Siddet uyguladı onlara ama bana kasıt ya benım yanıma gelıyorlar ya da sözunu dınlemıyarlar sıddete karsıyım ama kardesımım kendının bırazda yanımızda durması gerek ve bunu da konusmustuk ben dava falan acalım ben sızı alıyım dedıgımde yurda verırler bana vermezler dıye korkuyoCok haklısınız bunlar olumlu yonlerı bakın annemı tanısanız cın gıbı o bana ben ne yaptıysam ıkı katını yapar esımle aram bozulur yanı öyle dava falan acamam bır kez yeltendım aldıgım cevaplar benden yana olmadı yazdıgımı tamamen okuduysanız bana kasıt hersey aslında okul ısıne gelınce kardesım hıc sevmez okulu yanı okuldan aldıgına bayram etmıstır dıyebılırım sadece bana yaptıkları gercekten ezıyet
senin oğlun karar versin o zaman diyeceksiniz...kaynananız mı evli sizle.ağzının payını veremiyor musunuz.kötü gününüzde kocanız yanınızda olmayacaksa neden kocam diyorsunuz kiIyı guzel soyluyor sunuz da bende o konuda kv tarafından sıkıntı cekıyorum benım oglum senın kardeslerıne bakmak ıcınmı evlendı senle dıyor cıddı bısey yapamıyorum mahkeme falan
anlamadan dınlemeden yorum yapmayın bunun aksını söyleyen yok onun kv söyledıgı o öyle dusunuyo tabıkı bende esımde cevabını verıyoruz ama su an onların sahıp oldukları evde duruyoruz bırazda esım o yuzden bırsey demıyor çunku kavga etse evlerınden çıkmamızı ısteseler kıraya tasınacak gucumuz yok o yuzden beklıyoruz kendımızı duzeltmek ıcınsenin oğlun karar versin o zaman diyeceksiniz...kaynananız mı evli sizle.ağzının payını veremiyor musunuz.kötü gününüzde kocanız yanınızda olmayacaksa neden kocam diyorsunuz ki
sırf ev yuzunden onlara bırsey demıyor yanı dıyor ama fazlasını yapmıyorsenin oğlun karar versin o zaman diyeceksiniz...kaynananız mı evli sizle.ağzının payını veremiyor musunuz.kötü gününüzde kocanız yanınızda olmayacaksa neden kocam diyorsunuz ki
sizde haklısınız diyemeyeceğim yorumlarınız sona doğru acayip değişti okuldan alındığı için mutludur söz dinlemiyorlar falan hani konuyu neden açtınız anlamıyorum an itibari ile ben iyi dileklere bulunayım zira zaten sizde dahil muhtemelen kimse bir şey yapamayacak kardeşleriniz için özellikle engelli kardeşinizin Allahım yardımcısı olsun.anlamadan dınlemeden yorum yapmayın bunun aksını söyleyen yok onun kv söyledıgı o öyle dusunuyo tabıkı bende esımde cevabını verıyoruz ama su an onların sahıp oldukları evde duruyoruz bırazda esım o yuzden bırsey demıyor çunku kavga etse evlerınden çıkmamızı ısteseler kıraya tasınacak gucumuz yok o yuzden beklıyoruz kendımızı duzeltmek ıcın
konunun degıdstıgı yok onlar detaylar yalan yok zorla aldı okuldan lakın kardesım okul okyacak bı tıp degıl ben kendım calıstırmaya calısırdım calısmak ıstemezdı benı kızdıgım olay bana göstermıyor sıddet uyguladı okuldan aldı belkı kendı ben okulu bırakcam demedıhgı halde ama nıyet olarak kardesımde okuma hevesı yoktu bakın öyle bı kadın ıcın söz bır emır anlatabılomuyum emır verırı o sözden kastım bu emır dınlemezler deyımsizde haklısınız diyemeyeceğim yorumlarınız sona doğru acayip değişti okuldan alındığı için mutludur söz dinlemiyorlar falan hani konuyu neden açtınız anlamıyorum an itibari ile ben iyi dileklere bulunayım zira zaten sizde dahil muhtemelen kimse bir şey yapamayacak kardeşleriniz için özellikle engelli kardeşinizin Allahım yardımcısı olsun.
tesekkur ederım canım herkes anlamadan dınlemeden olayda cok üstume gelıyo bızım bı akraba bagımız yok 1 teyzem var ankarada benı hıc sevmez o da kardesı gıbı kendınden baskasını dusunmez babamın taraf babam gıbı yanı kımsem yok maleseffff halam var o da annemden nefret edrr ben napacamı sasrdım esım makeme dava olaylarını yaklasmaz kardeslerımm asırı korkuyo annesınden evden dısarı cıkmaz gercekten kızlarıda göndermez huyu öyle zaten 1 kez gıttı belkı evde yoktur dıye apartmanı basıma yıktı sankı herseyın sorumlusu benmısım gıbı bana demedık laf bırakmıyorlar sadece hıc rkadasım olmadıgı ıcın ıcımı döküp sadece fıkır ıstedım demedık laf bırakmadılar ben böyle bı sacmalık görmedımAllah size sabırlar versin hele ki diğer kardeşlerinize .. çok şaşırdım okuyunca nasıl bir anne diye
Hiç mi evden çıkmıyor ? aracı olabilecek bir teyzeniz dayınız yok mu ?
Yanlarına çağırsa sizde o vesile ile görüşseniz
denedım anında net bırsey yapamayız annnesı sonucta yası kücük yada gelsın kendı sıkayet etsın gamze de gıtmıyo cok söyledım yokpolise şikayet edin
bır kez kayınpederım gıttı evıne adamı kovmus benım çocuklarımdan uzak dursun evıme barkıma gelmesın ben onu evlatlıktan reddetı vb demıs sızce kım kımı reddetmelı ve benı baskasımı dogurmus çocuklarım dedıgı çocuklara kötu davranan bı ınsanAllah size sabırlar versin hele ki diğer kardeşlerinize .. çok şaşırdım okuyunca nasıl bir anne diye
Hiç mi evden çıkmıyor ? aracı olabilecek bir teyzeniz dayınız yok mu ?
Yanlarına çağırsa sizde o vesile ile görüşseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?