e edin o zaman bi,özürlü bireyi istismar,reşit olmayan çocuk isitismarı,çocuk işçi çalıştırmak,yasal hak olan eğitim hakkını gasp , dolandırıcılık ne arasanız var zaten..ne duruyorsun helva yapsana şarkısı girdi dilime valla onu söyleyip duruyorum şu an.Yok etmedım
çocuk ve aile sosyal yard. arayıp annenin engelli ve 17 yaşında ki kardeşlerinize kötü davrandığını söyleyip kardeşlerinizi yanınıza alabilirsiniz veya çocuk bakım kurumuna. görüş hakkınızda olur.cocukları oıkutmadıgı için ceza alır.ben kardeslerimi göremiyorum ve bundan dolayı çok üzülüyorum hep aklımdalar anne baba konusundan baslayayım benım annem babam 7 yıl önce bosandılar ve ayrıldıktan sonra herkes gercek yuzunu gösterdı babam hıc aramadı sormadı annem desen gözünü para bürümüs biri ve bende o dönemler lise 1 deydım cok basarılı olmama ragmen annem tarafın dan calısmam ıstendı resmen bı arac gıbı kullanıyordu benı o yasta ne ıs bulup calısabılırdım kı garsonluk ısı bulup çalısmamı ıstemıstı bende mecburen calıstım ve dıger kardeslerım okuyordu ve küçüklerdı 3 kardesız agzında calıstıgım halde yıllarca ezıyet ettı dayak argo laflar yok evı otel gıbı kullanıyosun falan bunlar bıtmedı çok ezıyet cektırdı çalıstıgım yerlere gıder parayı kendı alır 5 kurus vermezdı neysekı mecburen katlandım ona ve 3 yıl önce evlendım guzel bı yuva kurdum çok ıyı bı esım var ama evlendıgımızden berı yapmadıgı fesatlık kalmadı esımden benden turlu bahaneler le paralar istedı acınacak durumlara soktu hep kendını tabıkı kendınden baskasını dusunmeyen bı ınsan bana hep durduk yere beddualar ederdı tabı bunu gören esımın ailesıde ne kadar kötu bı ınsan oldugunu annelıgın yanından bıle gecmedıgını söylerler tabı özet gecıyorum yaptıgı herseyı dahaları da var mutlulugumuzu kıskandı hep esımle kardeslerıme cok duskunum bunu bıldıgı halde onları kullandı bana neysekı 2 yıldır görusmuyorum bundan 4 ay önce babam aradı yıllardır arayıp sormayan adam ve sebebı de bana dava acacakmıs bu annem ben 17 yasındayken babamdan paralar koparabılmek ıcın bosandıklarında bana 2 avukat vekıl ettırmıs tabı benım haberım 4 ay önce oldu bu zamana kadar babama bbenım adıma maddı manevı davalar acıp paralar almıslar 10 bın tl cıvarında bakın bu yasıma kadar cunku vakalet suresı 18 yılmıs sadece ben gıdıp vekıllıgımı aldırdıgımda ıptal oluyomus benım hıc habeım olmadı hıc bıse bana gelmedı hersey avukatlara gıtmıs bu zamana kadar acıkta 3 dava duruyordu adını bıle bılmedıgım ıkı vekıl avukat neyse babam aradı sana dava acacam neden benle ugrasıyorsun dıye bende dondum kaldım ve ben bıse yapmadım ama adam bana kızıyor elımde bı suru dosya dava var dıye neyse benı cagırdı bır yere esımle gıttık elındekı kagıtları gösterdı ınananamadım ve bırden fenalasdım elım ayagım tıtredı bu basıma acılan davalaramı yanayım yoksa babamı yıllar sonra gördugum ve benı sadece maddı acıdan olan dava ıcın aradıgınamı bılemedım neyse bır suru ugras ve arastırmalar yaptk bunlar nasıl oldu dıye o avukatları bulduk adamlar herseyden bı habaer davalerını yaptıkları kızı ılk defa göruyorlardı bende sınırlendım bagırdm çagırdım adamlara sız kımsınız bunlar nasıl oluyo dıye herseyı anlatttılar annem yapmıs onları tembıhlemıs ve o zaman 17 yasımdayken yapılmıs bıseyı velım olarak o yapmıs ve yasal mıs resmen uyutmus benı bunca yıl ve bende bu olaylardan sonra gttım hesap sormaya pışkın pişkın guldu hıc bıseyı kabul etmedı yalanladı cunku hıc bı seyde resmı olarak onun adı yok avukaatları yonlendırmıs çok ugrastık ama bıse yapamadık nefret edıyorum ondan yaptıkları yetmezmıs gıbı yalan dolan dedıkodular cıkartp mıllete benım dedıkodumu yapyormus neyse bı de zaten turlu bahanelerle kardeslerımı göstermıyordu bunun üzerıne zorla onları göstermıyor korkutuyor göndermıyor bu nasıl bı ınsan anlamıyorum o cocukları sefıl bırakıyo da onlar bıle ondan nefret edıyo ve bı zamanlar bana zorla calıstırdıgı gıbı küçük kardesımede aynısını yapıyor ne ıse yarıyorsunuz anca yemeyı ıcmeyı bılıyorsunuz vb kac kez dövdu kızları benım yanıma gelmek ıstedıklerı ıcın napcamı bılmıyorum bana bı fıkır verın
konu sahibi : ilk defa bu arkadaşın yazdığına katılıyorum.e edin o zaman bi,özürlü bireyi istismar,reşit olmayan çocuk isitismarı,çocuk işçi çalıştırmak,yasal hak olan eğitim hakkını gasp , dolandırıcılık ne arasanız var zaten..ne duruyorsun helva yapsana şarkısı girdi dilime valla onu söyleyip duruyorum şu an.
ooff reşit olursa evden çıkma hakkı beni annem zorla evde tutuyor ve istismar var diyip polis cagırma hakkı var. reşit olduğu için istediği yerde kalma hakkı da var. var var hak var.evet gercekten bazen aklıma gelıyolar aglıyorum ve bı tedavı surecındeyım cok kötu oluyorum hersey problem ne yapsam bılmıyorum mahkeme ucın gecen ay avukata sordum resıt olsun bıse yapamaz dedı dıgerı ıcın engellı oldugu ıcın herseyden vekaletını ustune almıs
senin sözün, kız kardeşinin (17 lik olanı ) sözleri, eşinin şahit olduğu durumlar . bunlar kanıttır. eger engelli suiistimali varsa bilir kişiler evlerine araştırmaya giderler hesaplar incelenir. vssvsvvsOnun yakınında kımse benle konusmaz arjadaslarıda kendı gıbı kızları goremıyorum kanıt nasıl bulcam
Iyı guzel soyluyor sunuz da bende o konuda kv tarafından sıkıntı cekıyorum benım oglum senın kardeslerıne bakmak ıcınmı evlendı senle dıyor cıddı bısey yapamıyorum mahkeme falane edin o zaman bi,özürlü bireyi istismar,reşit olmayan çocuk isitismarı,çocuk işçi çalıştırmak,yasal hak olan eğitim hakkını gasp , dolandırıcılık ne arasanız var zaten..ne duruyorsun helva yapsana şarkısı girdi dilime valla onu söyleyip duruyorum şu an.
ya kardeş kaderin yaşadıkların kötüymüş de kayınvaliden cocugu kendi yapmıcak mı sizin ilişkinize neden karışıyor. elinde değnek cubuk alıp sevişmeyin çocuk yapmayın çekilin demediğine göre çocuk da yapabilirsin.Çok haklısınız ama malesef her kadın anne olamıyo kaynanam zaten cocuk sahıbı olmamızı bıle ıstemıyor sanık kendı bakacak
Bakın avukata sordum o annesı sen zararlı cıkarsın dedı esımde her ne kadar kalmalarına gelmelerıne bıse demese bu ıslerle ugrasmak ıstemez karakola bıle gıttım bıse yapamayız dedıler yasal yollardan bıse yapacak gucum yok maddı manevısenin sözün, kız kardeşinin (17 lik olanı ) sözleri, eşinin şahit olduğu durumlar . bunlar kanıttır. eger engelli suiistimali varsa bilir kişiler evlerine araştırmaya giderler hesaplar incelenir. vssvsvvs
gizli cektigin her şeyde sen suçlu olursun. annen veya kardeşlerinin haberi olmadan cektigin her foto ve video suc sebebidir.
şikayet için para istenmez ki.. telefon acıcan. hatta calışmadıgın (calışmadıgını düşündüm )için baroıdan ücretsiz avukat bile tutabilir olman lazım ama bunda emin değilim.Iyı guzel soyluyor sunuz da bende o konuda kv tarafından sıkıntı cekıyorum benım oglum senın kardeslerıne bakmak ıcınmı evlendı senle dıyor cıddı bısey yapamıyorum mahkeme falan
Saflık degıl caresızlık ben herseye tek basıma karar veremem cunkı esım mı zorlayamam hıc bısey ıcjn kv gelınce zaten onu takan yok sadece kv lık yapıyor benım cocugum olmuyor 2 yıldır tedavı goruyorum ve ınanın cok sorumjmuz var sadece ıcımı dökmek ıstedım ve dogal yollardan belkı bıraktı fıkır verırsjnız dıye dusundum zaten o kadının basıma actıgı davarlardan falan hıc haberım olmadıgı halde hem maddı hem manevı sıkıntı çektık adalet yok anlıyormusunuz polıse gıttım skkayet etcem dedım adam bana dıyorkı burda yasal olmayan bırsey yok ne yapabılırımya kardeş kaderin yaşadıkların kötüymüş de kayınvaliden cocugu kendi yapmıcak mı sizin ilişkinize neden karışıyor. elinde değnek cubuk alıp sevişmeyin çocuk yapmayın çekilin demediğine göre çocuk da yapabilirsin.
amaaaaa siz bu sorunlarınızı senin de psikolojin düzelene kadar çocuk yapmaman daha iyi olur.
ve sende de bir ssaflık var kusura bakma...
bence durum farklı ama neyse..peki peki... sustum.Saflık degıl caresızlık ben herseye tek basıma karar veremem cunkı esım mı zorlayamam hıc bısey ıcjn kv gelınce zaten onu takan yok sadece kv lık yapıyor benım cocugum olmuyor 2 yıldır tedavı goruyorum ve ınanın cok sorumjmuz var sadece ıcımı dökmek ıstedım ve dogal yollardan belkı bıraktı fıkır verırsjnız dıye dusundum zaten o kadının basıma actıgı davarlardan falan hıc haberım olmadıgı halde hem maddı hem manevı sıkıntı çektık adalet yok anlıyormusunuz polıse gıttım skkayet etcem dedım adam bana dıyorkı burda yasal olmayan bırsey yok ne yapabılırım
Bakın bızım kendı avukatımız var herseyı ona sorduk bıse yapamayız karsjmızdakı annesı nasıl kanıtlıycaz dedı olurda cocukları korkuturda yalanlarsa sıze sıkıntı dedı anlıyormusunuz 3 ay önce bunların hepsıyle ugrastım ama dava larda bıle hersey yasal mıs anlatabılıyomuyum elımde koca bı dosyayla kalakaldımşikayet için para istenmez ki.. telefon acıcan. hatta calışmadıgın (calışmadıgını düşündüm )için baroıdan ücretsiz avukat bile tutabilir olman lazım ama bunda emin değilim.
Evet hak var kac kez konusdum kardeslerım le cok pısırıklar yapmıyolar anlatabılıyomuyumooff reşit olursa evden çıkma hakkı beni annem zorla evde tutuyor ve istismar var diyip polis cagırma hakkı var. reşit olduğu için istediği yerde kalma hakkı da var. var var hak var.
ama engelli kardeşiniz için annenin akıl ve ruh saglıgı yerinde olmadıugı için bakamaz. bakamaz.
şu anda ona neden bakmak istiyor biliyorsun değil mi ? muhakkak engelli bakım parası alıyor. ve bu parayı cocouga harcamadığını ispat bile etseniz annenizde o cocugu her türlü alırsınız.
Nasıl farklı bıseylerı yasamadan konusmanızı anlamıyorum bu slkntılaru ben cekıyorum ve ben tek basıma olsam herseyı yaparım esımde tas degılya bı yerde patlarbence durum farklı ama neyse..peki peki... sustum.
Hadı bız herseyı yaptık annem öyle bıseylerı yapmıyor derlerse ne olacak kız derlerde zorla herseyı yaptırabılecek bı kapasıteye sahıpsenin sözün, kız kardeşinin (17 lik olanı ) sözleri, eşinin şahit olduğu durumlar . bunlar kanıttır. eger engelli suiistimali varsa bilir kişiler evlerine araştırmaya giderler hesaplar incelenir. vssvsvvs
gizli cektigin her şeyde sen suçlu olursun. annen veya kardeşlerinin haberi olmadan cektigin her foto ve video suc sebebidir.
Resıt olursa zaten kendı gelır su an 17ooff reşit olursa evden çıkma hakkı beni annem zorla evde tutuyor ve istismar var diyip polis cagırma hakkı var. reşit olduğu için istediği yerde kalma hakkı da var. var var hak var.
ama engelli kardeşiniz için annenin akıl ve ruh saglıgı yerinde olmadıugı için bakamaz. bakamaz.
şu anda ona neden bakmak istiyor biliyorsun değil mi ? muhakkak engelli bakım parası alıyor. ve bu parayı cocouga harcamadığını ispat bile etseniz annenizde o cocugu her türlü alırsınız.
büyük konuışmuş olmayayım ama ben tv ye bile çıkar annemi deşifre ederim. ben durmam. duramam.Nasıl farklı bıseylerı yasamadan konusmanızı anlamıyorum bu slkntılaru ben cekıyorum ve ben tek basıma olsam herseyı yaparım esımde tas degılya bı yerde patlar
Ortada bı kanıt yok su an calısıyomu bılmıyorum ve engellıı olana bısey demıyo zaten cunkı bakım parası vb alıyor kendıne resmen zımmetlemıs kucuge gelınde yas engel oluyor en azından kucuk sıkıntı cekmesın ıstıyorum zaten annemın butun savası zararı bana bana ınat yapıyor herseyıkonu sahibi : ilk defa bu arkadaşın yazdığına katılıyorum.
yazıyı yazan arkadaş sende kusura bakma... :)
Evet sızı baglayan bıseylerınız önünüzde engellerınız yoksayaparsınız herkesı derdı tasası bır degılbüyük konuışmuş olmayayım ama ben tv ye bile çıkar annemi deşifre ederim. ben durmam. duramam.
eger haklıysam asla durmam. annem eger akıl ve ruh sağlığında anormal ise kardeşlerime şiddet istismar okula göndermeme yapıyorsa ben gene durmam. polise ve bir avukata da asla inanmam. dünyada herşeyin çaresi varken bunun çaresiz olması benim beynime fikrime cinsime eğitimime aykırı.
sen benim gibi değilsin saygı duyarım elinde bu geliyor bunu da anlıyorum. bu yüzden gerçekten susuyorum.
allah kolaylık versin. inşallah hayatta herşey gönlüne göre olur.
Cok haklısınız bunlar olumlu yonlerı bakın annemı tanısanız cın gıbı o bana ben ne yaptıysam ıkı katını yapar esımle aram bozulur yanı öyle dava falan acamam bır kez yeltendım aldıgım cevaplar benden yana olmadı yazdıgımı tamamen okuduysanız bana kasıt hersey aslında okul ısıne gelınce kardesım hıc sevmez okulu yanı okuldan aldıgına bayram etmıstır dıyebılırım sadece bana yaptıkları gercekten ezıyetçocuk ve aile sosyal yard. arayıp annenin engelli ve 17 yaşında ki kardeşlerinize kötü davrandığını söyleyip kardeşlerinizi yanınıza alabilirsiniz veya çocuk bakım kurumuna. görüş hakkınızda olur.cocukları oıkutmadıgı için ceza alır.
sonra mahkeme kanalı annenin aklı dengesinin ve ruh saglıgının yerinde olmadığını da söyleyip doktor raporu isteyin. aklı ve ruh sorunu olan biri iki cocugua bakamaz. engelliye hele hiç bakamaz.
baban her türlü avucunu yer. çünkü sen o zaman küçükmüşsün. annen ise istediğini dile getirsin. annesi olarak babana senin adına acılan davalardan o da sorumludur ( bildiğim ) ve sen bile sorumlu olsan mahkeme davaya karar verip babanın haksız olduğunu söylemiş.
seninde tüm bunlara yönelik bir sürü şahidin varsa ki var. kardeşlerin bile konuşsa yeter. hiiççç korkma..
aslında onlar senden korksun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?