Bak bakalım o çockdnda neler çeker babanız çok üzüldm durumunuza tek şansınız eşinizdn yana olmş inşallh bundn sonrada hep güzelliklerle karşılaşırsnz siz ve kardşlerinzAllah razı olsun ıns allahım hayırlı kısmetler verır cocukların pisıkojısını bozuyor cok dengesız babam zaten evlı bı cocugu var sankı bız baskasının cocuguyuz
Hayırlısıyla Rabbim nasip etsin inşallah.. yeni evli de değilsin sünepe kadın ne karışıyo daha çocuk yapmayın demeler falan.. eşin ne diyo bu durumaevet hıc dusunmuyor kaynanam ıcın oglu cok kıymetlı oglu nasıl bakacakmıs benım kardeslerıme sankı kv evlıyım o bakacak anlamıyorum ben kv mı ve malesef olacakya cocugumuz olmuyor 2yıldır elımden gelenı yapıyorum tedavı goruyorum
Gorusmuyorum ve bırı 17 bırı aynen öyle olmus sanırım ıkısınıde anne babalıktan haberı yok yuva ıcın kardeslerım cok sakın sessız öyle gözu acık kendıne cevırebılecek degıller cok ezıklıyo cocukları mesela esım bana onlar varken bagırsın hemen kendı üstlerıne alınıyorlar korkarlar aglarlar mesela örnek verdımKötü üvey anne gibi ,anne olamaz egoist kardeşlerin yaşları kaç yuvaya verebilirmisiniz,mümkünse yaniniza,yada babanız alıŕmi yanına ,o kadından kurtarmanın yoluna bakın , sakın görüşmeyin ne kadınlar var Yarabbim babada ayrı dert iki Kafadar zevkleri için çoçuk yapmişlar
Cok ıstıyorum bakakm esım kucuk kardesım 18 yasına gelsın alırız dedı ama benım yuregım dayanmıyor cok özluyorumLütfen şaka olsun buKanım dondu resmen annecik ve babacık ın yatacak yeri yok
Kardeşlerini o kadının yanından lütfen al lütfen
canım 17 yanında kı kardeşin vardı degıl mı hıc olmadı cok zora sokarsa senı polısle dayan kapısına. Böyleyken boyle de. Polıslerın ynında kardesını tehdit edemezz oda senı dogrularOnun yakınında kımse benle konusmaz arjadaslarıda kendı gıbı kızları goremıyorum kanıt nasıl bulcam
Allah yar ve yardımcın olsunCok ıstıyorum bakakm esım kucuk kardesım 18 yasına gelsın alırız dedı ama benım yuregım dayanmıyor cok özluyorum
Esım hep benden yana ve baba olmak ıstıyor bı an önce cok sever cocukları benım esım nerdeyse kucuk kardesımı annem dövdu dıye evını bastı dovmek ıcın sınırden zor sakınlesmıstı onunda kardeslerı var bırısı engellı hıc dayanamazHayırlısıyla Rabbim nasip etsin inşallah.. yeni evli de değilsin sünepe kadın ne karışıyo daha çocuk yapmayın demeler falan.. eşin ne diyo bu duruma
Amin allah buyukturAllah yar ve yardımcın olsun
Ben corumda yasıyorum komık gelecek ama onu da yaptım bıse yapamayız dedıler ılgı alaka yok bız gıtsek evı bastı derler suc olur adalet nerdecanım 17 yanında kı kardeşin vardı degıl mı hıc olmadı cok zora sokarsa senı polısle dayan kapısına. Böyleyken boyle de. Polıslerın ynında kardesını tehdit edemezz oda senı dogrular
Gorusmuyorum ve bırı 17 bırı aynen öyle olmus sanırım ıkısınıde anne babalıktan haberı yok yuva ıcın kardeslerım cok sakın sessız öyle gözu acık kendıne cevırebılecek degıller cok ezıklıyo cocukları mesela esım bana onlar varken bagırsın hemen kendı üstlerıne alınıyorlar korkarlar aglarlar mesela örnek verdım
Helal olsun eşine.. eğer annesine seni ezdirmiyorsa kaynanayı hiç tınlama he he de geç bildiğini oku.. bi de engelli evladı varmış merhametsiz kadın en çok onun anlaması lazım seniEsım hep benden yana ve baba olmak ıstıyor bı an önce cok sever cocukları benım esım nerdeyse kucuk kardesımı annem dövdu dıye evını bastı dovmek ıcın sınırden zor sakınlesmıstı onunda kardeslerı var bırısı engellı hıc dayanamaz
Evet o yasadıgım sanssız kotu gunlere buyuk bır sans benım ıcınInanın çok çok üzüldüm, eşiniz den Allah razı olsun şimdiki zamanda böyle eş bulmak zor ,maşallah Rabbim yüzüne gülmüş ,Rabbim yardımcınız olsun
Allah razı olsun guzel dıleklerın ıcın cok tesekkurler elımden gelenı yapıyorum ama ıste cözum de bulabılmıs degılım hıc gozumun onünden gıtmıyolar ben bu zamana kadar onların herseyı oldum ya en ufak seyde annesıne degıl bana sorar söylerlerdı artık sadece resımlerle avunuyorum sanırım cok duygusalım hep aglamaklı oluyorumAllah ım ne dıyım kı ben. Yemın ederım varya boyle durumlarda kendimle cebellesıyorum. Sende haklısın canım elınden de bırsey gelıyor. Yapacak tek sey zor olsa da Sabır. Bol bol dua et dualarım sızınle. En kısa zamanda hayırlı haberlerını bekliyorum canım. Kv hıc takma kafana. Bak Allah razı olsun esın destegınmıs. Burada kaç kısı var kı esı ve kv den muzdarıp. Bırde onunla kafanı kurulama sana zararalice1
evet ya cok zor cocuk bakmak bebegım var Allah onu hayırlı evlat Etsın önce inş ıcım gıdıyor cok sevıyorum ama annelık ıcten gelen bısey cok şaşırdım çokAy o kaynana ailesi her b.ka maydanoz zaten.. ama kendilerinde böyle bi şey olsa sana fikrini sormazlar bile.. hey Allahım ya iki ucu b.klu değnek.. anlattıklarınıza bakılırsa da annenizin yatacak yeri yok.. bi insanı geçtim bi anne evlatlarına nasıl böyle yapar ya nasıl
Iste bıraz da söyledıgı sey su ıkımızınde kardesı engellı bebegımızın engellı olacagını dusunuyo ve hıc anlamıyorum tup bebek kararı aldık esımle gecen teyzesı dıyorkı napacaksınız cocugu oglum yapmayın dıyor yasınız genc tup bebek ıcın cok erken hayır o kadar cahıllerkı sankı ben karıyer yapıyorum durumum cıddı yumurtalık rezervlerım çok az doktor ya asılama ya tüp bebek dıyor sız dahamı ıyı bıleceksınız doktordanHelal olsun eşine.. eğer annesine seni ezdirmiyorsa kaynanayı hiç tınlama he he de geç bildiğini oku.. bi de engelli evladı varmış merhametsiz kadın en çok onun anlaması lazım seni
Allah bagıslasın annelık cok guzel bısey cocuk sahıbı olmak allah olmayan herlese nasıp etsınEve
evet ya cok zor cocuk bakmak bebegım var Allah onu hayırlı evlat Etsın önce inş ıcım gıdıyor cok sevıyorum ama annelık ıcten gelen bısey cok şaşırdım çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?