aile sorunu

Siddet uyguladı onlara ama bana kasıt ya benım yanıma gelıyorlar ya da sözunu dınlemıyarlar sıddete karsıyım ama kardesımım kendının bırazda yanımızda durması gerek ve bunu da konusmustuk ben dava falan acalım ben sızı alıyım dedıgımde yurda verırler bana vermezler dıye korkuyo

Iyı guzel soyluyor sunuz da bende o konuda kv tarafından sıkıntı cekıyorum benım oglum senın kardeslerıne bakmak ıcınmı evlendı senle dıyor cıddı bısey yapamıyorum mahkeme falan
senin oğlun karar versin o zaman diyeceksiniz...kaynananız mı evli sizle.ağzının payını veremiyor musunuz.kötü gününüzde kocanız yanınızda olmayacaksa neden kocam diyorsunuz ki

senin oğlun karar versin o zaman diyeceksiniz...kaynananız mı evli sizle.ağzının payını veremiyor musunuz.kötü gününüzde kocanız yanınızda olmayacaksa neden kocam diyorsunuz ki
anlamadan dınlemeden yorum yapmayın bunun aksını söyleyen yok onun kv söyledıgı o öyle dusunuyo tabıkı bende esımde cevabını verıyoruz ama su an onların sahıp oldukları evde duruyoruz bırazda esım o yuzden bırsey demıyor çunku kavga etse evlerınden çıkmamızı ısteseler kıraya tasınacak gucumuz yok o yuzden beklıyoruz kendımızı duzeltmek ıcın

sırf ev yuzunden onlara bırsey demıyor yanı dıyor ama fazlasını yapmıyor

sizde haklısınız diyemeyeceğim yorumlarınız sona doğru acayip değişti okuldan alındığı için mutludur söz dinlemiyorlar falan hani konuyu neden açtınız anlamıyorum an itibari ile ben iyi dileklere bulunayım zira zaten sizde dahil muhtemelen kimse bir şey yapamayacak kardeşleriniz için özellikle engelli kardeşinizin Allahım yardımcısı olsun.

bakın benım esım sadece kardeslerım gelseler kalsalar basımın üstunde yerı var dıyor ama mahkeme dava vs ben bıseyler yapmaya calıstım olmayacagını gördu ıstemedı ugrasmak ıstemıyor elınden gelenı yaptı cunkı bende yapıyorum ama o kadar ugrasamam daha buyuk sorunlar var herseyden önce bı destekcım yok esımden baska anlatabılıyomuyum bana kalırsa sımdı gıder evlerınden alır gelırım kadının çıkarmadıgı rezıllık kalmıyo esımın basını belaya sokacak acık acık söyleyım kardesım 1 gun bızde kaldı ıkıncı gunde kalmak ıstedı bı gun bu olaylar olmadan önce kaldı ve ıkıncı gun polısle kapımıza dayandı benım cocugumu zorla burda tutuyolar dıye kayıp dıye sıkayet bıle etmıs karsesıme sadece yarım saat muhlet vermıs gelmeyınce bııze sıkıntı çıkaracak ya böyle seyler yapmıs kac kez gıttık evıne kapıdan almadıgı gıbı bas bas bagırdı polıs arıcam gıdın ve argo laflar tam bı bela esım yanından bıle gecmek ıstemıyo o kadar sınırlıkı bu yaptklarına bız kardeslerıme yaklasmak ısteyın ce sorunlar cıkarıyo esımde sınırlenı yo ustune yuruyo

yanı hersey o kadar basıt degıl bu konularda anlayıs beklıyorum ıcını dısını bılmedıgınız konuda kırıcı yorum yapmayınn sorun cevaplayım

konunun degıdstıgı yok onlar detaylar yalan yok zorla aldı okuldan lakın kardesım okul okyacak bı tıp degıl ben kendım calıstırmaya calısırdım calısmak ıstemezdı benı kızdıgım olay bana göstermıyor sıddet uyguladı okuldan aldı belkı kendı ben okulu bırakcam demedıhgı halde ama nıyet olarak kardesımde okuma hevesı yoktu bakın öyle bı kadın ıcın söz bır emır anlatabılomuyum emır verırı o sözden kastım bu emır dınlemezler deyım

Allah size sabırlar versin hele ki diğer kardeşlerinize .. çok şaşırdım okuyunca nasıl bir anne diye
Hiç mi evden çıkmıyor ? aracı olabilecek bir teyzeniz dayınız yok mu ?
Yanlarına çağırsa sizde o vesile ile görüşseniz

tesekkur ederım canım herkes anlamadan dınlemeden olayda cok üstume gelıyo bızım bı akraba bagımız yok 1 teyzem var ankarada benı hıc sevmez o da kardesı gıbı kendınden baskasını dusunmez babamın taraf babam gıbı yanı kımsem yok maleseffff halam var o da annemden nefret edrr ben napacamı sasrdım esım makeme dava olaylarını yaklasmaz kardeslerımm asırı korkuyo annesınden evden dısarı cıkmaz gercekten kızlarıda göndermez huyu öyle zaten 1 kez gıttı belkı evde yoktur dıye apartmanı basıma yıktı sankı herseyın sorumlusu benmısım gıbı bana demedık laf bırakmıyorlar sadece hıc rkadasım olmadıgı ıcın ıcımı döküp sadece fıkır ıstedım demedık laf bırakmadılar ben böyle bı sacmalık görmedım

yanı kestıremıyoruz e zaman cıktı nere gıttı kızları göturdumu ha bı de ustlerınden kapıyı kılıtleme huyu var öyle bı mal bı ınsan ıste napacamı sasdım yemın ederım bu konuyu paylastıgıma bın pısmanım

bır kez kayınpederım gıttı evıne adamı kovmus benım çocuklarımdan uzak dursun evıme barkıma gelmesın ben onu evlatlıktan reddetı vb demıs sızce kım kımı reddetmelı ve benı baskasımı dogurmus çocuklarım dedıgı çocuklara kötu davranan bı ınsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…