynısını yapıyor ne ıse yarıyorsunuz anca yemeyı ıcmeyı bılıyorsunuz vb kac kez dövdu kızları benım yanıma gelmek ıstedıklerı ıcın napcamı bılmıyorum bana bı fıkır verın
Bunlar nasıl ana baba yahu.. şok oldum.. Allah güç kuvvet versin size.. her ikisiyle de görüşmeyin ama kardeşlerizle bağınızı hiç koparmayın.. hatta eşiniz size bu konuda destek oluyosa bi şekilde kol kanat gerin derim.. Allah kardeşlerinizi de kurtarsın inşallah.. size de mutlu huzurlu bi evlilik ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahben kardeslerimi göremiyorum ve bundan dolayı çok üzülüyorum hep aklımdalar anne baba konusundan baslayayım benım annem babam 7 yıl önce bosandılar ve ayrıldıktan sonra herkes gercek yuzunu gösterdı babam hıc aramadı sormadı annem desen gözünü para bürümüs biri ve bende o dönemler lise 1 deydım cok basarılı olmama ragmen annem tarafın dan calısmam ıstendı resmen bı arac gıbı kullanıyordu benı o yasta ne ıs bulup calısabılırdım kı garsonluk ısı bulup çalısmamı ıstemıstı bende mecburen calıstım ve dıger kardeslerım okuyordu ve küçüklerdı 3 kardesız agzında calıstıgım halde yıllarca ezıyet ettı dayak argo laflar yok evı otel gıbı kullanıyosun falan bunlar bıtmedı çok ezıyet cektırdı çalıstıgım yerlere gıder parayı kendı alır 5 kurus vermezdı neysekı mecburen katlandım ona ve 3 yıl önce evlendım guzel bı yuva kurdum çok ıyı bı esım var ama evlendıgımızden berı yapmadıgı fesatlık kalmadı esımden benden turlu bahaneler le paralar istedı acınacak durumlara soktu hep kendını tabıkı kendınden baskasını dusunmeyen bı ınsan bana hep durduk yere beddualar ederdı tabı bunu gören esımın ailesıde ne kadar kötu bı ınsan oldugunu annelıgın yanından bıle gecmedıgını söylerler tabı özet gecıyorum yaptıgı herseyı dahaları da var mutlulugumuzu kıskandı hep esımle kardeslerıme cok duskunum bunu bıldıgı halde onları kullandı bana neysekı 2 yıldır görusmuyorum bundan 4 ay önce babam aradı yıllardır arayıp sormayan adam ve sebebı de bana dava acacakmıs bu annem ben 17 yasındayken babamdan paralar koparabılmek ıcın bosandıklarında bana 2 avukat vekıl ettırmıs tabı benım haberım 4 ay önce oldu bu zamana kadar babama bbenım adıma maddı manevı davalar acıp paralar almıslar 10 bın tl cıvarında bakın bu yasıma kadar cunku vakalet suresı 18 yılmıs sadece ben gıdıp vekıllıgımı aldırdıgımda ıptal oluyomus benım hıc habeım olmadı hıc bıse bana gelmedı hersey avukatlara gıtmıs bu zamana kadar acıkta 3 dava duruyordu adını bıle bılmedıgım ıkı vekıl avukat neyse babam aradı sana dava acacam neden benle ugrasıyorsun dıye bende dondum kaldım ve ben bıse yapmadım ama adam bana kızıyor elımde bı suru dosya dava var dıye neyse benı cagırdı bır yere esımle gıttık elındekı kagıtları gösterdı ınananamadım ve bırden fenalasdım elım ayagım tıtredı bu basıma acılan davalaramı yanayım yoksa babamı yıllar sonra gördugum ve benı sadece maddı acıdan olan dava ıcın aradıgınamı bılemedım neyse bır suru ugras ve arastırmalar yaptk bunlar nasıl oldu dıye o avukatları bulduk adamlar herseyden bı habaer davalerını yaptıkları kızı ılk defa göruyorlardı bende sınırlendım bagırdm çagırdım adamlara sız kımsınız bunlar nasıl oluyo dıye herseyı anlatttılar annem yapmıs onları tembıhlemıs ve o zaman 17 yasımdayken yapılmıs bıseyı velım olarak o yapmıs ve yasal mıs resmen uyutmus benı bunca yıl ve bende bu olaylardan sonra gttım hesap sormaya pışkın pişkın guldu hıc bıseyı kabul etmedı yalanladı cunku hıc bı seyde resmı olarak onun adı yok avukaatları yonlendırmıs çok ugrastık ama bıse yapamadık nefret edıyorum ondan yaptıkları yetmezmıs gıbı yalan dolan dedıkodular cıkartp mıllete benım dedıkodumu yapyormus neyse bı de zaten turlu bahanelerle kardeslerımı göstermıyordu bunun üzerıne zorla onları göstermıyor korkutuyor göndermıyor bu nasıl bı ınsan anlamıyorum o cocukları sefıl bırakıyo da onlar bıle ondan nefret edıyo ve bı zamanlar bana zorla calıstırdıgı gıbı küçük kardesımede aynısını yapıyor ne ıse yarıyorsunuz anca yemeyı ıcmeyı bılıyorsunuz vb kac kez dövdu kızları benım yanıma gelmek ıstedıklerı ıcın napcamı bılmıyorum bana bı fıkır verın
17 bırı de 20 yasında olan engelliAllah yardımcın olsun canımkardeşlerin kaç yanında pekı ?
Çok tesekkur ederım ıkısıylede gorusmuyorum esım cok ıyı ıkısınıde kendı kardesı gıbı gordu hep destek olduk kardeslerıme ama evıne yaklastırmıyo bıle polısı arıyor bır kez denedık dısarıda cıkartmıyo onları herhangı bır ırtıbat yok ulasım ıcın esım le hatta dusunduk bır ara gelsınler bızle kalsınlar dıye korkuyorlar annelerınden gozlerını o kadar korkutuyor kı esımın aılesı de sorun yaratıyor bır taraftan nasıl bakacaksınız dıye onlara neyseBunlar nasıl ana baba yahu.. şok oldum.. Allah güç kuvvet versin size.. her ikisiyle de görüşmeyin ama kardeşlerizle bağınızı hiç koparmayın.. hatta eşiniz size bu konuda destek oluyosa bi şekilde kol kanat gerin derim.. Allah kardeşlerinizi de kurtarsın inşallah.. size de mutlu huzurlu bi evlilik ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
canım Ikı kardeşin ıcınde mahkemeye basvursan . Sonucta burada ıstısmar soz konuusu . Bırısı resıt degıl dıgerı (Rabbım yardımcısı olsun ) engellı diyorsun. Yanı kızcagızlarada yazık günah17 bırı de 20 yasında olan engelli
Ay o kaynana ailesi her b.ka maydanoz zaten.. ama kendilerinde böyle bi şey olsa sana fikrini sormazlar bile.. hey Allahım ya iki ucu b.klu değnek.. anlattıklarınıza bakılırsa da annenizin yatacak yeri yok.. bi insanı geçtim bi anne evlatlarına nasıl böyle yapar ya nasılÇok tesekkur ederım ıkısıylede gorusmuyorum esım cok ıyı ıkısınıde kendı kardesı gıbı gordu hep destek olduk kardeslerıme ama evıne yaklastırmıyo bıle polısı arıyor bır kez denedık dısarıda cıkartmıyo onları herhangı bır ırtıbat yok ulasım ıcın esım le hatta dusunduk bır ara gelsınler bızle kalsınlar dıye korkuyorlar annelerınden gozlerını o kadar korkutuyor kı esımın aılesı de sorun yaratıyor bır taraftan nasıl bakacaksınız dıye onlara neyse
evet gercekten bazen aklıma gelıyolar aglıyorum ve bı tedavı surecındeyım cok kötu oluyorum hersey problem ne yapsam bılmıyorum mahkeme ucın gecen ay avukata sordum resıt olsun bıse yapamaz dedı dıgerı ıcın engellı oldugu ıcın herseyden vekaletını ustune almıscanım Ikı kardeşin ıcınde mahkemeye basvursan . Sonucta burada ıstısmar soz konuusu . Bırısı resmn degıl dıgerı (Rabbım yardımcısı olsun ) engelle diyorsun. Yanı kızcagızlarada yazık gunutabıı esınınde onayı ülazım
Çok haklısınız ama malesef her kadın anne olamıyo kaynanam zaten cocuk sahıbı olmamızı bıle ıstemıyor sanık kendı bakacakAy o kaynana ailesi her b.ka maydanoz zaten.. ama kendilerinde böyle bi şey olsa sana fikrini sormazlar bile.. hey Allahım ya iki ucu b.klu değnek.. anlattıklarınıza bakılırsa da annenizin yatacak yeri yok.. bi insanı geçtim bi anne evlatlarına nasıl böyle yapar ya nasıl
Eşinle mutluysan ve istiyosanız hiiçç tınlamayın yapın.. bi dangalak da sana denk gelmiş.. aklıma ne geldi bak kaynana bugünün yarını da var düşmez kalkmaz bi Allah yarın sen muhtaç hale gelirsen biz sana nasıl bakıcaz bence bi düşün deÇok haklısınız ama malesef her kadın anne olamıyo kaynanam zaten cocuk sahıbı olmamızı bıle ıstemıyor sanık kendı bakacak
valla canım ıstedıgı kadar vekaletı acsın eger zavallı kıza sıddet uygladıgını yanıtlayacak bır goruntu veya sahıt bulursan hıcbırsey yapamaz :)evet gercekten bazen aklıma gelıyolar aglıyorum ve bı tedavı surecındeyım cok kötu oluyorum hersey problem ne yapsam bılmıyorum mahkeme ucın gecen ay avukata sordum resıt olsun bıse yapamaz dedı dıgerı ıcın engellı oldugu ıcın herseyden vekaletını ustune almıs
valla canım ıstedıgı kadar vekaletı acsın eger zavallı kıza sıddet uygladıgını yanıtlayacak bır goruntu veya sahıt bulursan hıcbırsey yapamaz :)evet gercekten bazen aklıma gelıyolar aglıyorum ve bı tedavı surecındeyım cok kötu oluyorum hersey problem ne yapsam bılmıyorum mahkeme ucın gecen ay avukata sordum resıt olsun bıse yapamaz dedı dıgerı ıcın engellı oldugu ıcın herseyden vekaletını ustune almıs
evet hıc dusunmuyor kaynanam ıcın oglu cok kıymetlı oglu nasıl bakacakmıs benım kardeslerıme sankı kv evlıyım o bakacak anlamıyorum ben kv mı ve malesef olacakya cocugumuz olmuyor 2yıldır elımden gelenı yapıyorum tedavı goruyorumEşinle mutluysan ve istiyosanız hiiçç tınlamayın yapın.. bi dangalak da sana denk gelmiş.. aklıma ne geldi bak kaynana bugünün yarını da var düşmez kalkmaz bi Allah yarın sen muhtaç hale gelirsen biz sana nasıl bakıcaz bence bi düşün de
Allah razı olsun ıns allahım hayırlı kısmetler verır cocukların pisıkojısını bozuyor cok dengesız babam zaten evlı bı cocugu var sankı bız baskasının cocuguyuzİçim paramparça oldu ya rabbim yardımcnz olsn inşallh kerdeşlerinizede hayırlı kapılar açsın sizin gibi güzel evlilik yapıp kurtulsnlar yağmurdn kaçarken doluya tutulmasnlar inşallh anneniz babanız içinde hiiç birşey diyemiyorum kii
Onun yakınında kımse benle konusmaz arjadaslarıda kendı gıbı kızları goremıyorum kanıt nasıl bulcamvalla canım ıstedıgı kadar vekaletı acsın eger zavallı kıza sıddet uygladıgını yanıtlayacak bır goruntu veya sahıt bulursan hıcbırsey yapamaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?